Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم‌اندیشی شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ، معادن، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با تاکید بر ایجاد بسترهای لازم برای توسعه بازار و صادرات گروه‌های کالایی مرتبط با این رویداد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان و به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان، این نشست با حضور مسئولان سیاستگذار و برنامه‌ریز در حوزه بازرگانی و تجارت استان، روسای تشکل‌های مرتبط با حوزه سنگ و معادن و همچنین فعالان و کارشناسان حوزه سنگ و معادن برگزار شد و تمامی حاضران در آن، بر لزوم برنامه‌ریزی مناسب و فراگیر برای توسعه پایدار صنعت سنگ در استان اصفهان تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در این نشست نمایشگاه سنگ را یک گام موثر و مهم برای تحقق نیازهای فعالان کسب و کار عنوان کرد و گفت: در صورتی که نگاه به برگزاری نمایشگاه سنگ اصفهان، بر مبنای توسعه صادرات شکل بگیرد، بخش زیادی از نیازهای این صنعت در استان پوشش داده خواهد شد.

اسماعیل نادری با تاکید بر اینکه نمایشگاه سنگ باید بر اساس نیاز جامعه و گروه‌های هدف مرتبط فعالیت کند، افزود: تقویت حوزه‌های صادراتی در زمینه ماشین‌آلات و محصولات حوزه سنگ و معادن با دعوت از شرکت‌های مدیریت صادرات امکان‌پذیر خواهد بود که امیدواریم این مهم در نمایشگاه سنگ اصفهان مد نظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه همه باید دست به دست هم دهند تا نمایشگاه سنگ اصفهان به بهترین شکل ممکن برگزار شود، ادامه داد: هم‌افزایی در این حوزه سبب خواهد شد اصفهان همچنان به عنوان فعال‌ترین استان در حوزه سنگ و معادن شناخته شود و تاثیرگذاری عمیقی بر بازار این حوزه در سطح کشور و همچنین کشورهای همجوار داشته باشد.

مجید نایب‌زاده، مدیر نمایشگاه‌های داخلی و بین‌الملل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: تلاش شده است در برنامه‌ریزی شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ اصفهان، تمامی سلایق فعالان این صنعت مد نظر قرار گیرد تا با بیشترین هم‌افزایی شاهد برپایی یک رویداد بی‌نظیر باشیم.

رئیس کانون سراسری سنگ ایران نیز در این نشست بر لزوم تاثیرگذاری صنعت سنگ ایران در خارج از مرزهای کشور تاکید کرد و گفت: امکانات فرآوری سنگ در ایران بسیار بالاست و می‌توان از این امکانات برای توسعه بازار استفاده کرد؛ در این ارتباط، نمایشگاه سنگ باعث می‌شود بخش زیادی از نیازهای توسعه بازار پاسخ داده شود.

رضا احمدی افزود: لازم است از نمایشگاه‌های سنگ در کشورهای اروپایی الگو بگیریم و بر اساس آن، قابلیت‌های صنعت سنگ اصفهان و ایران را به جهان نشان دهیم.

رئیس گروه توسعه بازار شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان نیز در این نشست از ارائه تسهیلات بلاعوض به شرکت‌های متقاضی حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی خبر داد.

سید بیژن رفیعی‌پور گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان تلاش می‌کند از شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه‌ها حمایت کند؛ بر این مبنا شرکت‌هایی که در شهرک‌های صنعتی مستقر هستند، می‌توانند از تسهیلات بلاعوض حضور در نمایشگاه‌ها استفاده کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس، برای دریافت غرفه تا سقف ۲۵ میلیون تومان و بر اساس ۸۰ درصد از هزینه‌های اجاره غرفه توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت رستاک پاد ویژن و مجری برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ، معادن، ماشین‌آلات و صنایع وابسته نیز در این نشست گفت: بهترین فعالان صنعت سنگ و معادن ایران در نمایشگاه اصفهان حضور خواهند داشت.

محمود بندرچی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها این نمایشگاه از سوم تا ششم آذرماه در اصفهان برگزار خواهد شد و میزبان بخش بزرگی از متخصصان و فعالان حوزه سنگ، معادن و صنایع وابسته خواهد بود.

وی تاکید کرد: تلاش شده است استانداردهای این نمایشگاه در سطح استاندارد نمایشگاه‌های کشورهای پیشرفته باشد تا بتوان بازارهای جدیدی از حوزه سنگ را برای فعالان این عرصه ایجاد کرد؛ همچنین تلاش می‌کنیم شرایطی فراهم آوریم تا شرکت‌های بین‌المللی از دیگر کشورهای جهان نیز در نمایشگاه حضور داشته باشند.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایشگاه سنگ اصفهان شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان نمایشگاه سنگ اصفهان حوزه سنگ و معادن شهرک های صنعتی بین المللی استان اصفهان برنامه ریزی نمایشگاه ها توسعه بازار برای توسعه صنعت سنگ خواهد شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد