Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر احمد وحیدی وزیر کشور در نشست بررسی روند نظارت بر قیمت کالاها و مایحتاج عمومی با محوریت آرد ونان که با حضور نمایندگان وزارت صمت، کشاورزی، اطلاعات ، اموراقتصادی ودارایی، دادگستری، مجلس شورای اسلامی ، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دادستانی کل کشور، اتاق اصناف و اتحادیه خبازان در محل وزارت کشور برگزار شد با تاکید بر این موضوع که بایستی روند نظارت بر قیمت کالاهای اساسی در کشور تقویت شود، گفت: نان از جمله کالاهای پر مصرف و استراتژیک در کشور است که بایستی در این خصوص تدابیر لازم برای کنترل قیمت آن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با تشریح این موضوع که باید توجه داشته باشیم که بخش عمده مصرف نان در دهک های پایین جامعه است؛ گفت: باید با تمام ظرفیت ها و مکانیسم های نظارتی جلوی افزایش غیر متعارف را در حوزه کالاهای استراتژیک و اساسی در کشور بگیریم.

وحیدی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به این موضوع که بایستی میانگین سرانه مصرف نان در کشور با دقت کامل مشخص گردد، گفت: با مشخص شدن میانگین دقیق مصرف نان بهتر می توانیم برنامه ریزی های لازم را در تامین آرد کشور با در نظر گرفتن میزان تولید داخلی و واردات آن داشته باشیم.

موضوع تفاوت قیمت نان در برخی از استان های کشور از دیگر محورهای مورد اشاره وزیر کشور در نشست امروز بود و در این خصوص گفت: باید کف و سقف قیمت درکشور مشخص تا امکان نظارت دقیق بر روند قیمت گذاری ها و فروش نان فراهم شود.

وی در این خصوص گفت: در حوزه تعیین قیمت نان اختیاراتی به استانداران سراسر کشور داده شده است و با توجه به وضعیت هر استان به لحاظ میزان تامین گندم، نرخ دستمزدها و دیگر هزینه های جاری، کرایه های حمل آرد از کارخانه تولیدآرد تا نانوایی ها ، تفاوت قیمت نان در حد معقول و منطقی قابل قبول و مورد انتظار است؛ اما باید این تفاوت قیمت در کل کشور تابع ضابطه مشخصی باشد.

وحیدی تصریح کرد: مساله مهم دیگر کنترل فرایند و زنجیره تولید نان از درب کارخانه آردسازی تا توزیع و پخش آن در سطح نانوایی ها ونظارت دقیق بر مصرف آن است که باید متولی اصلی این بخش هم مشخص گردد تا بتواند با قدرت و اختیارات لازم ، نظارت دقیق تر و مؤثرتری بر این چرخه اعمال نماید.
وزیر کشور همچنین با اشاره به این واقعیت که با توجه به تورم و افزایش هزینه ها، بایستی متوجه نیازها و خواسته های متعارف نانوایان هم باشیم، گفت: روی هم رفته هزینه نانواها به تأسی از وضعیت اقتصادی کلی کشور و به تبع از افزایش نرخ دستمزدها ، بیمه ومالیات و هزینه های حامل های انرژی بالا رفته است و باید اقدامات حمایتی لازم از این بخش هم صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: بایستی همه تلاش مان به عنوان دستگاههای اجرایی، تسهیل گر شرایط اقتصادی کشور و کمک به حل مشکلات معیشتی مردم باشد و در این خصوص نیازمند به ارتقای بیشتر هماهنگی ها در سطوح تصمیم گیری و اجرا هستیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وحیدی در پایان با بیان اینکه برای تقویت هماهنگی ها در این موضوعات و مشخصاً حوزه آرد و نان نیاز به تشکیل کارگروهی با عضویت همه دستگاههای ذی ریط است، خاطر نشان کرد: شکل گیری این کارگروه با مسئولیت معاون اقتصادی وزارت کشور، می تواند باعث هم افزایی ظرفیت، نزدیکی دیدگاهها و راه حل ها برای مدیریت موفق و مطلوب تامین کالاهای اساسی در کشور شود.

انتهای پیام

کد خبر: 1111054 برچسب‌ها وزیر کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه شنبه در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح و جمعی از نمایندگان دستگاه های مربوطه برگزار شد، اظهار داشت: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها است. ما باید از موازی کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به حل مشکلات آن بپردازیم.

وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق، بیان کرد: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کرده و به انجام وظیفه بپردازند.

سلاجقه تاکید کرد: در نظر سنجی های معتبر مشاهده شده که دیدگاه های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا ۶ مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.

وی یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت های آن و توانمندی های موجود لازم است در قالب تفاهم نامه دستگاه ها به صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.

سلاجقه همچنین در خصوص تاثیر رسانه ها بر اقدامات و فعالیت های محیط زیستی، بیان کرد: رسانه ها و به ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده اند و ما باید از این ظرفیت استفاده کرده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

کد خبر 6093420

دیگر خبرها

  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید