Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فیروزی رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به نقش مهم سهولت اعطای مجوزها در رونق فضای کسب و کار کشور گفت: در چند سال گذشته در کشور عملاً نرخ استهلاک از نرخ سرمایه‌گذاری پیشی گرفته است. دلیل آن هم این است که در ۵ سال اخیر سرمایه‌گذاری جدید یا اتفاق نیفتاده یا خیلی کمتر اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از موانع جدی که سر راه سرمایه‌گذاران است موضوع مجوزها است. به طور مثال اگر شما بخواهید امروز یک کسب و کاری رو با سرمایه اولیه ۲ میلیارد تومان راه‌اندازی کنید، ۲ سال درگیر فرآیند اخذ مجوز کسب و کار مورد نظرتان می‌شوید و قطعاً دو سال آینده با 2 میلیارد دیگر نمی‌توان سرمایه‌گذاری ۲ سال پیش را انجام داد.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار ضمن حمایت از تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار گفت: در این طرح قاعده بر این است که پارادایم نظام مجوزدهی عوض بشود نه اینکه اصلاحات جزیی در آن انجام بشود. الان زمان آن فرا رسیده که تا حد زیادی به سرمایه‌گذاران و کسانی که می‌خواهند کسب و کاری راه‌اندازی کنند، اعتماد کرده و از سرمایه‌گذاران درخواست شود که خود اعلام کنند که استانداردهای مورد نیاز برای راه‌اندازی یک کسب و کار را رعایت می‌کنند. بعد از این اعلام از سوی سرمایه‌گذار و راه‌اندازی کسب و کار، مرجع صدور مجوز نیز نظارت پسینی را انجام خواهد داد.

فیروزی با اشاره  به لزوم راه‌اندازی بی کم و کاست درگاه ملی مجوزهای کشور گفت: متاسفانه در کشور مجوزها نه در مناطق بلکه بین آدم‌ها به طور عادلانه توزیع نمی‌شود. این طرح عملاً با تأکید بر درگاه ملی مجوزهای کشور و اختصاص کد یکتا برای هر مجوز و ایجاد شفافیت، این معضل را نیز حل می‌کند. بخش دیگر طرح به شفاف‌سازی بخشنامه‌ها، مقررات و دستورالعمل‌هایی که در مراکز صدور مجوز صادر می‌شود اختصاص داشته که دغدغه اصلی آن پیش‌بینی پذیر کردن آینده برای فعالین اقتصادی است.

وی در پایان تاکید کرد: بخش آخر طرح مجلس به رفع انحصار از مجوزهایی مثل مجوز پروانه‌ی وکالت، سردفتری، و کارشناس رسمی دادگستری اختصاص دارد. کسب و کارهایی که در چند سال اخیر مورد تقاضای بخش اعظمی از مردم بوده است که در این سال‌ها انحصاری بوده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: علی فیروزی سرمایه گذاران طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار درگاه ملی مجوزهای کشور راه اندازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۳۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور ببن الملل دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است