Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اول اسکاتلند برنامه‌های خود را برای برپایی همه‌پرسی جدید استقلال در این کشور اعلام کرد و قول همکاری مساعد جهت به نتیجه رسیدن این فرایند داد.

 به نقل از یورو نیوز، نیکولا استورجن ضمن تاکید بر این همکاری در عین حال یاد آور شد که بریگزیت و همه‌گیری ویروس کرونا، اسکاتلند را در مسیری متفاوت از مابقی بریتانیا قرارداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر حزب ملی اسکاتلند در این خصوص بوریس جانسون را به دلیل آنچه اصرار وی بر تحمیل بریگزیت به کل بریتانیا در طول همه‌گیری ویروس کرونا خواند، مورد انتقاد قرار داد و کمبود مواد اولیه غذایی و نیروی کار را حاصل اجرای این سیاست توصیف کرد.

وی همچین تاکید کرد که ضربه اقتصادی وارد شده به شهروندان و شرکت‌ها به واسطه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، روندی که اغلب اسکاتلندی‌ها با آن مخالف بودند، با تاثیر مخرب سیاست‌های سخت‌گیریانه مهاجرتی اخیر بر نیروی کار در این کشور تشدید شده است.

خانم استورژن که در کنفرانس سالانه حزب ملی اسکاتلند سخن می‌گفت در ادامه مدعی شد: «بوریس جانسون و دولت محافظه‌کارش در لندن کلیه این آسیب‌ها را که با هدف کنترل بیشتر به دیگران تحمیل کرده‌اند دستاویزی برای مخالفت با تصمیم اسکاتلند جهت در پیش گرفتن راه خود قرار خواهند داد.»

رهبر حزب ملی اسکاتلند در ادامه با کنایه به سیاست‌های لندن گفت: «آنها ضمن فقیرتر کردن ما می‌گویند که نمی‌توانیم مستقل باشیم. آنها تجارت با اتحادیه اروپا را قطع کرده‌اند و می‌گویند ما بیش‌ از حد به مابقیِ بریتانیا وابسته‌ایم.»

استورجن سپس تصریح کرد: «باید صادقانه بگویم که دولت وست‌مینستر که تنها شش نماینده در اسکاتلند دارد نمی‌تواند بدون رضایت افرادی که در اینجا زندگی می‌کنند در باره آینده ما تصمیم‌گیری کند.»

وزیر اول اسکاتلند پیش‌تر به دفعات بر خواست مردم کشورش برای برپایی دومین همه‌پرسی استقلال تاکید کرده و وعده داده که این همه‌پرسی را برغم مخالفت لندن پس از همه‌گیری ویروس کرونا تا پایان سال ۲۰۲۳ برگزار خواهد کرد.

حزب ملی اسکاتلند به رهبری استورجن در انتخابات پارلمانی ماه مه گذشته به چهارمین پیروزی متوالی خود دست یافت؛ اگر چه این حزب برای کسب اکثریت قاطع پارلمانی تنها یک کرسی کم آورد.

این سخنان در حالی ایراد شده که حامیان استقلال در اسکاتلند بارها برای خواست خود دست به تظاهرات زده‌اند. آخرین مورد از این تظاهرات روز شنبه گذشته با حضور هزاران نفر در استرلینگ برپا شد که شرکت کنندگان طی آن خواستار جدایی از بریتانیا و برپایی همه‌پرسی استقلال شدند.

روحیه جدایی طلبی در اسکاتلند بر اساس ارزیابی‌های به عمل آمده نسبت به گذشته بسیار تقویت شده است و تحلیل‌گران پیروزی احزاب استقلال‌طیب در انتخابات پارلمانی را شاهدی بر این مدعا می‌دانند.

استورجن در سخنان روز دوشنبه خود تاکید کرد که روابطش با بوریس جانسون خسته‌کننده بوده اما در عین حال یادآور شد که باز هم در این راه «بر اساس روحیه همکاری و نه تقابل» از برپایی همه‌پرسی که به اعتقاد وی از جنبه حقوقی الزام‌آور است دفاع خواهد کرد.

وی در این خصوص گفت: «با همین روحیه همکاری است که ما دو دولت اسکاتلند و بریتانیا می‌توانیم همانند سال ۲۰۱۴ که مردم خواسته‌های خود را به صورت دموکراتیک بیان کردند، به توافق برسیم.»

۵۵ درصد از مردم اسکاتلند در نخستین همه‌پرسی استقلال که سال ۲۰۱۴ برگزار شد به ماندن در بریتانیا رای داده بودند.

بریتانیا متشکل از انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حزب ملی اسکاتلند همه پرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

مجموعه طلایی پادشاهی آسانته برای اولین بار پس از ۱۵۰ سال در غنا به نمایش گذاشته شد.

به گزارش فرارو، این مجموعه ارزشمند در زمانی که غنا مستعمره بریتانیا بود، به غارت رفت و به بریتانیا برده شد. این مجموعه طلایی در قرن ۱۹ توسط بریتانیایی‌ها به سرقت برده شد. سپس به بریتانیا انتقال داده شد. 

در این مجموعه ۴۲ قطعه موجود است که هم اکنون در کاخ مان‌هیا در شهر کوماسی به نمایش گذاشته شده است.

بخش اعظم این مجموعه، غنیمت‌های جنگی است که بریتانیا در جنگ علیه پادشاهی آسانته به دست آورده است.

اوتومفو اوسی توتو پادشاه آسانته گفت: همه اقلامی که در سال ۱۸۷۴ به سرقت رفتند، بازگردانده نشده اند، اما روح آسانته در هر آنچه اکنون در اینجا موجود است، خودنمایی می‌کند.

بازگرداندن گنجینه‌های غارت شده طلا و نقره سال‌ها موضوع مذاکرات بین دو کشور بوده است. با این حال بسیاری از این اشیا به صورت امانت به غنا بازگردانده می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • اعتراف یک پرسپولیسی؛ نکونام و هاشمی نسب شاهکار کرده اند | شانس قهرمانی یک تیم بیشتر است
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • فیلم/حمایت از فلسطین در ورزشگاه سلتیک اسکاتلند