Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، وب سایت آمریکایی «کالج فیکس» که بر آموزش عالی متمرکز است و از سوی انجمن مطبوعات آزاد دانشجویی منتشر می شود، در گزارشی به قلم «کومی جرمن» و «شان استیونز» اعلام کرد این نحوه برخورد با اساتید دانشگاهی رو به افزایش است و به طور روزافزونی از بدنه دانشگاه اعمال می شود.

در مجموع ۴۲۶ مورد حوادث این چنین از ۱ ژانویه ۲۰۱۵ تا ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۱ روی داده که شامل تحقیق، مجازات، تنزل رتبه، سانسور، تعلیق یا پایان کار اعضای دانشگاهی به دلیل سخنرانی، تحقیقات یا تدریس بحث برانگیز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، سه چهارم این موارد منجر به نوعی تحریم شده که شایع ترین آنها در قالب تحقیق، تعلیق و پایان کار اعمال شده است.

نتایج این بررسی حاکی است حدود ۱۰۴ فرهیخته دانشگاهی شغل خود را از دست داده اند و ۹۳ نفر نیز در وضعیت مرخصی قرار گرفته اند یا از وظایف تدریس محروم شده اند.

در حالی که تنها ۲۴ درخواست برای تحریم اساتید دانشگاهی در سال ۲۰۱۵ گزارش شده، این رقم به ۱۱۳ مورد در سال ۲۰۲۰ رسیده است. همچنین ۶۱ مورد نیز در نیمه نخست سال ۲۰۲۱ اتفاق افتاده است.

دو محقق یاد شده گفتند که قصد دارند پایگاه داده های مربوط به این مساله را به روزرسانی کنند و حتی سال های قبل از ۲۰۱۵ را در این فهرست بگنجانند، حتی اگر چنین کاری سخت به نظر آید.

این بررسی همچنین نشان داد اگرچه اساتید دانشگاهی اغلب به دلیل بیان دیدگاه های شخصی درمورد یک موضوع اجتماعی جنجال برانگیز هدف قرار گرفتند، نیمی از آنها به دلیل ابراز نظر در جهت خدمت به عملکرد آموزشی (۲۵ درصد) و عملکرد علمی (۲۵  درصد) مجازات شدند.

جرمن و استیونز دلایل متعدد افزایش حمله به اساتید دانشگاهی از سال ۲۰۱۵ را مورد بررسی قرار دادند و استفاده زیاد از رسانه های اجتماعی و افزایش دو قطبی سیاسی را از جمله آن برشمردند.

این گزارش همچنین مشخص کرد دانشگاه هایی که بیشترین موارد حمله به اساتید در آن روی داده است، از سیاست های محدودکننده ابراز بیان برخوردار بوده اند.

آمریکا طی سال های گذشته انواع و اقسام تحریم‌ها را علیه دانشمندان و اساتید ایرانی انجام داده است؛ تحریم‌هایی که شامل شخصیت‌های مختلف دانشگاهی در بسیاری از سطوح می شود. 

برچسب‌ها تحریم ایالات متحده آمریکا استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم ایالات متحده آمریکا استاد دانشگاه تحریم ایالات متحده آمریکا استاد دانشگاه اساتید دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان

به گزارش «تابناک»، علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند
رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
تلاش می‌کنیم بخش‌ زیادی از بازنشستگان را نگه داریم

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۲۰۰ معترض در مقابل دانشگاه UCLA
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • معلمی شغل انبیا است
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • واکنش رهبر انقلاب به نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه + فیلم
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان