Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@05:41:18 GMT

نگاهی به آمار ترابردپذیری میان اپراتورهای تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۸۸۸۲

نگاهی به آمار ترابردپذیری میان اپراتورهای تلفن همراه

ایتنا - سرویس ترابردپذیری، این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا بدون نیاز به تغییر شماره تلفن همراه خود، از خدمات سایر اپراتورها استفاده کنند؛ و به عبارت بهتر، در واقع "میهمان" اپراتور دیگری باشند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گاهی تمایل داشته باشید که با حفظ شماره همراه فعلی خود، از خدمات دیگر اپراتورها استفاده کنید، اینجاست که سرویس "ترابردپذیری" پا به میدان می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در واقع سرویس ترابردپذیری، این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا بدون نیاز به تغییر شماره تلفن همراه خود، از خدمات سایر اپراتورها استفاده کنند؛ و به عبارت بهتر، در واقع "میهمان" اپراتور دیگری باشند.

از نظر فنی، طرح ترابردپذیری شماره‌ها (MNP) این امکان را فراهم مهیا که مشترکان با حفظ شماره خود، اپراتور ارائه‌دهنده خدمات خود را عوض کرده و از خدمات اپراتور مقصد استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۵ اجرایی شد و البته برخی شرایط خاص خود را دارد و ممکن است برخی از درخواست‌های ترابرد از سوی مشترکان با موافقت مواجه نشود.

هر سه اپراتور کشور، با استناد به قانون ترابردپذیری موظف به ارائه سرویس‌های مختلفی برای استفاده از ظرفیت‌های شبکه ارتباطی برای مشترکان خود هستند. هنگامی که کاربران یکی از اپراتورها از طرح ترابردپذیری استفاده می‌کند، به طور همزمان امکان استفاده از خدمات هردو اپراتور و یا یکی از آنها را دارد. به عنوان مثال مشترک ایرانسل با استفاده از سرویس ترابردپذیری می‌تواند بسته‌های اینترنت همراه اول را خریداری و مصرف کند.

همانطور که ذکر شد، امکان ترابردپذیری چند سالیست است که در کشورمان اجرا می‌شود و برای کاربرانی که به هر دلیلی نمی‌خواهند شماره سیم کارت خود را تغییر دهند، یا تصمیم دارند اپراتور بهتری از نظر آنتن‌دهی انتخاب کنند و یا ارزش سیم‌کارت خود را حفظ کنند، این امکان را فراهم می‌آورد تا از سرویس‌های سایر اپراتورها استفاده کنند.
از دیگر سو و علاوه بر کاربران، اپراتورها نیز از مزایای تکنولوژی ترابردپذیری بهره‌مند می‌شوند. افزایش رقابت برای ارائه خدمات و سرویس‌های بهتر و در نتیجه افزایش تعداد کاربران، از مهم‌ترین فواید این تکنولوژی است.

البته در حال حاضر تکنولوژی ترابردپذیری، دارای محدودیت‌هایی هست. به طور مثال، کاربران بیشتر از دوبار در سال قادر به تغییر اپراتور نیستند و نکته دیگر در این سرویس این است که اعتبار و بسته های فعال سیم کارت اولیه کاربران به سیم کارت جدید منتقل نخواهد شد.
در پروسه استفاده از طرح ترابردپذیری و هنگام استفاده از خدمات دیگر اپراتورها، می‌توانید برای تغییر اپراتور نیز تصمیم بگیرید.

بر اساس آخرین آمار رسمی ارائه شده در خصوص میزان و کم و کیف استفاده از قابلیت ترابردپذیری از سوی کاربران اپراتورها، می‌توان ملاحظه کرد که جهت‌گیری انتخاب اپراتور میزبان توسط کاربران به چه ترتیب بوده است، این فرایند از سوی کاربران کدام اپراتور و به چه میزان بوده، و نهایتا اینکه کدام اپراتور، بیشتر توانسته امتیاز میزبانی را از آن خود نماید.
 
گزارش تجمیعی از وضعیت و جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در حوزه «ترابردپذیری شماره های تلفن همراه» از ابتدا تا تاریخ 19 شهریور 1400 به شرح زیر است:
 
همانطور که ارقام جدول بالا نشان می‌دهد، میزان پذیرش میهمانی کاربران جدید از سوی هر یک از اپراتورها، به تفکیک دیده می‌شود.

بطوریکه آمار موجود در این جدول رسمی نشان می‌دهد، همراه اول همچنان تنها اپراتوریست که تراز مثبت دارد، ‌و به عبارت دقیق‌تر، میزبان کاربران بیشتری از دیگر اپراتورها بوده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ترابرد پذیری همراه اول اپراتورها استفاده استفاده کنند تلفن همراه سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • همراه پرخرج
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • نگاهی به آمار رویارویی ۲ تیم استقلال و تراکتور
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات