Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالحسن حیدری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعطای این تسهیلات به منظور حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، اشتغالزایی و کارآفرینی تسهیلات بانکی با سود چهار درصد به فعالان موسسات و آموزشگاه های حوزه هنری استان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه گروه‌های هنری نظیر نمایش، آموزش، موسیقی، تجسمی و مدولباس از این تسهیلات بهره مند شدند گفت: پرداخت تسهیلات همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: هم اکنون ۷۵۶ نفر عضو صندوق هنرمندان استان هستند که ۲۰۰ هنرمند مرحله مقدماتی ثبت نام آنها در این صندوق انجام شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کرونایی تعداد زیادی از هنرمندان برای بهره مندی از تسهیلات و بیمه هنرمندان درخواست داده اند افزود: هنرمندان برای ثبت نام در سامانه باید مراحلی را طی کنند که از جمله آن عضویت در صندوق هنرمندان است.

 حیدری اظهار داشت:  برای عضویت افراد در صندوق هنرمندان آقایان باید کمتر از ۵۰ سال و خانم ها هم زیر ۴۵ سال سن داشته باشند.

وی گفت: همچنین بررسی اسامی هنرمندان متقاضی بیمه ثبت شده در سامانه به صورت ماهانه ارزیابی و ثبت نهایی می‌شود.

واریز حق بیمه و سرانه درمان فصل بهار ۳۴۴ هنرمند استان

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: حق بیمه و سرانه درمان فصل بهار ۳۴۴ هنرمند استان که عضو صندوق هنر هستند واریز شد.

 حیدری گفت: به دنبال ارائه تسهیلات حمایتی به اعضای تحت پوشش که در شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا دچار خسارت شدند، حق بیمه(سهم فرد) و سرانه درمان در سه مرحله(فروردین، اردیبهشت و خردادماه) بیمه شدگان صندوق اعتباری هنر به حساب متصل به هنرکارت آنها واریز شد.

وی افزود: همچنین این مبلغ برای اعضایی که در سامانه هنرکارت ثبت نام نکردند به شماره حساب ثبت شده در پروفایل عضویت آنها واریز شده است.

وی با اشاره به  اینکه حق بیمه و سرانه درمان نیمه نخست امسال از سوی صندوق واریز شده است، گفت: مجموع حق بیمه و سرانه پرداختی در این بازه زمانی ۲ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال بوده است.

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: حق بیمه فصل بهار براساس نوع نرخ بیمه(۱۸، ۱۴ و ۱۲ درصد) و حذف ضریب ۲۰ درصد از فرمول محاسبه حق بیمه( طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی) محاسبه شده است‌.

حیدری اظهار داشت: همچنین نرخ سرانه درمان در سال ۱۴۰۰ معادل ۷۱ هزار و ۶۰۰ تومان به ازای هر نفر در ماه از سوی سازمان تامین اجتماعی تعیین شده است.

وی گفت: مشمولین طرح پرداخت حق بیمه، تمامی بیمه شدگانی هستند که تا پایان اسفندماه سال ۱۳۹۹ ( برابر اعلام رسمی سازمان تامین اجتماعی) بیمه ایشان برقرار بوده است.

در استان خراسان شمالی با ۸۶۳ هزار نفر جمعیت، هزار و۱۳۵مرکز فرهنگی و هنری وجود دارد.

برچسب‌ها بجنورد ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بجنورد ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی حق بیمه و سرانه سرانه درمان خراسان شمالی واریز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۴۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق