Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دارایی لبنان اعلام کرد که قرار است این کشور روز پنجشنبه یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون دلار بودجه از صندوق بین المللی پول دریافت کند.

به گزارش برنا به نقل از نشنال نیوز، وزارت دارایی لبنان اعلام کرد که قرار است این کشور روز پنجشنبه یک میلیارد و 135 میلیون دلار دارایی ذخیره موسوم به حق برداشت مخصوص (SDR)، از صندوق بین المللی پول دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام صندوق بین المللی پول در حالی رخ می‌دهد که رهبران لبنان هفته گذشته بر سر تشکیل دولت جدید موافقت کردند و موجب بیرون آمدن این کشور از یک بن بست سیاسی شدند.

این تخصیص بودجه شامل 860 میلیون دلار مصوب امسال و 275 میلیون دلار مصوب سال 2009 می‌شود که به حساب بانک مرکزی لبنان واریز خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: وزارت دارایی از صندوق بین المللی پول خواسته بود که حقوق برداشت مخصوص را به لبنان منتقل کند، به ویژه آن‌هایی که از سال 2009 تصویب شده بود.

میشل عون، رئیس جمهور لبنان، در تاریخ 10 سپتامبر تشکیل دولت را پس از یک سال بن بست سیاسی اعلام کرد و راه را برای آغاز مجدد مذاکرات این کشور با صندوق بین المللی پول برای ارائه بسته کمک هموار کرد.

بر اساس بیانیه‌ای در توییتر، آقای عون روز دوشنبه گفت که امیدوار است برنامه سیاست کابینه جدید شامل از سرگیری مذاکرات با صندوق بین المللی پول باشد.

تخصیص بودجه صندوق بین المللی پول به این کشور که با یکی از عمیق‌ترین بحران‌های مالی و اقتصادی تاریخ خود روبرو است، بسیار مورد نیاز خواهد بود.

در گزارش اخیر سازمان ملل آمده است که هفتاد و هشت درصد از مردم لبنان در فقر به سر می‌برند چرا که کاهش یارانه‌ها منجر به افزایش شدید هزینه‌های اصلی مانند سوخت و نان شده است.

در این گزارش که توسط دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد منتشر شده است، 378.5 میلیون دلار بودجه برای برنامه واکنش اضطراری به بحران مورد نیاز است.

حق برداشت مخصوص یک دارایی ذخیره بین المللی است که توسط وام دهنده مستقر در واشنگتن یعنی صندوق بین المللی پول برای تکمیل ذخایر رسمی کشورهای عضو ایجاد شده است.

هنگامی که اعضای این صندوق بودجه تخصیصی خود را دریافت کردند، می‌توانند آن را به عنوان بخشی از ذخایر ارزی خود نگه دارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لبنان دلار صندوق بین المللی پول پول دولت بودجه بانک مرکزی حقوق رئیس جمهور سازمان ملل فقر سازمان ملل متحد واشنگتن بودجه حقوق دلار صندوق بین المللی پول لبنان صندوق بین المللی پول میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • بحران آوارگان در لبنان به اروپا کشیده خواهد شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود