Web Analytics Made Easy - Statcounter

استقلال قبل از این که در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به الهلال ببازد به مجموعه ای از عوامل داخلی باخت که از مدیرعامل گرفته تا سرمربی و بازیکنان هر کدام سهمی در آن داشتند.

به گزارش مشرق، «استقلال به الهلال می بازد اما خدا کند بد نبازد»، این جمله ای بود که قبل از دیدار نماینده ایران و عربستان از زبان هواداران، کارشناسان و پیشکسوتان فوتبال به ویژه استقلالی ها بارها بر زبان آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسش این است که این ذهنیت از کجا نشات گرفته بود که بخش قابل توجهی از اهالی فوتبال این جمله را تکرار می کردند و اعتقاد داشتند استقلال برابر الهلال شکست خواهد خورد و شانس اندکی برای صعود به مرحله بعد دارد؟

شکست در جام حذفی و پریدن یک جام

آبی های ایران که فصل بیستم لیگ برتر را با حاشیه ها و نوسانی زیادی به پایان بردند امیدوار بودند پس از عبور از پرسپولیس در جام حذفی و رسیدن به فینال بتوانند عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهند اما شکست برابر فولاد رویای آنها را بر باد داد تا شرایط به همان سختی بماند که در پایان لیگ برتر باقی مانده بود.

شکست برابر فولاد در فینال جام حذفی کار را برای مددی و مجیدی سخت کرد

اختلاف مددی و مجیدی و لطمه به استقلال

مدیرعامل و سرمربی استقلال در طول فصل بیستم لیگ برتر رابطه خوبی با هم نداشتند و فرهاد مجیدی بارها از نحوه مدیریت احمد مددی انتقاد کرد. اختلاف نظر این دو آنقدر طول کشید و آنقدر عمیق شد که هر هواداری به آن پی برد و بزرگترین لطمه را به آبی پوشان زد. این کار تا جایی پیش رفت که مجیدی بدون توجه به باشگاه از طریق دوستانش پاداش های دندان گیر به خاطر بردها به بازیکنانش پرداخت کرد.

آشتی به خاطر نقل و انتقالات یا ...

مدیرعامل و سرمربی استقلال اما در طول فصل نقل و انتقالات رفتاری کاملا برعکس گذشته داشتند. این دو دور یک میز می نشستند و با بازیکنان جدید و آنهایی که قرارداد داشتند برای تمدید صحبت می کردند. حتی مددی و مجیدی برای نهایی کردن کار مهدی قایدی راهی امارات شدند و هر چند انتقال او را در ابتدا تکذیب کردند اما وقتی فیلم حضور مهاجم آبی ها در تمرین الاهلی منتشر شد ناچار به تایید شدند. با «دوست» شدن مددی و مجیدی این پرسش مطرح شد که دلیل این اتفاق فصل نقل و انتقالات و جذب بازیکنان است یا انتقال قایدی به امارات؟

انتقال مهدی قایدی یکی از پاشنه آشیل های مدیریت باشگاه استقلال است

تدبیر مجیدی برای دیدار با الهلال

سرمربی استقلال برای این که بتواند کمبودهای فنی تیمش را برطرف کند چند روز مانده به بازی با الهلال آبی ها را به امارات برد تا در فضایی آرام تمرینات خود را دنبال کنند. با وجود این که برخی بازیکنان تازه به جمع تیم اضافه شده بودند و هماهنگی کافی با سایرین نداشتنند اما در اردوی امارات به شرایط بهتری رسیدند. این بهترین تدبیر فرهاد مجیدی برای نزدیک کردن بازیکنان قدیم و جدید استقلال بهم بود.

بیشتر بخوانید:

عاقبت استقلال قهرمانی نیست!

ضربه ای که استقلال از خودش خورد

آبی های ایران در حالی به مصاف الهلال رفتند که از نام و «ساز و برگ» حریف برای این دیدار ترسیده بودند. ترس از جذب بازیکنان چند میلیون دلاری و تیمی که با تبلیغات زیاد خودش را مدعی قهرمانی در آسیا معرفی کرد. شاید این پاسخ همان پرسشی باشد که استقلال را یک تیم بازنده می دانستند. اما وقتی سوت پایان بازی زده شد همه آنها متوجه شدند الهلال را بی جهت بزرگ کرده بودند و ترس را بی مورد به جان خودشان انداختند تا ضربه را از درون بخورن نه از حریف عربستانی.

فرهاد مجیدی نتوانست ترس از نام الهلال را از بازیکنانش دور کند

تیم های عربی از فوتبال ایران می ترسند

هر چند هم که تیم های عربی بازیکنان بزرگ دنیا را به خدمت بگیرند و بخواهند در آسیایی آقایی کنند باز هم دلیل نمی شود که از فوتبال ایران نترسند. این اتفاق بارها ثابت شده و بازیکنان و مربیان رقیبان هم بر این نکته تاکید کرده اند که ایران یکی از قدرت های برتر آسیاست و بازی کردن با آنها بسیار سخت است.

بررسی شرایط تیم های عربی که بازیکنان بزرگ دنیای فوتبال را هم جذب کردند نشان می دهد آنها در اکثر دیدارهایشان برابر تیم های ایران شکست خورده اند. السد قطر با ژاوی هرناندز اسپانیایی چند بار مغلوب تیم های ایرانی شد؟ الهلال و دیگر تیم های عربستانی و تیم های اماراتی چند بار؟

با وجود این که باید تاکید کرد تجهیزات، تدارکات و امکانات همه این تیم ها حتی در برخی موارد بالاتر از استانداردهای دنیاست اما در داخل زمین فوتبال ایران برتر از آنهاست. اما آنچه باعث باخت و ناکامی ایرانی ها می شود، اثرات منفی ناشی از فکر کردن به همین تجهیزات و امکانات و بازیکنان میلیون یورویی است. این را استقلال در اکثر دقایق بازی با الهلال ثابت کرد و نشان داد اگر از خودش لطمه و ضربه نمی خورد، الهلال نمی توانست نماینده ایران را شکست دهد.

الهلال آنقدر هم تیم قوی نبود که استقلال نتوانند آن را ببرد

چرا می گویند احمد مددی باید برود؟

بعد از شکست استقلال برابر الهلال اکثر هواداران و پیشکسوتان استقلال در اظهار نظرها و پیام هایشان تاکید کردند که این تیم مشکل مدیریتی دارد و حمید سجادی باید فکری به حال مدیریت استقلال کند و یک مدیر قدرتمند را به جای احمد مددی انتخاب کند.

پرسش این است که چرا این عده معتقدند که احمدی مددی باید برود؟

مددی در طول حضورش در استقلال توانسته بخشی از بدهی های این باشگاه را بدهد، قرارداد تعدادی از بازیکنان را با کمک فرهاد مجیدی تمدید کرد، منابع مالی پرداخت مطالبات بازیکنان را فراهم کرد و تیم تحت مدیریت او فینالیست جام حذفی شد و در لیگ هم به عنوان سوم رسید. با این حال نظر اکثریت این است که او باید برود.

مدیرعامل به چه مواردی متهم است؟

مددی متهم است که در فصل نقل و انتقالات نتوانسته قرارداد چند بازیکن تاثیرگذار را مدیریت کند تا آبی ها بدون این بازیکنان به مصاف الهلال بروند و بازنده شوند. مسعود ریگی و فرشید اسماعیلی از جمله مهمترین آنهاست. مدیرعامل استقلال متهم است که در انتقال مهدی قایدی به الاهلی امارات صداقت و شفافیت لازم را با هواداران و کادر فنی نداشته و با وجود این که در جریان انتقال این بازیکن بوده اما آنها را انکار کرده است!

احمد مددی متهم است که رابطه خوبی با کادر فنی نداشته و نتوانسته شرایط و آرامش لازم برای تمرکز روی مسائل فنی را برای فرهاد مجیدی فراهم کند تا سرمربی آبی ها خودش وارد عمل شده و مشکلات تیم را حل کند. مددی اما همه این اتهامات را رد می کند و از زبان معاونش می گوید که همه چیز درست انجام شده است.

مجیدی هم در شکست مقصر است

همین تناقض ها و اختلاف نظرهایی که در این موارد وجود دارد عاملی شده است که همه بگویند مددی باید برود و سجادی باید یک مدیر قوی برای استقلال انتخاب کند تا فصل آینده اتفاقات تلخ فصل قبل تکرار نشود و آبی های تهران به آرامش برسند. شکست برابر الهلال این خواسته را تشدید کرد اما همه تقصیرهای شکست گردن مددی نیست و فرهاد مجیدی هم به اندازه ای که نتوانست تیمش را از نظر روانی برای نترسیدن از الهلال آماده کند مقصر است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان فوتبال فرهاد مجیدی استقلال احمد مددی الهلال عربستان نقل و انتقالات مددی و مجیدی فرهاد مجیدی احمد مددی باید برود جام حذفی تیم ها آبی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم ملی فوتسال ایران برای سیزدهمین بار قهرمان آسیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار نهایی مسابقات جام ملت‌های ۲۰۲۴ آسیا امروز یکشنبه از ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۴ بر یک به سود ایران به پایان رسید تا ایران برای بار سیزدهم بر بام قاره آسیا بایستد. گل‌های تیم ملی ایران در این دیدار را مهدی کریمی و سعید احمدعباسی، علی اصغر حسن زاده و باقر محمدی به ثمر رساندند.

ترکیب تیم ملی

شاگردان وحید شمسایی در این بازی با ترکیب اولیه باقر محمدی، محمدحسین درخشانی، مهدی کریمی، بهروز عظیمی و سالار آقاپور به میدان رفتند. سعید مؤمنی، علی خلیل‌وند، سعید احمد عباسی، علیرضا رفیعی پور، محمدرضا سنگ سفیدی، اصغر حسن زاده‌، مسلم اولادقباد، علی اکرمی و مسعود یوسف هم دیگر نفرات ایران روی نیمکت بودند.

