Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی با بیان "۲۰ هزار شناور با موتور دوزمانه در کشور داریم"گفت: مطابق قانون تا ۱۸ ماه آینده، موتور این شناورها باید به چهار زمانه تغییر کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین عباس‌نژاد درباره آخرین وضعیت پیشبرد آیین‌نامه هیئت دولت مبنی بر ممنوعیت ثبت شناور با موتور دوزمانه و ثبت آنها صرفا با موتور چهارزمانه، اظهار کرد: با توجه به قانون هوای پاک در راستای کاهش آلودگی هوا، در بخش دریایی استفاده از شناورهای با موتور چهارزمانه در دستورکار قرار گرفته و تا زمانی که موتور شناورها چهارزمانه نباشد امکان ثبت آن وجود ندارد و این درحالی است که 95 درصد شناورها در کشور دارای موتور دوزمانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: علاوه بر این طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قایق های بدون هویت باید ثبت شوند.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه تاکنون موتورهای چهارزمانه در کشور وجود نداشته و این موتورها وارداتی بوده اند، گفت: با توجه به لزوم ثبت و هویت دار کردن شناورها و اینکه طبق قانون امکان چنین ثبتی وجود ندارد، در نتیجه تصمیم بر این شد تا بر اساس قانون بستر لازم برای پیشبرد کار و تولید موتورهای چهارزمانه شناورها فراهم شود.

عباس نژاد با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی با هماهنگی سازمان حفاظت محیط زیست از هیات دولت به مدت سه سال فرصت خواست تا در راستای اجرای آیین‌نامه ممنوعیت ثبت شناور با موتور دوزمانه و ثبت آنها صرفا با موتور چهارزمانه اقدام کند و بستر و امکانات لازم را برای تحقق این مساله فراهم آورد، بیان کرد: در طول این مدت کمیته ای در شورای عالی صنایع دریایی با حضور سازمان صنایع دریایی، تعاونی ها، شرکت ها و تولیدکنندگان تشکیل شد تا پیگیری امور انجام شود.

وی با بیان اینکه قرار بر این شد تا سازمان صنایع دریایی موتورهای 200، 100 و 60 اسب بخار را با بررسی نمونه های خارجی و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود طراحی کند، عنوان کرد: مسائل مربوط به قیمت نهایی و هزینه تعمیر و نگهداری موتورهای چهارزمانه از اهمیت بالایی برخوردار است تا قایق داران با کمترین فشار مالی بتوانند با استفاده از تسهیلات محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی، از موتورهای جدید استفاده کنند.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تشکیل کمیته ای در راستای مشخص شدن آمار و تعداد مورد نیاز موتورها و نیز قیمت نهایی و وضعیت خط تولید، اعلام کرد: حدود 15 تا 20 هزار قایق دوزمانه در کشور وجود دارد که نیازمند تغییر موتور و نصب موتور چهارزمانه هستند.

عباس نژاد چگونگی ارائه تسهیلات، فرهنگ سازی برای ارائه و استفاده از محصول ایرانی و نیز مسائل مرتبط با تعمیر و نگهداری و مراکز خدمت رسانی از جمله موضوعات مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد، گفت: در حال حاضر موتورهای چهارزمانه به مرحله تولید رسیده است و باید تولید داخل در بازار عرضه شود تا در مدت یکسال و نیم آینده تبدیل موتورهای دوزمانه به چهارزمانه انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم تسهیل شرایط قایق داران و صیادان، عنوان کرد: کمیته فنی متشکل از طرفین اعم از سازمان صنایع دریایی، وزارت صمت، سازمان بنادر و...باید تشکیل شود و تمامی مسائل را در نظر گرفته شود تا ارائه تسهیلات و تجاری سازی موتورهای چهارزمانه شناورها انجام شود.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در مورد مزایای موتورهای چهارزمانه شناورها، بیان کرد: نصب این موتورها سبب کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت و در راستای اجرای قانون هوای پاک است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بنادر سازمان بنادر سازمان بنادر و دریانوردی موتورهای چهارزمانه صنایع دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از رونق ۵۴ درصدی صادرات انواع کالا و افزایش ۴۳ درصدی حمل و نقل ساحلی در بنادر غرب استان در نخستین ماه بهار سال ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مرتضی سالاری در تشریح عملکرد یک‌ماهه تخلیه و بارگیری بنادر غرب استان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: از مجموع 888 هزار و 668 تن عملیات تخلیه و بارگیری، 453 هزار و 440 تن انواع کالا با 54 درصد افزایش به کشورهای هدف صادر شد.

