Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@14:31:36 GMT

مروری بر قسمت ششم سریال خاتون

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۹۱۷۷

مروری بر قسمت ششم سریال خاتون

فراروـ  قسمت ششم سریال خاتون به نویسندگی و کارگردانی تینا پاکروان و تهیه کنندگی علی اسد زاده دوشنبه بیست و دوم شهریور ۱۴۰۰ وارد شبکه نمایش خانگی شد. در خلاصه داستان قسمت ششم سریال خاتون آمده است: «شیرزاد به دستور نیرو‌های ارتش سرخ خاتون را در زندان نگه داشته است؛ اما رجب اف اصرار دارد که خاتون باید به زندان متفقین تحویل داده شود، مگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..»   شیرزاد از هر سو در محاصره کسانی است که از او می‌خواهند خاتون را طلاق بدهد. مادرش فرصت را مناسب می‌بیند تا نفرتش از خاتون را نشان بدهد و ماری را در چشم شیرزاد بالاتر ببرد. خاتون خودش می‌خواهد طلاق را اهرمی برای فشار شیرزاد قرار بدهد و در این بین رجب اف هم خواهان طلاق شیرزاد و خاتون است؛ چراکه گلویش پیش خاتون گیر کرده است. فشار‌ها در نهایت روی شیرزاد اثر می‌کند و کاری که به نظرش غیر ممکن و خط قرمز می‌نمود، حالا انجام می‌شود. شیرزاد خاتون را طلاق می‌دهد و چشم امید به دستان رجب اف می‌بندد. دستانی که خودش هم با فرار خاتون خالی می‌ماند.   آدامیان و افرادش به کمک فرهاد، گماشته شیرزاد خاتون را فراری می‌دهند. اما شیرزاد رد آن‌ها را می‌زند و به سراغ‌شان می‌رود. همان داستان عشق متزلزلی که با ورود شخص سومی که معمولا قدرتمند و نظامی است، در خطر می‌افتد. خاتون و شیرزاد هم گرفتار همین ماجرا می‌شوند؛ اما با این تفاوت که زن این قصه خاتونی است که به هیچ عنوان منفعل نیست و بیشترین تاثیر را در سرنوشت خودش دارد.   کلیشه مثلث‌های این چنینی با منفعل بودن شیرزاد تغییر کرده است. در این جا شیرزاد است که در مقابل نبرد رجب اف و خاتون بیشتر یک تماشاگر است و اتفاقا بیشتر در زمین رجب اف هم بازی می‌کند. خاتون نمایش‌گر کسانی است که میان زندگی کردن و زنده ماندن به قیمت یکی به نعل و یکی به میخ زدن راضی می‌شوند و کسانی که هر کاری می‌کنند تا زیر نام عده‌ای دیگر قرار نگیرند.   شیرزاد در تقابلش با خاتون به هیچ عنوان نقش منفی نیست. شخصیتی خاکستری یا قربانی هم نیست. او میان زندگی و مرگ، میان زندگی و خطر و میان زندگی و انتحار همیشه زندگی را انتخاب می ‍کند. او اهل قهرمان شدن نیست. برای حفظ خانواده‌اش پرچم سرخ بر بام خانه‌اش می‌گسترد؛ اما برای کشتن هم‌وطن خائنش لحظه‌ای درنگ نمی‌کند. او سعی می‌کند با ماندن کنار قوای اشغالگر کمی از زهر جنایات آن‌ها کم کند و عرصه را برای یک دست شدن شرارت آن‌ها خالی نکند. اما نگاه خاتون چنین کاری را با ننگ یکسان می‌داند و ترجیح می‌دهد عزادار شوهرش باشد تا این که در کنار او زیر پرچم اشغال‌گران زندگی کند.   گره زدن این دو رویکرد با یک داستان عاشقانه استعاره‌ای جذاب از آن ساخته است که از نقاط قوت و نکات مثبت سریال خاتون است. سریالی که این روز‌ها مورد تمجید بسیاری از اهالی سینما قرار گرفته است و هنوز هم راهی طولانی در قصه‌اش پیش روی دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال خاتون شبکه نمایش خانگی سریال خاتون میان زندگی رجب اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 

