Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی از تلاش‌های دولت در مهار کرونا، تثبیت بازار و سرعت بخشیدن به واردات واکسن و واکسیناسیون قدردانی کرد.

به گزارش برنا، از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی گفت: این حجم از واردات واکسن و سرعت بخشیدن به تولید واکسن در داخل نشان از یک کار جهادی است و مردم سوال می‌کنند چرا این کارها در دولت قبلی با این همه امکانات انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره سفرهای استانی رییس جمهوری افزود: رییس جمهوری در روز غیرکاری جمعه به نقاط محروم کشور سفر می‌کند و با مردم رخ به رخ سخن می‌گوید که این کار فاصله دولت - ملت را کاهش می‌دهد.

بادامچیان ادامه داد: نشستن پای درددل کارگران معدن و تلاش برای حل مشکل آنها و بردن وزرا و مسوولان برای بررسی و چاره جویی مشکلات در همان محل، نشان از تحول در رسیدگی به دردهای مردم دارد و این خود تجلی از مردمی بودن دولت است.

وی در بخش دیگری از این گفت وگو درباره اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره پرونده هسته ای ایران و مذاکرات وین گفت: آژانس همیشه درباره پرونده هسته ای ایران به سمت دشمنان ملت ایران غش می‌کند و گروسی انتظار دارد با بدعهدی آمریکا و نقض پیمان اروپایی‌ها، همچنان ایران سخاوتمندانه دسترسی‌های فراپادمانی به آژانس بدهد و جمهوری اسلامی همچنان به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی ادامه دهد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: فعالیت هسته ای ایران صلح آمیز و تمام فعالیت‌های ما در چارچوب حقوق هسته ای ایران است که آژانس آن را به رسمیت می‌شناسد.

وی یادآور شد: اگر آژانس بخواهد در زمین آمریکا بازی کند، ایران باید در تداوم همکاری با آژانس تجدیدنظر کند. چرا که این همکاری جز ضرر و زیان چیزی عاید ملت ایران نمی کند.

بادامچیان موضع اروپایی‌ها در قبال مذاکرات برجامی را غلط دانست و اضافه کرد: تعجب در این است که اروپایی‌ها بر مواضع غلط خود اصرار دارند. آمریکا و اروپا می‌دانند که ایران در مواضع خود استوار است و اگر آنها به خطاهای سیاسی خود پی برده اند، مسیرشان را تغییر دهند.

وی در ادامه به حادثه ۱۱ سپتامبر اشاره کرد و گفت: ۲۰ سال پیش آمریکا به بهانه حمله تروریستی به برج‌های دوقلو و پنتاگون، به افغانستان و عراق حمله کرد و میلیون ها انسان بیگناه را به خاک و خون کشید.

دبیرکل حرب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آمریکا اجازه نداد در داخل این کشور تحقیقات در این خصوص به نتیجه برسد و به دنبال بهانه جویی بود که به افغانستان حمله کند.

وی یادآور شد: امروز آمریکایی‌ها با خفت و خواری از افغانستان فرار کردند و فردا باید از عراق فرار کنند.

بادامچیان ادامه داد: جنایات آمریکا در سرزمین‌های اسلامی به ویژه افغانستان و عراق بیشمار است و این کشور کارنامه سنگینی از نقض حقوق بشر و ارتکاب جنایات جنگی به جا گذاشته است.

وی با اشاره به تحولات افغانستان افزود: ملت افغانستان خودشان باید بدون دخالت خارجی سرنوشت خود را تعیین کنند و حکومتی مبتنی بر رضایت عامه پدید آورند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: هیچ وقت راه حل نظامی در افغانستان جواب نداده و اکنون هم جواب نمی‌دهد.

وی طالبان را به رعایت حقوق اقوام و مذاهب در شکل گیری دولت جدید فراخواند و گفت: دولت‌های زیادی در ۴۰ سال گذشته در افغانستان روی کار آمدند و رفتند. ملت افغانستان ملتی بزرگ، دارای ریشه فرهنگی عمیق و تمدنی با غنای زبان فارسی هستند. مردمی صبور، مقاوم و ضد اجنبی که لیاقت آنها یک حکومتی است که همه ملت در آن مشارکت کنند تا آزادی و استقلال آن تامین شود.