این بازی در سالن بانکوک آرنا تایلند برگزار شد و تماشاگران پرتعداد میزبان به تشویق تیم ملی خود پرداختند. ضمن این که کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در این دیدار در سالن حضور داشتند و از نزدیک بازی را تماشا کردند.

نیمه اول

این دیدار در حالی آغاز شد که تیم ملی ایران امیدوار بود برای سیزدهمین بار عنوان قهرمانی آسیا را به دست بیاورد و در سوی مقابل هم تایلندی‌ها قصد داشتند با بهره گیری از امتیاز میزبانی، برای اولین با قهرمان آسیا شوند.

بازی با برتری تیم ملی فوتسال ایران آغاز شد و در دقیقه ۲ از روی ضربه اوتی که نصیب ایران شد سالار آقاپور توپ را به مهدی کریمی رساند و او هم با یک ضربه دقیق روی زمین موفق شد دروازه تایلند را بار کند تا بازی خیلی زود یک بر صفر شود.

در دقیقه ۴ سعید احمد عباسی فرصت داشت که دروازه تایلند را برای بار دوم آغاز کند اما ضربه او با اختلاف اندکی از کنار دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۶ سالار آقاپور در سمت راست زمین صاحب توپ شد و توپ را به سعید احمدعباسی رساند و که او هم با یک ضربه فنی تماشایی برای بار دوم دروازه تایلند را باز کرد.

در دقیقه ۸ بازیکن شماره ۱۱ تایلند فرصت داشت که یکی از گل‌های خورده را جبران کند اما واکنش به موقع باقر محمدی مانع از باز شدن دروازه ایران شد. بازی در دقایق بعدی با آرامش بیشتری دنبال شد و بازیکنان تیم ملی ایران از حملات خود کاستند و تیم تایلند هم بیش از آنکه به فکر به ثمر رساندن گل باشد تلاش کرد از دروازه مراقبت کند.

در دقیقه ۱۲ محمدرضا سنگ سفیدی در پشت محوطه جریمه تایلند صاحب توپ شد اما ضربه او قدرتمند او با اختلاف زیادی از بالای دروازه بیرون رفت. در دقیقه ۱۴ فرار بازیکن تایلند موجب شد در موقعیت تک به تک قرار بگیرد که با خطای محمدرضا سنگ سفیدی متوقف شد. تعداد خطاهای ایران با این خطا به ۵ رسید تا در دقایق باقی مانده بازیکنان ایران با احتیاط بیشتری به کار خود ادامه دهند و بازیکنان تایلند تلاش کنند با گرفتن خطا، از روی ضربه پنالتی دوم صاحب موقعیت شوند.

محدودیت خطایی تیم ملی ایران موجب شد بازیکنان با احتیاط بیشتری به بازی ادامه دهند و از برخورد با حریف اجتناب کنند. در ادامه بازی هم تغییری در نتیجه بازی اتفاق نیفتاد تا نیمه اول با نتیجه ۲ بر صفر به سود ایران به پایان برسد.

نیمه دوم

در آغاز نیمه دوم بازیکنان تیم تایلند که با چند دقیقه تأخیر وارد زمین شدند امیدوار بودند بتوانند در نتیجه بازی تغییر ایجاد کنند و اختلاف را به حداقل برسانند. در دقیقه ۲۶ بازیکنان تیم تایلند موفق شدند یکی از گل‌های خورده را جبران کنند و نتیجه بازی را ۲ بر یک کنند.

اما در دقیقه ۲۷ علی اصغر حسن زاده موفق شد از روی کرنری که سنگ سفیدی ارسال کرد برای باز سوم دروازه تایلند را باز کند.

تایلندی‌ها برای جبران نتیجه در ۸ دقیقه پایانی بازی دست به پاورپلی زدند و تلاش کردند با ۵ نفر به سمت دروازه ایران حمله کنند. اما این اتفاق نیفتاد و شوت بازیکن تایلند را باقر محمدی مهار کرد و در حالی که دروازه حریف خالی بود با یک شوت دقیق چهارمین گل ایران را به ثمر رساند.

تیم ملی فوتسال ایران با این پیروزی برای سیزدهمین بار عنوان قهرمانی جام ملت‌های آسیا را از آن خود کرد تا همچنان قهرمان بلامنازع این رقابت‌ها باشد. تایلند هم برای بار سوم نایب قهرمان آسیا شد.

کد خبر 6091180

دیگر خبرها

  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • ورود نماینده هلدینگ خلیج فارس به باشگاه استقلال
  • اوسمار: ضمانتی برای بازی کردن بیرانوند نیست؛ نورافکن؟ باید خودش را در زمین نشان دهد
  • طی‌شدن ۸۰ درصد راه قهرمانی استقلال با شکست تراکتور
  • حرف‌های مهم سرمربی استقلال با چپ‌پای آبی‌ها
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • بازگشت احمد شهریاری به استقلال
  • شیطنت بچه تخس آرسنال در دربی! (عکس)‏
  • تیم ملی فوتسال ایران برای سیزدهمین بار قهرمان آسیا شد
  • تیم ملی فوتسال ایران قهرمان آسیا شد