Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:56:21 GMT

بیماران کرونایی چه چیزهایی را باید بخورند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۱۷۸۱

بیماران کرونایی چه چیزهایی را باید بخورند؟

بیماری کرونا بر همه جنبه‌های زندگی بشر رخنه کرده که یکی از این جنبه‌ها داشتن تغذیه مناسب هنگام ابتلا به کروناست.

به گزارش برنا؛ تغذیه یکی از اصول مهمی است که رعایت آن و داشتن یک تغذیه سالم در همه دروه‌های زندگی فرد، اهمیت دارد، اما حالا که ویروس منحوس کرونا بر تمامی جوانب جهانیان تاثیر گذاشته است، باید داشتن یک تغذیه کافی را مورد توجه قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه روزانه بیش از ۲۵ هزار مبتلا جدید به کووید ۱۹ شناسایی می‌شود، مبتلایانی که طبق گفته پزشکان اگر تغذیه مفیدی داشته باشند، می‌توانند هر چه زودتر روند بهبودی را طی کنند.

متاسفانه تعداد زیادی از مبتلایان کرونا، تغذیه‌هایی را مصرف می‌کنند که قبل از کرونا مصرف می‌کردند، بنابراین همین موضوع سبب تشدید عوارض این بیماری خواهد شد، همچنین مبتلایان کرونا باید پس از بهبودی رعایت یک رژیم غذایی سالم را در دستور کار خود قرار دهند، بعضی از متخصصان تغذیه معتقدند که پس از کرونا مدت زمان یک سال نیاز است تا سیستم تنفسی فرد کرونایی به قبل از ابتلا به کرونا بازگردد.

مهم‌ترین امر برای تغذیه وحفظ سلامت سیستم ایمنی بدن اجتناب از استرس و اضطراب است، خانواده‌هایی که اجتناب و استرس بیشتری دارند، شانس بیشتری برای ابتلا به کووید را دارند.

توصیه می‌شود بیماران خوردن میوه، سبزیجات و آبمیوه‌های طبیعی را مورد توجه قرار دهند. همچنین از ورزش به حد قابل قبول، در این دوران تاکید می‌شود، این اقدامات به همراه مصرف قرص‌های ویتامین می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

مصرف آب میوه‌های طبیعی در دوران کرونا فراموش نشود

همه آنچه که یک بیمار کرونایی باید مصرف کند توصیه شده در دوران بیماری کرونا روزانه ۳ تا ۵ واحد میوه مصرف شود، زیرا این راه باعث ایجاد آنتی اکسیدان به بدن شما شود، همچنین سبب کاهش التهاب و تقویت سیتم ایمنی بدن می‌شود.

ویتامین‌ای باید در این دوران بهش توجه شود و توصیه می‌شود ماهانه یک قرص ۵۰ هزار واحدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف شود، البته برای خانم‌های باردار روزانه هزار واحدی توصیه می‌شود البته بهتر است در این باره با پزشک متخصص مشورت کنند.

مصرف آب میوه‌های طبیعی را باید مدنظر قرار دهید و از مصرف نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های صنعتی اجتناب و شربت‌های خانگی را جایگزین آن کنید.

در دوران کرونا و پس از بهبودی باید از غذاهایی، چون فست فود، انواع ساندویچ ها، غذا‌های چرب، تنقلات شور وشیرین اجتناب کنید، این مواد غذایی علاوه بر اینکه کالری زیادی دارند و سبب چاقی می‌شود و باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن ضعیف شود.

از طرفی باید از مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد تا جایی که ممکن است پرهیز کرد و بهتر است از روغن‌های زیتون و کنجد استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تغذیه ویروس رژیم غذایی سیستم ایمنی بدن استرس سبزیجات ویتامین سیستم ایمنی پزشک متخصص مواد غذایی چاقی ویروس کرونا بیماران کرونایی تغذیه بیماران کرونایی سیستم ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان  از تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان شهرستان نهبندان خبرداد.
عباس سارانی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان ۴۰۰ میلیارد ریال است، گفت: این طرح پیشرفت ۵۴ درصدی داشته و تاکنون ۱۰۸ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده است.
وی، با اشاره به در دست اجرا بودن ۵ طرح تغذیه مصنوعی در نواحی مرزی استان شامل بندان و چاهداشی نهبندان، آهنگران زیرکوه، گزیک درمیان و مشوکی سربیشه، افزود: برای تکمیل این طرح‌ها ۴هزار و۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهور تخصیص یافته است.

دیگر خبرها

  • محبت‌های ما محدود به چیزهایی است که نوعی شناخت از آن‌ها داریم
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان