Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا صادق‌زاده هنرمند مجسمه‌ساز که در بسیاری از سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی کشور حضور داشته و اکنون در یک سمپوزیوم در حال ساخت مجسمه است، درباره فرصتی که سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی در اختیار یک هنرمند قرار می‌دهد به خبرنگار مهر گفت: سمپوزیوم‌ها فرصت مغتنمی برای خلق آثار هنرمندان حرفه‌ای و رشد و پرورش استعدادهای جوان، تجربه اندوزی و تعامل هنرمندان است و بی‌شک ارزش افزوده‌ای هم برای شهر دارد تا المان‌هایی با نگاه‌های متفاوت خلق شوند و در فضای شهری جانمایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در ایران مجسمه‌سازهای حرفه‌ای و خوبی داریم و با توجه به اینکه رسانه‌ها کمتر به هنر به ویژه مجسمه‌سازی می‌پردازند، ما مجسمه‌سازها گاه حتی برای خانواده مجسمه‌سازی کشور نیز ناآشنا هستیم و حضور در سمپوزیوم‌ها ضمن اینکه زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا با یکدیگر آشنا شویم، سبب تغییر نگاه جامعه نسبت به مجسمه‌سازی نیز می‌شود. در واقع، با برگزاری سمپوزیوم‌های موضوعی، زمینه‌ای فراهم می‌شود تا در برخی از شهرها که مجسمه‌سازها برای ساخت مجسمه با محدودیت‌های فراوانی روبرو هستند، شرایط تغییر کند و از محدودیت‌ها کاسته شود.

این مجسمه ساز عنوان کرد: یکی از مزیت‌های برگزاری سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی در نقاط مختلف کشور این است که زمینه‌ای فراهم می‌شود تا شهرها هم درگیر برگزاری یک فستیوال هنری شوند و مردم آن شهرها نیز با هنر مجسمه‌سازی آشنا می‌شوند. عموم مردم از مجسمه‌سازی و روند خلق یک اثر بی اطلاع هستند اما بازدید از سمپوزیوم این فرصت را در اختیارشان می‌گذارد تا با مجسمه سازی آشنا شوند.

وی بیان کرد: اتفاق خوبی که با برگزاری سمپوزیوم‌ها رخ داده، قدرت جسارت بخشیدن به مجسمه‌سازها است و به نظرم مجسمه‌سازی موفق است که در هر سمپوزیوم با وسواس و تمام توانش کار کند و با شرکت در هر سمپوزیوم توان و قدرت مجسمه‌سازها افزایش می‌یابد.

صادق‌زاده همچنین گفت: من همیشه هنگام خلق اثر، با وسواس خاصی کار می‌کنم و همین موضوع سبب می‌شود تا در برخی از موارد اضطراب این را داشته باشم که نکند ابزار لازم برای خلق اثر را نداشته باشم اما خوشبختانه در سمپوزیومی که الان در حال کار هستم، با وجود محدودیت‌هایی که تحریم‌ها برای تأمین ابزار مورد نیاز مجسمه‌سازها به وجود آورده، بهترین ابزار موجود در بازار برای کار در اختیار شرکت‌کنندگان سمپوزیوم گذاشته شده است.

این هنرمند مجسمه ساز در پایان درباره مجسمه‌ای که در حال کار روی آن است، گفت: این مجسمه «نخستین درد» نام دارد که این عنوان را از شعری از شاملو وام گرفته‌ام. زمانی که انسان دچار مشکلی می‌شود اگرچه آن مشکل سبب دشواری‌های بسیار برای انسان می‌شود اما همین مشکل به نوعی کمک می‌کند تا شخصیت او شکل گیرد و کسی موفق است که بتواند از پس این لحظات دراماتیک موفق بیرون بیاید و بی شک کسی که مشکل این‌چنینی را درک کرده، با قبل و بعدش فرق می‌کند. مجسمه «نخستین درد»، تلفیقی از یک سری مکعب سنگی و پرتره است که حالت ساختمان و دیوار ساخته می‌شوند و بخشی از اثر نیز ترک دارد. این مجسمه بسیار پیچیده و فرمیک است و من با این مجسمه که مطمئن هستم از پس ساخت آن برمی‌آیم می‌خواهم توانایی خود را محک بزنم.

حمید رضا صادق زاده متولد ۱۳۶۲ کاشان و فارغ‌التحصیل کارشناسی مجسمه‌سازی و کارشناسی ارشد فلسفه هنر است. وی عضو پیوسته انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران است و در کارنامه خود سابقه شرکت در چندین نمایشگاه گروهی مجسمه سازی را دارد. در کارنامه هنری صادق زاده، شرکت در ۱۷ سمپوزیوم بین‌المللی و ملی مجسمه سازی در اهواز، تبریز، تهران، جزیره کیش و منطقه آزاد اروند دیده می‌شود و به عنوان هنرمند منتخب در برخی از این رویدادها مورد تقدیر قرار گرفته است.

طراحی و ساخت مجموعه سردیس‌های موزه فرش کاشان و ساخت چندین مجسمه شهری برای شهر کاشان از دیگر فعالیت‌های صادق زاده به شمار می‌رود. وی ساخت آثار پرتره از چند تن از هنرمندان و شخصیت‌های مطرح کشور از جمله سردار شهید حسین خرازی، دکتر صادق آئینه وند، شمس لنگرودی و بیژن کامکار را در کارنامه دارد.

کد خبر 5302810

منبع: مهر

کلیدواژه: مجسمه سازی انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران حمیدرضا صادق زاده صادق آیینه وند بیژن کامکار حضور هنر ایران در جهان فیلم کوتاه روز ملی سینما تئاتر ایران جشنواره فیلم ونیز موسیقی ایرانی برنامه رادیویی سازمان صداوسیما برنامه تلویزیونی فیلم زالاوا فیلم سینمایی شبکه یک سیما رادیو نمایش موزه سینما سمپوزیوم های مجسمه سازی سمپوزیوم ها مجسمه سازها صادق زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی_سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت‌ امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، اظهار داشت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را به تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعا نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسرائیل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مسئله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابند به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، عنوان کرد: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

باقری‌کنی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و عنوان کرد: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.

باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

وی به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولا از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است‌ حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام(ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است. حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیتی(سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.

در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی_ سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228908 برچسب‌ها حوزه هنری علی باقری‌کنی

دیگر خبرها

  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • مجسمه کریستیانو رونالدو از سنگ+عکس
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • عکس | این پسربچه بهترین مجسمه رونالدو را ساخت
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان