Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در واکنش به ممنوعیت مدارس از دادن پرونده و کارنامه تحصیلی دانش آموزان به مادران و ارسال یک سری پیامک به برخی از مادران به این منظور که ضرورت دارد برای دریافت کارنامه یا پرونده تحصیلی دانش آموز، صرفا پدر دانش آموز به مدرسه مراجعه کند، توضیح داد: در ابتدا باید درباره این مورد به خصوص تحقیق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا به طور طبیعی والدین که برای ثبت نام دانش آموزان اقدام می‌کنند، می‌توانند برای پیگیری امور فرزندان خود که از جمله آن‌ها گرفتن کارنامه یا پرونده تحصیلی است، به مدرسه مراجعه کنند.  

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ارائه کارنامه یا پرونده تحصیلی به پدر یا مادری که حضانت فرزند را به عهده دارد، گفت: در شرایطی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، اگر انحصارا حضانت فرزند در اختیار پدر باشد، طبیعتا این موضوع شرایط خاص خودش را دارد.  

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه لزومی ندارد در شرایط عادی صرفا پدر به مدرسه مراجعه کند، بیان کرد: در شرایط عادی چنین اتفاقی نمی‌افتد. یعنی به گونه‌ای نیست که کارنامه صرفا به پدر داده شود. در حال حاضر و در وضعیت طبیعی خانواده‌های دانش آموزان یعنی چه پدر و چه مادر به راحتی به مدرسه مراجعه کرده و کارنامه‌ها را دریافت می‌کنند.  

وی در واکنش به اینکه برای برخی مادرها پیامکی مبنی بر ارائه کارنامه صرفا به پدر ارسال شده است، گفت: این مورد که به مادر پیامک ارسال شده که پدر باید برای دریافت کارنامه مراجعه کند، احتمالا یک مورد خاص بوده که باید در جایگاه خود مورد بررسی قرار بگیرد و من تا جزییات امر را ندانم، نمی‌توانم اظهار نظر قطعی داشته باشم.  

حکیم زاده خاطرنشان کرد: به طور کلی برای خانواده‌هایی که مشکلی ندارند و والدین از هم جدا نشده‌اند، هیچ فرقی بین پدر و مادر برای انجام کارهای دانش آموز از جمله گرفتن کارنامه وجود ندارد. این مورد را حتی می‌توانید از خیلی خانواده‌ها سوال کنید و ببینید مشکلی در این زمینه تاکنون وجود نداشته‌است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هر یک از پدر و مادرها می‌توانند برای پیگیری امور تحصیلی فرزند خود به مدرسه مراجعه کنند.

عباس سلطانیان، مدیرکل دفتر متوسطه نظری آموزش و پرورش نیز در واکنش به این موضوع اظهار داشت: در بسیاری از مدارس روال به این صورت است که پدر و مادرها نسبت به دریافت کارنامه فرزند خود اقدام می‌کنند و مدیر مدرسه با شناختی که نسبت به خانواده دارد و می‌داند که با هم زندگی می‌کنند و مساله‌ای ندارند، پرونده یا کارنامه را به آن‌ها تحویل می‌دهد.  

مدیر کل دفتر متوسطه نظری آموزش و پرورش اظهار داشت: احتمال خیلی زیاد در مواقعی که مشکلی ایجاد شده یا منجر به جدایی شده است و حضانت دانش آموز در اختیار مادر قرار گرفته باشد، پرونده را به او می‌دهند. در غیر اینصورت در حالت عادی روال مدارس به این شکل که است که کارنامه به پدر یا مادر ارائه می‌شود.

اظهارات و توضیحات دو تن از مسئولان آموزش و پرورش مبنی بر اینکه کارنامه دانش‌آموز فقط در شرایطی به مادر ارائه نمی‌شود که پدر و مادر با هم مساله‌ای داشته باشند یا از هم جدا شده باشند، که سال‌هاست این مسأله وجود دارد و موجب اعتراض و انتقاد مادران شده است. بسیاری از آنها می‌گویند که هیچ مشکلی با همسران خود ندارند اما هنگام مراجعه به مدرسه، پرونده فرزندشان به آنها تحویل داده نمی‌شود و از آنها خواسته می‌شود که فقط پدر دانش‌آموز می‌تواند برای گرفتن پرونده مراجعه کند.

پربیننده ترین اجرای رتبه بندی معلمان به آغاز سال تحصیلی نمی رسد محدودیت های تردد شبانه لغو شد شرایط جدید صدور مجوز تردد بین شهری اعلام شد ️آغاز سال تحصیلی جدید از سوم مهر با حضور رییس جمهور واکسیناسیون سنین مختلف کذب است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدرسه مراجعه آموزش و پرورش پدر و مادر دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: با جذب حدود یک هزار دبیر و آموزگار در سال جاری تقریباً مشکل کمبود دبیر و آموزگار در استان قزوین حل خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، نقی سیاهکالی مرادی مدیر کل آموزش و پرورش قزوین گفت: ۱۷ هزار معلم در قزوین وظیفه تدریس ۲۵۰ هزار دانش آموز را در ۱۶۷۰ مدرسه بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه سال گذشته با موج گسترده‌ای از بازنشستگی معلمان قزوینی روبرو بودیم و کار برای ما سخت شده بود، تاکید کرد: ۱۰۳۰ نفر از معلمان در سال گذشته در استان قزوین بازنشسته شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه تقریباً به همین میزان نیز در سال گذشته معلم جذب نظام آموزشی استان قزوین شد، تاکید کرد: با جذب حدود یک هزار دبیر و آموزگار در سال جاری تقریباً مشکل کمبود دبیر و آموزگار در استان قزوین حل خواهد شد.

وی عنوان کرد: معوقات دی، بهمن و اسفند ماه فرهنگیان و نیرو‌های خرید خدمت و کلیه بدهی حوزه امتحانات به همراه هدیه روز معلم طی یک تا ۲ روز آینده به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

سیاهکالی مرادی اضافه کرد: در سال گذشته برای تجهیز مدارس فن و حرفه‌ای ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده بود که این رقم در سال جدید با افزایش صد در صدی به ۲۴ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سرانه ورزشی مدارس با ۵۰ درصد رشد از ۳۳ سانتیمتر به ۴۸ سانتیمتر رسید، عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۷۴ چمن مصنوعی در مدارس استان ساخته شده و امیدواریم این تعداد به ۱۰۰ زمین چمن افزایش یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه ۷۵ دانش آموز مبتلا به اوتیسم در قزوین تحصیل می‌کنند این آمار را افزایشی خواند و عنوان کرد: ۸ نفر از این دانش آموزان دختر و ۶۷ نفر نیز دانش آموز پسر هستند.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۹۹۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان قزوین شناسایی شدند که موفق شدیم با همراهی دستگاه‌های دیگر ۴۶۱ نفر را به چرخه تحصیل بازگردانیم.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!