  دکترمراد عنادی؛ مدیرعامل مؤسسه جام‌جم، پژوهشگر و نویسنده کتاب «فرمانروایان الموت» است که چاپ دوم آن در نمایشگاه کتاب امسال و در غرفه نشر پردازش عرضه می‌شود. او در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما درباره سریال الحشاشین معتقد است، این مجموعه که در جهان عرب طی ماه رمضان پخش شد، تلاش داشته است ریشه داعش یا رادیکالیسم سلفی را به نزاریان الموت و حسن صباح به‌ویژه برگرداند. همچنین در پروژه الحشاشین سعی کرده‌اند افسانه‌ها را نیز وارد سریال کنند، مثلا داستان سه یار دبستانی یعنی خواجه نظام‌الملک، حسن صباح و خیام که نخستین‌بار از سوی رشید‌الدین فضل‌ا... مطرح شد بعدها در دیباچه ترجمه انگلیسی رباعیات خیام توسط ادوارد فیتزجرالد یادآوری گردید. ولی به‌گفته خاورشناس و استاد تاریخ، مارشال هاجسن: انگار آن را بعدها خود نزاری‌ها ساخته و پرداخته‌اند.عنادی که مطالعات مختلفی درباره حسن صباح داشته، می‌گوید: شماری از پژوهشگران اعتقاد دارند او متولد ایران بوده و درست است که اجدادش یمنی بوده‌اند اما از آنجا که یمن از دوره هخامنشی، اشکانی و ساسانی به بعد در گستره ایران فرهنگی بوده، صباح به‌دنبال استقلال ایران و حفظش بوده به‌ویژه یکی از شعارهاش در انتقاد از امپراتوری سلجوقی بر این مبناست که چرا با این همه قدرت و گستردگی باید سلجوقیان به‌دنبال تاییدیه گرفتن از خلافت عباسیانی باشند که نیرو و عده خاصی ندارند!  این کارشناس رسانه با بیان این‌که پرداختن به حسن صباح به‌دلیل شخصیت رازآلود و کاریزماتیکش برای مخاطبان خودبه‌خود جذاب است، می‌افزاید: این ساخته مصری‌ها بحث‌هایی را برانگیخته، مثلا روایتی هدف سریال را به ضدیت با اخوان ارجاع می‌دهد و روایتی بر ضدیت با شیعه ارائه می‌کند. به نظر می‌رسد الحشاشین جای بررسی و نقد بسیاری دارد، ولی بهتر است در کشور خودمان سرمایه‌گذاری واقع‌بینانه‌ای انجام بگیرد و درباره صباح یک سریال دقیق و هماهنگ با واقعیت‌های موجود ساخته شود. فضاها، تصاویر و لوکیشن‌های سریال هیچ‌کدام در ایران و مربوط به ایران و فرهنگش نیست و همه و همه در کشوری عربی و عرب‌زبان است. وی با تأکید بر این‌که بعدها جریان اسماعیلیه با صوفی‌گری و دراویش ترکیب و ادغام می‌شود تا زمان قاجار که بخشی از آنها به هند مهاجرت می‌کنند و آنجاست که میان آنها و انگلستان پیوندهایی برقرار می‌شود، می‌گوید: اسماعیلیه کنونی (به‌ویژه آقاخانیه) با آن اسماعیلیه تاریخی شاید از نظر نوستالژی و اسطوره‌ای به کیش حسن صباح وفاداری‌هایی داشته باشند وگرنه کلا چنین به نظر می‌رسد که سبک زندگی و شیوه تفکرشان کاملا عوض شده و از ماکت حسن صباح فقط به‌دنبال بهره‌برداری تاریخی و اعتباری برای خودشان هستند. اسماعیلیه فعلی خیلی حساسیت‌های مذهبی ندارد که همکاری با آنها را برنتابد. تساهل در نگاه‌شان موج می‌زند و به آن اصول سخت و سفت که صباح داشته، رویکرد و گرایشی ندارند. خود صباح براساس اسناد تاریخی، شخص بسیار معتقد و متشرعی بوده تا جایی که حتی با پسرانش به‌خاطر گناه یا کار غیرشرعی برخورد شدید کرده یا دخترانش که امورات زندگی‌شان را با نخریسی و دوک‌ریسی اداره می‌کردند و در کل زندگی بسیار ساده‌ای در پیش گرفته بودند و مقررات شریعت را به‌شدت رعایت می‌کردند. افزون بر این، فقر منابع مکتوب و دسترس نبودن منشور حسن صباح در مجموع رهبران جدیدشان را به تفسیر به رای گرایش داده و فرمان‌های من‌درآوردی که حتی خیلی از نگره و تفکر حسن صباح فاصله دارد.

دیگر خبرها

  • دختران؛ تجلی رحمت الهی
  • مروری بر زندگی زهره فکور صبور؛ او چگونه از دنیا رفت؟
  • مروری بر تمام 66 هت تریک کریستیانو رونالدو / قسمت اول
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می‌خورند اما نمی‌دانند من و خانواده‌ام چقدر سخت تلاش می‌کنیم
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می خورند اما نمی دانند من و خانواده ام چقدر سخت تلاش می کنیم
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End