Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از برنامه‌های ملی در وزارت بهداشت و درمان واکسیناسیون است و این مهم حداقل باید تا دو سال آینده انجام شود. در حقیقت بین 6 تا 9 ماه یک‌بار، کل کشور باید واکسینه شوند.

به گزارش برنا؛ نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان کشور برای واکسیناسیون ، زیرساخت‌های خیلی خوبی در مراکز مخصوص این کار فراهم کرده است، گفت: با دو شیفته شدن مراکز واکسیناسیون در تهران، تعداد تزریق واکسن روزانه افزایش‌یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تصریح بر اینکه تأمین واکسن در دستور کار نخست وزارت بهداشت و درمان است، اظهار کرد: این وزارت‌خانه پیگیر تأمین واکسن از برندهای متنوع موجود از کشورهای مختلف و همچنین استفاده از واکسن‌های تولید داخل است. تأمین این واکسن‌ها قطعاً در تسریع واکسیناسیون اثر بسیار زیادی خواهد گذاشت و گروه‌های سنی زیادی را واکسینه خواهیم کرد.

توکلی درباره تزریق دوز سوم بیان کرد: یکی از برنامه‌های ملی در وزارت بهداشت و درمان واکسیناسیون است و این مهم حداقل باید تا دو سال آینده انجام شود. در حقیقت بین 6 تا 9 ماه یک‌بار، کل کشور باید واکسینه شوند.

وی گروه سنی 40 تا 60 سال را گروه مولد و سازنده جامعه عنوان کرد و افزود: مرگ‌ومیر در این گروه سنی تبعات اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی دارد و به همین جهت تمرکز اصلی افزایش سرعت واکسیناسیون عمومی در جامعه است.

توکلی در پاسخ به این سؤال که متولی واردات واکسن چه سازمانی است، گفت: سازمان دارو و غذا و معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان متولی پیگیری مجوزهای واردات هستند. البته بعضی از واکسن‌ها از طریق هلال‌احمر وارد می‌شوند از جمله سینوفارم که از این طریق صورت می‌گیرد.

وی درباره واردات واکسن بخش خصوصی اظهار کرد: آنچه اهمیت دارد این است که واکسن به شکل ایمن و مطمئن، بدون اینکه زنجیره سرمایش آن دچار اشکال شود به مردم برسد و تزریق شود. واکسنی که از زنجیره سرما خارج شود بعد از چند ساعت اثر خود را از دست می‌دهد. تضمین کاملی وجود ندارد که زنجیره سرما در واکسن‌هایی که بخش خصوصی وارد می‌کنند رعایت شود.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره تزریق دوز سوم عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ملی در وزارت بهداشت و درمان واکسیناسیون است و این مهم حداقل باید تا دو سال آینده انجام شود. در حقیقت بین 6 تا 9 ماه یک‌بار، کل کشور باید واکسینه شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون حوزه بهداشت و درمان واکسیناسیون وزارت بهداشت و درمان بهداشت و درمان جامعه واردات دارو وزارت بهداشت درمان سرما بخش خصوصی واکسن کرونا وزارت بهداشت و درمان ماه یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۳۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد