Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@20:30:54 GMT

پشت پرده صدور قبض‌های نجومی

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۰۳۷۶

فقط ۲.۶ درصد مشترکان پرمصرف هستند، اما جامعه آماری معترضان قبض‌های نجومی بسیار بیشتر از این مقدار است که به گفته سخنگوی صنعت برق ممکن است شخص یا اشخاصی از برق این افراد سواستفاده کرده باشند.

خبرگزاری میزان - تجارت نیوز نوشت:موضوع قبض‌های نجومی مدتی است که در فضای مجازی مطرح شده است. عده‌ای از کاربران توییتر فارسی ادعا می‌کردند که میزان قبض این دوره‌شان نسبت به دوره قبل اختلاف فاحشی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال یکی از کاربران توییتر فارسی نوشته بود: «قبض برق واسه دوماه خونه‌صد متری اومده یک میلیون و هشتصد هزار تومن. دوره‌ی قبل دویست و خورده‌ای و پارسال حدود ششصد تومن بوده!» و کاربری دیگری شکایت کرده بود: «پیامک قبض برق اومد طبق انتظارم گفتم خب ۹۰ تومن بیشتر نیست بعد که دقت کردم دیدم برای دو ماه ۹۰۰ تومن پول برق اومده!»

شرکت توانیر، پاسخ قانع‌کننده‌ای ندارد و وعده می‌دهد که به زودی اطلاعیه‌ای در همین خصوص منتشر می‌شود.

با این حال توانیر توضیح می‌دهد: این دوره دمای هوا افزایش بیشتری نسبت به دوره قبل داشته است و مردم هم از وسایل سرمایشی استفاده بیشتری کرده‌اند.

البته شرکت توانیر و توزیع برق، بار‌ها اعلام کرده‌اند مشترکانی که نسبت به نحوه محاسبه برق خود معترض‌اند می‌توانند درخواست بررسی مجدد و محاسبه دوباره دهند، اما آن دسته از مردم که سعی در ثبت اعتراض داشتند، از بی‌فایده بودن این فرآیند خبر می‌دهند.

مساله قبض‌های نجومی برق چنان همه‌شمول شده که مجید واشقانی، بازیگر سینما و تلویزیون و علی کریمی، بازیکن سابق تیم پرسپولیس هم اعتراض خود به این موضوع را نشان دادند و ادعا کردند قبض برق‌شان، بی‌دلیل افزایش داشته است.

با این همه طبق آخرین آمارها، حدود ۹۷.۵ درصد از مشترکان مطابق با استاندارد‌ها برق مصرف می‌کنند و پرمصرف‌ها فقط ۲.۶ درصد مشترکان هستند، اما جامعه آماری معترضان قبض‌های نجومی بسیار بیشتر از این مقدار است؛ بنابراین این مشکل یا به دلیل اشتباه در محاسبه میزان برق رخ داده و یا کسی از برق این مردم سواستفاده کرده است.

رجبی مشهدی در همین باره گمانه‌زنی می‌کند: ممکن است شخص یا اشخاصی از برق این افراد سواستفاده کرده باشند.

سخنگوی صنعت برق می‌افزاید: برای فهمیدن این موضوع مشترکانی که چنین حدسی می‌زنند، کلیه وسایل الکتریکی خود را خاموش کنند و کنتور برق را چک کنند؛ اگر آمپری دیده شد به این معناست که از برق این مشترکان سواستفاده شده و دلیل افزایش میزان قبض آن‌ها هم به همین دلیل است.

بیشتر بخوانید: بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت موجود جهت تامین برق مراکز درمانی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: برق گرانی قبض برق

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برق گرانی قبض برق قبض های نجومی قبض برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی

به گزارش همشهری آنلاین، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بارندگی‌های بی سابقه در استان یزد
  • بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • افشاگری همتی از نرخ تورم بانک مرکزی/ همتی: تورم فروردین ۱۴۰۲ «۶۳ درصد» بوده است/ پشت‌پرده گرانی ارز هم مشخص شد