Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه  مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی با اهداف اندیشه‌ورزی، ایده‌پردازی، نظریه‌پردازی و تولید ادبیات علمی در زمینه‌ تعلیم و تربیت انقلابی با رویکرد منظومه‌ فکری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرهنگ‌سازی، گفتمان‌سازی و تبیین معارف انقلاب اسلامی با محوریت حوزه تعلیم و تربیت، تمهید کاربست عملی اندیشه‌های تربیتی امام (ره) و رهبرمعظم انقلاب در نظام فرهنگی آموزشی و تربیتی کشور، پاسخگویی نظام‌مند و روشمند به مسایل و چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت کشور برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمینه‌سازی برای گفت و گوی مؤثر علمی، حمایت فکری و علمی از نخبگان و فرهیختگان فعال در حوزه تعلیم و تربیت انقلابی و ارتقاء و اصلاح ساختار و نظام آموزشی تربیتی مبتنی بر گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و زمینه‌سازی تحقق تحول بنیادین در آموزش و پرورش از دیگر محورهای این خماسی است.

بر اساس این گزارش، رویکردهای این همایش، شامل ترسیم و تدوین منطق پشتیبان، امتداد و الزامات دیدگاه‌ها و اقدامات کلان حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در زمینه تعلیم و تربیت، استخراج نواندیشی‌ها و تقریر نظریه از دیدگاه‌های امام (ره) و رهبر معظم انقلاب در زمینه تعلیم و تربیت، طراحی و تدوین الگو و مدل‌های شناختی و رفتاری در حوزه‌ تعلیم و تربیت با توجه به دیدگاه‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب و گستره پژوهش‌ها با اولویت مطالعات تطبیقی و مقایسه‌ای، مطالعات میان رشته‌ای و فراتحلیلی، مطالعات آینده‌پژوهی، آینده‌نگاری و آینده‌اندیشی است.

 این همایش در پنج محور و موضوع «مبانی نظری تعلیم و تربیت انقلابی»، «تمدن نوین اسلامی و تعلیم و تربیت انقلابی»، «ساحت‌های تعلیم و تربیت انقلابی»، «راهبردها و رهیافت‌های تعلیم و تربیت انقلابی» و «عوامل و نهادهای تعلیم و تربیت انقلابی» برگزار می شود.

همچنین از جمله برنامه‌های این همایش می‌توان به حمایت از طرح‌های پژوهشی، حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله های حوزوی و دانشگاهی، برگزاری نشست و کرسی‌های علمی، برگزاری کارگاه‌های علمی، انتشار مقالات، انجام مصاحبه‌های تخصصی و برگزاری نمایشگاه محصولات اشاره کرد.

تاریخ ارسال چکیده مقالات ۳۰ آبان ۱۴۰۰ و تاریخ ارسال اصل مقالات ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰ و زمان برگزاری این همایش بهمن ماه ۱۴۰۰ است.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه‌ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان، مدیریت پشتیبانی و تولید علم بومی و پست الکترونیکtat@cfu.ac.ir ارسال کنند. نشانی وب سایت همایشwww.tat.cfu.ac.ir است.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش مدارس بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش تعلیم و تربیت انقلابی رهبر معظم انقلاب انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: طرح مسطورا در جامعه موجب دشمن‌شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت الاسلام محمد میرزایی ظهر امروز _ چهارشنبه چهارم اردیبهشت _ در مراسم تجلیل از فعالان و خادمان قرآن کریم برای اجرای طرح زندگی با آیه‌ها که در تکیه معاون الملک کرمانشاه با حضور جمعی از بزرگان و خادمان قرآنی این استان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از طرح‌های فاخر و تأثیرگذار در برنامه‌های ماه مبارک رمضان اجرای طرح زندگی با آیه‌ها بود که در همه استان‌ها برگزار شد.

وی با اشاره به چگونگی اجرای طرح زندگی با آیه‌ها طی ماه مبارک رمضان، افزود: برای اجرای این طرح ۱۵۰ آیه منتخب از پرتکرارترین آیات قرآنی در لسانین امامین انقلاب انتخاب شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه دلیل انتخاب این آیات را موضوعات مرتبط با جهاد تبیین مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست و تاکید کرد: این جهاد به عنوان یک فریضه قطعی و فوری نباید روی زمین بماند.

میرزایی اضافه کرد: جهاد تبیین نیازمند شناخت و معرفت نسبت به مبانی انقلاب اسلامی و اسلام ناب محمدی دارد.

وی ادامه داد: همچنین لازمه جهاد تبیین، دشمن شناسی و تدبیر در برابر نقشه‌های مختلف او است؛ بنابراین مهم‌ترین خاستگاه‌های کسب این شناخت و معرفت و حل مسائل مربوط به آن قطعاً قرآن کریم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه مدت زمان اجرای طرح زندگی با آیه‌ها را سه سال اعلام و تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح موضوعاتی از جمله گفتمان‌سازی مفاهیم، کسب شناخت و معرفت، حفظ آیات منتخب، تدبیر در این آیات و در نهایت تربیت فعالان، کنشگران و مجاهدان عرصه جهاد تبیین است.

میرزایی با بیان اینکه در اجرای این طرح طی ماه مبارک رمضان سال جاری روزانه سوالاتی مطرح و شرکت کنندگان به صورت پیامک جواب آن را پاسخ می‌دادند، عنوان کرد: در استان کرمانشاه نزدیک به ۱۰۰ هزار پیامک ارسال شد که از بین این شرکت‌کنندگان ۳۰۰ نفر به عنوان برنده معرفی و امروز نیز در این مراسم تجلیل شدند.

کد خبر 747591

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • برگزاری آیین نخستین سالگرد شهید غیرت، حمیدرضا الداغی در سبزوار
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در نظرآباد
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب