Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور گفت: ترجمه آثار خوب دفاع مقدس و شناخت ذائقه مخاطبان در فرامرزهای جمهوری اسلامی ایران با زبان‌های مختلف یکی از برنامه‌های ما است. - اخبار استانها -

سرهنگ پاسدار عباس بایرامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره اقدامات انجام شده در جهت دسترسی آسان آحاد مردم به تولیدات دفاع مقدس اظهار داشت: در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سازمان فضای مجازی و امور ماهواره‌ای، تولیدات سازمان‌های دیگر را دریافت و در فضای مجازی بارگزاری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه محتوای ادبی حوزه دفاع مقدس در قالب‌های مختلف اینفوگرافی، موشن‌گرافی، تیزر کوتاه و موارد دیگر در فضای مجازی نشر داده می‌شود گفت: بنیاد‌های 31 استان‌ با تمام توان در تلاشند تا تولیدات ادبی خود را به فضای مجازی منتقل کنند تا مورد استفاده عام به‌ویژه اهالی شعر و ادب و جوانان قرار بگیرد.

برترین‌های چهل و چهارمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم گیلان معرفی شدندامام جمعه موقت رشت: گیلان بیش از گذشته نیازمند وحدت رویه و مطالبه‌گری جبهه انقلاب استتجلیل از ورزشکاران‌ المپیکی و پارالمپیکی گیلان؛ بانوان ورزشکار با حجاب خود فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را به نمایش گذاشتند

بایرامی با بیان اینکه صحنه دفاع مقدس حوزه بسیار عظیمی بوده از این رو نمی‌توانیم ادعا کنیم کارهای بزرگی در این حوزه انجام شده است گفت: تلاش مجموعه نیروهای مسلح، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس همواره بر چند نقطه متمرکز بوده است.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور اظهار داشت: ترجمه آثار خوب دفاع مقدس و شناخت ذائقه مخاطبان در فرامرزهای جمهوری اسلامی ایران با زبان‌های مختلف یکی از برنامه‌های ما است لذا ترجمه خوب آثار دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است.

وی تصریح کرد: همکاران ما در سپاه، ارتش، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و انتشاراتی‌های فعال در حوزه دفاع مقدس سعی کردند با ترجمه کتاب‌های خوب حوزه دفاع مقدس فرهنگ دفاع مقدس را توسعه دهند.

بایرامی با بیان اینکه اولویت ما برای گسترش این فرهنگ ابتدا کشور‌های محور مقاومت و سپس کشورهای دیگر است افزود: راهبرد دوم ما برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی حضور در نمایشگاه‌های خارج از کشور است؛ با توجه به شرایط کرونایی نمایشگاه خارجی در دو سال اخیر تعطیل بود.

وی با اشاره به اینکه امسال نمایشگاه بین‌المللی بغداد برگزار شد که ما ضمن شرکت در این نمایشگاه کتاب‌های حوزه دفاع مقدس را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتیم گفت: آمار مراجعات نشانگر این است که گرایش مردم به‌ویژه مردم عراق به کتاب‌های دفاع مقدس جالب توجه بوده است.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه این حاکی از وجود فرصت‌های بسیار برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس است افزود: همچنین بخشی از فعالیت‌های ما  در بستر فضای مجازی انجام می‌شود که ارتباطات را آسان‌تر کرده و تلاش داریم در این فضا نیز به توسعه فرهنگ و موضوعات دفاع مقدس بپردازیم.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس حوزه دفاع مقدس دفاع مقدس دفاع مقدس فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