بادامچیان با بیان اینکه نباید با بدفهمی در سیاهچاله توطئه و دسیسه آمریکایی‌ها و غربی‌ها سقوط کنیم، گفت: برخی نظرات ارائه آدرس غلط به سیاست خارجی مستقل کشور است و باید از آن عبور کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ورشکستگی سیاسی اصلاح طلبان در تولید دوقطبی های کاذب اظهار کرد: مساله افغانستان چیزی نیست که بشود از آن یک دوقطبی ساخت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی اسدالله بادامچیان حزب موتلفه اسلامی واردات دولت رییس جمهوری معدن مشکلات مدیرکل آژانس بین المللی انرژی ایران هسته ای ملت ایران جمهوری اسلامی حقوق زمین بازی ۱۱ سپتامبر حمله تروریستی افغانستان عراق خاک نقض حقوق بشر طالبان استقلال سیاست خارجی اصلاح طلبان حزب موتلفه اسلامی بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی هسته ای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ایران و افغانستان با بیان اینکه کریدور ریلی خواف ـ هرات، افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می‌آورد و به شبکه ریلی ایران متصل می‌کند، گفت: این کریدور علاوه‌بر برنامه‌ریزی‌هایی‌ که دولت‌های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی است.

به گزارش ایسنا، مصطفی رضایی اظهار کرد: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ کریدورها و سهم‌خواهی از کریدورهای منطقه‌ای و ترانزیت بین‌الملل است، کریدور ریلی خواف ـ هرات، کریدوری استراتژیک که افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می‌آورد. این تعبیر را هیئت حاکمه افغانسان برای این کریدور به کار می‌برند.

وی با بیان اینکه با استفاده از این کریدور، افغانستان به شبکه ریلی ایران متصل می‌شود،‌ گفت: این کریدور گلوگاهی است که می‌تواند تجارت یک‌سویه ایران و افغانستان را که اکنون تنها به صادرات به افغانستان محدود است،‌ به یک تجارت دوسویه تبدیل کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه ادامه داد: این کریدور علاوه‌بر برنامه‌ریزی‌هایی‌ که دولت‌های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی هم است. مشابه کریدرو شلمچه - بصره که سه سال پیش با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال آغاز بهره‌برداری بود اما با لغو قرارداد توسط مدیریت راه‌آهن، متوقف شد و الان هم بهره‌برداری از آن متوقف است و چشم‌انداز مثبتی در حوزه ایفای نقش در حمل‌ونقل ترانزیت کالا ندارد.

بیشتر بخوانید راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

رضایی با بیان اینکه این کریدور هم با مقاومت‌های شدید در مدیریت راه‌آهن مواجه شد، افزود: اما این بار تصمیم وزارت راه و دولت بر این بود که کارهای برون‌مرزی کریدور خواف - هرات توسط کنسرسیوم انجام شود که با موفقیت هم این اتفاق افتاد.

وی درباره اظهارات مسئولان راه‌آهن مبنی‌بر بی‌اطلاعی نسبت به ترانزیت کالا از افغانستان بیان کرد: من به شدت تکذیب می‌کنم که مسئولان راه‌آهن می‌گوید با آنها هماهنگی صورت نگرفته است. به جز مکاتبات متعددی که از جانب دستگاه‌های دولتی با راه‌آهن شده، مورخ ۲۰ فروردین‌ماه نامه‌ای در مکاتبات خود راه‌آهن است که یکی از مدیران کل به معاون بهره‌برداری نوشته که کنسرسیوم بنا به اعلام استانداری خراسان رضوی، قطار وارد کشور می‌کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه داد:‌ یعنی از ۱۰ روز قبل مکاتبات راه‌آهن این را نشان می‌دهد. این مکاتبه داخلی هم به همان دستگاه‌های متولی مرز ارجاع شده‌ است. چطور می‌شود به ادعای راه‌آهن، قطاری بدون هماهنگی وارد کشور شده باشد، مرزبانی و گمرک آن را پذیرش کرده باشند و تنها در انتظار تاییدیه راه‌آهن باشد؟

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما برای انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما جهت انعکاس عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از عملکرد صداوسیما در قبال عملیات وعده صادق
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • روایتی مستند از دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ دولت چه کرده؟ | فیلم
  • آتش سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد