Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، قرارداد احداث کارخانجات تولید کاتد مس در مجتمع مس سونگون ورزقان به ارزش هشت هزار میلیارد تومان با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل این مجتمع امضا شد.

این قرارداد میان شرکت ملی مس ایران و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) امضا شد و با اجرای آن برای ۵۰۰ نفر به‌طور مستقیم و سه هزار نفر به‌طور غیرمستقیم شغل ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با بهره‌برداری از این پروژه سالانه ۱۰۰ هزار تن مس کاتدی در مجتمع مس سونگون تولید می‌شود که قابلیت افزایش تا 200 هزار تن را نیز خواهد داشت.

این طرح همچنین شامل زیرمجموعه‌های کارخانه ذوب مس به ظرفیت سالانه ۱۲۰ هزار تن مس آندی، کارخانه پالایش به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن، اسید سولفوریک به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن و فلوتاسیون به ظرفیت ۹۰۰ تن در روز است.

میزان سرمایه‌گذاری در این پروژه بیش از 8 هزار میلیارد تومان است که با مجموع پروژه‌های در دست احداث به 24 هزار میلیارد تومان رسیده و تا پایان سال به 35 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

انتهای پیام/60034

منبع: فارس

کلیدواژه: مس تبریز تولید ورزقان مس کاتدی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ص شرکت ملی مس ایران مس آندی اسید سولفوریک مس سونگون فارس تبریز هزار میلیارد تومان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس

استاندار فارس از احداث واحد‌های مسکونی ویژه اسکان مدیران، مهندسان و کارگران در محدوده کارخانجات و واحد‌های تولیدی بزرگ اعلام حمایت کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدهادی ایمانیه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024) از برخی غرفه‌های تولیدکنندگان صنایع دستی، آلومینیوم و فولاد این استان بازدید کرد و با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های این مجموعه در راستای توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل زنجیره ارزش فولاد در استان فارس، اظهارداشت: خوشبختانه در دستیابی به اهداف از پیش تعریف شده در این زمینه تا حدود زیادی پیش رفته است.

وی در همین راستا به عملکرد وهمکاری شرکت فولاد غدیر نی‌ریز در زمینه اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس اشاره و خاطرنشان کرد: عملیاتی شدن طرح انتقال آب علاوه بر تامین آب مورد نیاز شرکت فولاد نی‌ریز، زمینه آزاد شدن بخشی از منابع آبی این شهرستان برای سایر مصارف آشامیدنی و کشاورزی را فراهم می‌کند.

استاندار فارس به مسئولیت‌های اجتماعی فولاد غدیر نی‌ریز نیز اشاره کرد و گفت: احداث پارک برای استفاده عموم مردم شهرستان به همراه فراهم کردن زمینه انتقال و تامین آب آشامیدنی برای روستا‌های اطراف از جمله اقدامات ارزشمند این مجموعه است.

ایمانیه احداث مسکن مورد نیاز مدیران، مهندسان و کارکنان واحد‌های بزرگ صنعتی در نزدیکی و محدوده این واحد‌ها را زمینه‌ساز کاهش ترافیک، کاهش هزینه‌ها و آرامش کارکنان توصیف کرد و ادامه داد: به همین دلیل این اقدام را از کارخانه‌های بزرگ استان مانند فولاد غدیر نی ریز شروع کردیم و اعلام می‌کنیم که مدیریت ارشد استان از احداث واحد‌های مسکونی کارکنان در محدوده واحد‌های تولیدی و صنعتی بزرگ حمایت خواهد کرد.

محمد هادی ایمانیه همچنین از غرفه آلومینیوم جنوب بازدید و با مدیرعامل این شرکت دیدار و گفتگو کرد.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام