Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: با اعتبارات موجود امکان ایجاد تحول در حوزه میراث فرهنگی ری وجود ندارد لذا می‌بایست در برنامه توسعه هفتم حتماً در فصل فرهنگ و گردشگری اعتبارات ویژه‌ای برای احیای ری باستان صورت گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، غلامرضا منتظری عصر امروز در حاشیه بازدید از آثار تاریخی شهرستان ری اظهار داشت: کمیسیون فرهنگی با هدف اشراف بیشتر و احصا مشکلات در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سلسله سفرهای علمی و فرهنگی را برگزار می‌کند که امروز مقصد این سفرها شهرستان ری به عنوان یکی از شهرهای با قدمت زیاد و نام آشنا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بازدیدها از وجود چنین آثار کهنی خوشحال شدیم و از عدم رسیدگی و توجه به این آثار که به عنوان تکیه‌گاهی برای جامعه محسوب می‌شود ناراحت شدیم.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در وهله نخست با اداره میراث فرهنگی به منظور رسیدگی، بازسازی، احیا و ترمیم آثار در حال تخریب جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد و در زمینه مشکلات ناشی از کارخانه سیمان نیز جلسه‌ای با وزارت صمت به منظور بهره‌گیری از سود کلان این کارخانه برای توسعه ری اقدام می‌شود.

منتظری ابراز داشت: با اعتبارات موجود امکان ایجاد تحول در حوزه میراث فرهنگی ری وجود ندارد لذا می‌بایست در برنامه توسعه هفتم حتماً در فصل فرهنگ و گردشگری اعتبارات ویژه‌ای برای احیای ری باستان صورت گیرد.

" بام ری" به دلیل عدم معرفی مناسب ناشناخته مانده است + تصاویرشهرری "آلوده‌ترین منطقه تهران" محسوب می‌شوداِلمان فرهنگی هنری استاد عماد الکُتّاب در آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) شهرری ایجاد می‌شود

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از اماکن ری جنبه اوقافی دارد ضروری است که اداره اوقاف شهرستان ری نسبت به گذشته تقویت شود.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۹ گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «برآورد اعتبارات ردیف های متفرقه سال ۱۴۰۳» با تصویب این جدول موافقت کردند.

بنابر روایت ایسنا، روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز در مخالفت با تصویب این جدول گفت: برخی ردیف‌ها در این جدول آمده درحالی که مسائلی مهمتر از آن در کشور وجود دارد.

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک نیز طی اظهاراتی در موافقت با تصویب این جدول گفت: همانطور که رئیس کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد این جدول مربوط به مسائل سالیانه است؛ سال قبل شاهد ایجاد مشکلاتی برای تولیدکنندگان گندم بودیم یا مواردی که ممکن است به دلیل حوادث غیرمترقبه پیش بیاید و نیاز باشد تا به دستگاهی کمک اضطراری شود؛ همچنین در حوزه یارانه‌ها در این جدول اعتباراتی در نظر گرفته شده است‌.

وی تاکید کرد: نه مبلغ این جدول خیلی درشت است و جای آن نیز مشخص است و شامل مواردی در حوزه یارانه‌ها و کمک‌های معیشتی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان نماینده دولت به اعلام نظر درباره جدول شماره ۹ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ پرداخت و با بیان اینکه «در این جدول تغییراتی داده شده که عملا مشکلاتی ایجاد میکند و مورد تایید ما نیست»، اظهار کرد: در یکی از این موارد ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای گروه‌های جهادی تعیین شده است که ذیل معاونت اول فعالیت می‌کنند و فعالیت آنها مورد تایید مقامات ارشد نظام است؛ همچنین ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای احیای واحدهای راکد در سال جهش تولید قرار داده‌ایم که هر توی این موارد توسط کمیسیون‌ تلفیق حذف شده است.

وی گفت: درخواست ما بازگشت دو ردیف است و همچنین در مواردی هزینه‌هایی اضافه شده است که درباره آنها قبلاً محاسبه و اعتباراتی پیش‌بینی کردیم؛ دوستان این اعتبارات را اضافه کردند که مورد تایید ما نیست. مثلاً ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه کاغذ جدید برای آموزش و پرورش پیش بینی شده است درحالی که با اعتبارات موجود مشکل این وزارت خانه برطرف می‌شود یا اینکه ۷۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت کمک‌های رفاهی به جهاد کشاورزی اضافه شده است در حالی که اعتبارات کمکهای رفاهی در جای خودش پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: بنابراین در مواردی اضافاتی و کاهش‌های است که مورد بحث است خواهش ما این است که به کمیسیون ارجاع شود.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳، با تاکید بر اینکه کلیات و شاکله این جدول به هم نریخته است اما ممکن است جابجایی‌هایی جزیی به دلیل پیشنهادات کمیسیون‌ها اعمال شده باشد، گفت: ۲۴۸ همت اعتبار جدول ۹ است و آقای منظور اشاره کردند که فقط ۲۵۰۰ همت آن را تغییر دادیم.

وی افزود: امروز ۱۶ میلیون نفر دانش‌آموزان کتاب می‌خواهند اما کاغذ ندارند؛ مبلغی که تعیین شده برای یک پنجم هزینه خرید کاغذ است؛ بنابراین ۹۹ درصد همان است که دولت گفته و ما یک درصد را تغییر داده‌ایم آن هم اعتبارات را استانی کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس پس از استماع سخنان مخالف و موافق و همچنین نماینده دولت و کمیسیون تلفیق، با تصویب جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور موافقت کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900954

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است