Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری- زهرا خلجی: در روزهای اخیر با در دسترس قرار گرفتن مناسب واکسن سینوفارم حرکت‌های عجیبی هم دیده می‌شود. گروهی که اکنون می‌توانند واکسن تزریق کنند به‌دنبال انتخاب واکسن هستند و از مرکزی به مرکز دیگر مثلا برای پیدا کردن آسترازنکا می‌روند. این در حالی است که واکسن نزدن گروه‌های اعلامی عملا برنامه واکسیناسیون کشوری را دچار مشکل کرده و افراد دیگر را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، مهم‌ترین راه برای پشت سر گذاشتن بحران کووید-۱۹ در جهان، رسیدن به ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون حداکثری کشورهای سراسر جهان است. درصد افرادی که برای دستیابی به ایمنی جمعی نیاز به مصونیت دارند در هر بیماری متفاوت است؛ به‌عنوان مثال، ایمنی جمعی در برابر سرخک نیاز به واکسیناسیون حدود ۹۵ درصد از جمعیت دارد. ۵ درصد باقیمانده با این واقعیت محافظت می‌شوند که سرخک در بین افرادی که واکسینه شده‌اند گسترش نمی‌یابد. برای فلج اطفال، این آستانه حدود ۸۰ درصد است. اما با توجه به اینکه هنوز میزان ماندگاری ایمنی در بدن هر فرد مشخص نیست، نسبت جمعیتی که برای شروع ایمنی جمعی باید در برابر کووید -۱۹ واکسینه شوند به‌صورت دقیق مشخص نشده است. محققان اما حدس می‌زنند حداقل ۷۰ درصد افراد یک جامعه باید واکسینه شوند تا بتوان از بحران کووید-۱۹ عبور کرد و محدودیت‌ها را کاهش داد.

مهم‌ترین نکته این است که دستیابی به ایمنی جمعی با واکسن‌های ایمن و مؤثر، باعث کم شدن بیماری و نجات جان افراد می‌شود. با این رویکرد، تزریق در دسترس‌ترین گزینه برای واکسینه شدن علیه کووید-۱۹، منطقی‌ترین راه نجات و پیشگیری از بستری و مرگ است.

واکسیناسیون با سینوفارم در ۷۱ کشور جهان

یک مطالعه نشان می‌دهد واکسن سینوفارم شیوع نوع دلتا را در شهر گوانگژو در جنوب چین مهار کرده است. محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری گوانگژو به رهبری ژانگ نانشان، اپیدمیولوژیست مشهور چینی، دریافتند که ۲ دوز از این واکسن تا ۵۹ درصد در برابر بیماری کووید-۱۹ ناشی از نوع دلتا و ۷۰.۲ درصد در برابر بیماری متوسط تا خفیف و ۱۰۰ درصد در برابر موارد شدید ناشی از سویه اصلی ویروس، مؤثر بوده است. این تحقیق تخمین می‌زند که هر نوع واکسنی که براساس پلتفرم ویروس غیرفعال ساخته شده‌، می‌تواند از ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ جلوگیری کند.

محققان در این مقاله که در مجله  Emerging Microbes & Infections به چاپ رسیده است، می‌گویند: یافته‌های ما نیاز به اجرای مداوم واکسیناسیون دسته جمعی علیه گونه دلتا را توجیه می‌کند. در چین ۲ واکسن سینووک و سینوفارم تولید و به چندین کشور جهان صادر و اهدا شده است که هر دوز نیز توسط سازمان بهداشت جهانی برای استفاده اضطراری در سطح جهانی تأیید شده است. چین به‌طور مستقیم به ۴ منطقه جغرافیایی و در مجموع ۱۱۲ کشور در سراسر جهان واکسن داده است.

از این ۴ منطقه، آسیا و اقیانوسیه بیشترین تعداد واکسن چینی را دریافت کرده اند. در آمریکای لاتین نیز ۱۸ کشور، سینوفارم و سینووک را در برنامه واکسیناسیون عمومی خود قرار داده‌اند. همچنین در آفریقا ۴۲ کشور از چین واکسن دریافت کرده‌اند. سینووک تاکنون به ۴۱ کشور جهان عرضه شده و از سوی دیگر سینوفارم ۷۱ کشور جهان را تحت پوشش قرار داده است. با این حال ۱۰ کشور اولی که بیشترین تحویل واکسن از چین را داشته‌اند به‌ترتیب اندونزی با ۱۹۱ میلیون دوز، برزیل با ۹۵ میلیون دوز، پاکستان با ۳۸ میلیون دوز، فیلیپین با ۳۴ میلیون دوز، ترکیه با ۳۱ میلیون دوز، کامبوج با ۲۶ میلیون دوز، تایلند ۲۷ میلیون دوز، بنگلادش با ۲۴ میلیون دوز، ایران با ۲۳ میلیون دوز و مراکش با ۲۲ میلیون دوز بوده‌اند. سیشل، مراکش، امارات، ترکیه، صربستان، مجارستان و آرژانتین ازجمله کشورهایی هستند که با سینوفارم برنامه واکسیناسیون خود را پیش برده‌اند.

کد خبر 626596 برچسب‌ها واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا ایمنی جمعی میلیون دوز کشور جهان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرجی روبرتو: تا پای مرگ در کنار ژاوی هستیم؛ می‌دانستیم او بهترین گزینه برای بارسلوناست

سرجی روبرتو از تصمیم ژاوی برای ماندن در بارسلونا حمایت کرد.

طرفداری | بارسلونا در نخستین بازی پس از اعلام ماندگار شدن ژاوی در این تیم، موفق شد والنسیا را با نتیجه 4-2 شکست دهد. سرجی روبرتو، کاپیتان بارسلونا پس از این دیدار مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت:

با توجه به فرم اخیر ما، این پیروزی بسیار مهمی است. تیم می داند که باید در بازی های باقی مانده پیروز شویم و فصل را در جایگاه دوم به پایان برسانیم. امسال گل های زیادی از روی ضربات شروع مجدد و ایستگاهی به ثمر رساندیم. سرجیو آلگره مسئول این استراتژی هاست و بازیکنان خوبی در این زمینه داریم. بازی مقابل ژیرونا در هفته آینده، همانند یک فینال است. لواندوفسکی بازیکن بسیار مهمی برای ماست و امیدواریم تا پایان فصل به هت تریک در بازی ها ادامه دهد.

ژاوی؟

از زمانی که اعلام شد ژاوی در تیم می ماند، رختکن بسیار متحد بوده و عملکرد بسیار خوبی داریم. ما همگی خواهان ادامه کار او بودیم. باعث تاسف است که در فصل جاری هیچ جامی کسب نکردیم. هر چند با ماندن ژاوی برای فصل آینده و تیمی که داریم، می توانیم برای کسب همه چیز رقابت کنیم. بازیکنان و من تا پای مرگ در کنار ژاوی هستیم. می‌دانستیم او بهترین گزینه برای بارسلوناست.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • سرجی روبرتو: تا پای مرگ در کنار ژاوی هستیم؛ می‌دانستیم او بهترین گزینه برای بارسلوناست
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم