Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:27:02 GMT

ماجرای خط و نشان محیط زیست برای آبفای کرمان چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۵۶۷۸

ماجرای خط و نشان محیط زیست برای آبفای کرمان چه بود؟

به دنبال آن خبرنگار ایرنا موضوع را در دستور کار قرار داد و با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان مصاحبه کرد که مرجان شاکری در این زمینه توضیح داد: چندی است بوی نامطبوع پساب تصفیه خانه فاضلاب شهری کرمان بخشی از ساکنان شهر را آزار می دهد و اگر مسئولان این تصفیه خانه نسبت به رفع مشکل اقدام نکنند، موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صبح سه شنبه با بیان اینکه حفظ سلامت مردم اولویت نخست است توضیح داد: انتشار بوی نامطبوع بخصوص در ساعات اولیه شب در مناطقی چون هوانیروز و اختیارآباد زیاد بود به همین دلیل موضوع در دستور کار کارشناسان و بازرسان حفاظت محیط زیست قرار گرفت.

شاکری با بیان اینکه بعد از پیگیری موضوع مشخص شد این بو از سمت تصفیه‌خانه فاضلاب کرمان است تصریح کرد: چون جهت باد غالب نیز از سمت این تصفیه خانه به سمت شهر است، بوی نامطبوع بیشتر در اوایل شب و در مناطق هوانیروز و اختیارآباد استشمام می شد. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: شب گذشته مسئول بازرسی و رئیس اداره محیط زیست شهرستان کرمان در ماموریتی مشترک در بازدید از سیستم تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمان بر فرضیه انتشار بو از این تصفیه خانه عینیت بخشیدند.

اورهال سامانه ها

وی با بیان اینکه سیستم شماره ۲ فاضلاب حوضچه های ترسیب(ته نشین) و هوادهی در حالت اورهال (تعمیرات) قرار داشت که این حالت منجر به عدم کارکرد درست سیستم تصفیه فاضلاب شده بود اظهارداشت: در خروجی سیستم، فاضلاب تصفیه شده دیده نمی شد و کدورت پساب بسیار بالا و نزدیک به فاضلاب خام بود.

چرایی بی توجهی

شاکری تصریح کرد: این پساب برای استفاده در کارخانه فولاد بوتیا فرستاده و در آنجا نیز تصفیه ثانویه می شود؛ به همین علت شاید حساسیت لازم در تصفیه وجود ندارد و با این تصور که کار مربوط به پیمانکار است، به فولاد بوتیا واگذار شده، بهره بردار نیز آنها هستند و باید هزینه کرد با خود فولاد بوتیا باشد، نظارت دقیقی بر این مهم ندارند.

وی گفت: متاسفانه در فصول سرد سال بیشتر جهت وزش باد به سمت شهر کرمان است لذا استشمام بوی نامطبوع در زمستان بیشتر خود را نشان می دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان افزود: تذکرهای لازم به مسئولان آب و فاضلاب شهر کرمان داده شده که حتما نظارت را افزایش دهند و مشکلات را برطرف کنند؛ در غیر این صورت این مهم از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) آمادگی دارد درصورتی که شرکت آب و فاضلاب استان یا شهر کرمان در این زمینه صحبت یا خبری تکمیلی دارند منتشر کند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست تصفیه خانه ارزیابی زیست محیطی کرمان آب و فاضلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست تصفیه خانه ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست تصفیه خانه ارزیابی زیست محیطی کرمان آب و فاضلاب حفاظت محیط زیست بوی نامطبوع تصفیه خانه شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است