وی با اشاره به افزایش 40 درصدی عملیات تخلیه و بارگیری انواع کالای نفتی و غیرنفتی در این مدت گفت: از مجموع صادرات نفتی و غیرنفتی انجام شده که شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده، 150 هزار و 389 تن مربوط به صادرات غیرنفتی و 303 هزار و 51 تن به صادرات نفتی اختصاص دارد.

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان؛ از مجموع عملیات انجام شده نیز 367 هزار و 551 تن فرآورده نفتی و غیرنفتی با 43 درصد افزایش به صورت رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) در بنادر غرب استان هرمزگان جابه‌جا شد.

سالاری افزود: از این میزان 140 هزار و 888 تن مربوط به کاپوتاژ فرآورده‌های غیرنفتی و 226 هزار و 663 تن نیز کاپوتاژ نفتی بوده است.

وی با بیان اینکه در 30 روزه نخست سال جاری از مجموع عملیات جابه‌جایی کالا، 529 هزار و 734 تن فرآورده نفتی و 358 هزار و 934 تن نیز به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است، از افزایش 20 درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای یخچالی از بنادر غرب استان خبرداد.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان تصریح کرد: با تلاش مجموعه بنادر و دریانوردی غرب در راستای ایجاد بستری ایمن و اقتصادی برای تولید کنندگان و صادرکنندگان در یک ماهه امسال، 9 هزار و 988 TEU کانتینر یخچالی با تناژ 101 هزار و 944 تن تخلیه و بارگیری و نزدیک به 4 هزار و 994 TEU کانتینر یخچالی با تناژ 50 هزار 972 تن نیز صادر شد.

افزایش 24 درصدی ترانزیت در بنادر غرب هرمزگان

سالاری در ادامه از افزایش 24 درصدی ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر غرب استان هرمزگان خبرداد و بیان کرد: در دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله خودرو است به 38 هزار 214 تن رسید.

وی با اشاره به جابه‌جایی 15 هزار و 832 دستگاه خودروی ترانزیتی با 14 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط 210 فروند شناور فلزی انجام گرفت که پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای عراق، افغانستان و آسیای میانه بارگیری شد.

تردد بیش از 2 هزار فروند شناور در بنادر غرب

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با اشاره به ترابری ایمن 175 هزار و 348 مسافر دریایی، گردشگران داخلی و بین‌المللی اظهار کرد: از این تعداد 173 هزار و 564 نفر سفر در مسیرهای دریایی داخلی از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزایر خلیج‌فارس جابه‌جا و یک هزار و 784 نفر مسافر نیز به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی تردد کردند.

سالاری تعداد تردد شناورها در بنادر غرب استان هرمزگان در این مدت را نیز 2 هزار و 964 فروند اعلام کرد که از این میزان تردد، یک هزار و 404 فروند شناور بالای هزار تن و 84 فروند شناور زیر هزار تن بوده است.

به گزارش تسنیم، «بندرلنگه» به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران و چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه محسوب می‌شود.

" بنادر غرب هرمزگان" نیز با راه اندازی ترمینال یخچالی با ظرفیت 300 کانتینر یخچالی چرخدار و 12 رمپ مخصوص بارگیری جهت شناورهای حامل کانتینر یخچالی طلایه دار تخلیه و بارگیری و صادرات کالاهای یخچالی در بین بنادر ایران می باشد.

اداره بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با پوشش بر 10 بندر تجاری و مسافری و نظارت بر 46 سازه دریایی و دربرگیری 600 کیلومتر مرز دریایی، علاوه بر ترانزیت کالا و مسافر، فعالیت صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ را پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • موتور توربو بهتر است یا تنفس طبیعی؟
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • ۲ عملیات موفق امدادرسانی در آب های بوشهر و خارگ انجام شد
  • رزمایش دریایی شناورها، گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد