Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عبدالرضا صمیمی دبیرعلمی سومین کنگره بین‌المللی نمک‌زدایی از آب‌های شور در نشست مطبوعاتی اطلاع‌رسانی نسبت به برگزاری سومین کنگره بین‌المللی نمک‌زدایی از آب‌های شور اظهارداشت: سیستان و بلوچستان استانی پهناور و با جمعیت پراکنده و منابع آبی متعدد بوده که بعضی از آن‌ها در حال تحلیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا صمیمی با بیان اینکه هم‌اینک منابع آبی سیستان و بلوچستان در شمال استان و مرکز از آب‌های سطحی چاه‌نیمه‌ها تأمین می‌شود افزود: در مناطق جنوبی این استان نیز با وجود داشتن آب، سیستم توزیع مناسبی برای وجود ندارد و در جنوبی‌ترین نقطه این منطقه هم منابع مختلفی مانند دریا در اختیار ما قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط آبی و خشکسالی موضوعیت برگزاری این کنگره برای سیستان و بلوچستان اهمیت دارد تصریح کرد: برگزاری سومین کنگره بین‌المللی نمک‌زدایی با مشارکت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران خواهد بود.

دبیرعلمی سومین کنگره بین‌المللی نمک‌زدایی از آب‌های شور خاطرنشان کرد: بیش‌از ۶۰ ارائه در سومین کنگره بین‌المللی نمک زدایی از آب‌های شور وجود دارد که ۱۲ مورد از آنان سخنرانان کلیدی دعوتی از کشورهای مختلف هستند و ۳۳ ارائه‌کننده عادی نیز در این همایش دستاوردهای فنی را ارائه خواهند داد.

وی با بیان اینکه نخستین و دومین کنگره بین‌المللی نمک‌زدایی از آب‌های شور در تهران برگزار شده است گفت: هدف از برگزاری این کنگره در سیستان و بلوچستان مطلوب نبودن وضعیت آب استان بوده تا توجه مسوولان را به سمت این منطقه برای حل بحران آب جلب کند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع آبی چاه نیمه ها سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان