Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «هنر پسماند صفر» عنوان نمایشگاه هنری در آلمان است که آثار آن با زباله‌های غیر قابل بازیافت ساخته شده‌اند. هدف این نمایشگاه که با استقبال کم‌نظیری در آلمان مواجه شده است، جلب توجه عموم مردم به آثار مخرب تولید زباله‌های غیرقابل بازیافت و تاثیر آن بر روی محیط‌زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه قرار است در ایستگاه‌های قطار سراسر آلمان برگزار شود.

نمایشگاه «هنر پسماند صفر» که در حال حاضر در ایستگاه مرکزی قطار هاله برگزار شده است، قصد دارد تا آگاهی عمومی از آثار مخرب زباله‌های غیرقابل بازیافت را افزایش دهد. «ناتالی لوشکا» از مسئولان شرکت راه‌آهن آلمان درباره برگزاری نمایشگاه در ایستگاه‌های قطار گفت: ما می‌خواهیم توجه عموم مردم را به مشکل بزرگ تولید زباله‌های غیرقابل بازیافت جلب کنیم. این امر در آینده‌ای نزدیک به یک معضل بزرگ محیط‌زیستی در سطح جهان بدل خواهد شد.

همه ما بیش از حد زباله تولید می‌کنیم

«هرمان بنکه» مجسمه‌ساز اهل زاکسن-آنهالت از جمله هنرمندانی است که در این نمایشگاه شرکت کرده. این هنرمند درباره شرکت در نمایشگاه «هنر پسماند صفر» گفت:من برای خلق اثرم، از شرایط آفریقا الهام گرفتم. در آنجا نه تنها بسیاری از زباله‌های صنعتی آلودگی ایجاد کرده، بلکه زباله‌های بخش خصوصی و خانه‌ها نیز دردسرساز شده است. به نظر من مسئله زباله در سراسر جهان، یک مشکل سیستماتیک است.

او معتقد است که برگزاری نمایشگاه‌های هنری و رویداد‌های فرهنگی می‌تواند تاثیر بیشتری در آگاه‌سازی عمومی داشته باشد. این هنرمند آثار به نمایش در آمده در نمایشگاه «هنر پسماند صفر»، شرکت‌کنندگان را از عواقب خطرناک استفاده از زباله‌های غیرقابل بازیافت آگاه و آن‌ها را ترغیب می‌کند تا به حفظ محیط‌زیست بیشتر توجه کند.

 چشممان را بر عواقب مخرب آلودگی محیط زیست نبندیم

آثار هنری ساخته شده از زباله در این نمایشگاه که در ۱۵ ایستگاه قطار در سراسر آلمان برپا می‌شود، روی نمایشگر‌های بزرگ به نمایش در می‌آید تا مشکل زباله‌های غیرقابل بازیافت را به شکل خلاقانه نشان دهد. در صفحه نمایش و از طریق اسکن کد QR با تلفن همراه، بازدیدکنندگان نه تنها می‌توانند در مورد آثار هنری اطلاعات بیشتری کسب کنند، بلکه روند ساخت آثار و خلاقیت هنرمند مربوطه را در فیلم‌های کوتاه می‌بینند.

به گفته «ناتالی لوشکا» مدیر ایستگاه کارستن کملر، این واقعیت است که هیچ‌کس نمی‌تواند چشم بر عواقب مخرب آلودگی محیط زیست ببندد. به عنوان مثال، اقیانوس‌ها که متن اصلی نمایشگاه هستند، به دلیل انبو زباله‌های پلاستیکی که در آن‌ها ریخته شده است، برای جانداران زیرآب و پرندگان دریایی به محیطی خطرناک بدل شده‌اند؛ بنابراین وقت آن است که تا آنجا که ممکن است افراد بیشتری را بیدار کرده و آن‌ها را از این موضوع آگاه کنیم.

به گفته اداره آمار فدرال، هر فرد در آلمان به طور متوسط سالانه ۴۵۷ کیلوگرم زباله خانگی تولید می‌کند. بانک جهانی نیز به این نتیجه رسیده است که اگر رفتار انسان‌ها تغییر نکند، از سال ۲۰۵۰، سالانه ۳.۴ میلیارد تن زباله در سراسر جهان تولید می‌شود؛ بنابراین برگزاری رویداد‌های مانند نمایشگاه «هنر پسماند صفر» می‌تواند کمک زیادی به آگاه‌سازی عمومی داشته باشد.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایشگاه هنری زباله زباله های غیرقابل بازیافت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد

به گزارش قدس خراسان، حسن ابراهیمی عنوان کرد: زباله‌ها در مناطق شهری توسط شهرداری‌ها به نحو مطلوب جمع‌آوری می‌شود و مشکلی در این بخش وجود ندارد ولی بعد از جمع‌آوری و در زمینه تفکیک و دفع پسماند با معضل جدی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: زباله گاه‌ها (محل انباشت و دفن زباله‌های جمع‌آوری شده) شهرداری‌های گناباد استاندارد نیست و مدیریت لازم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود و این معضل موجب پراکنده شدن پلاستیک و زباله‌های سبک در اطراف زباله گاه‌ها و در نتیجه آلودگی عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: شهرداری‌های گناباد و شهرهای تابعه آن هیچ برنامه جامعی برای تفکیک پسماند و جمع‌آوری پسماندهای خشک ندارند.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کارگروه پسماند طی سال گذشته در گناباد افزود: با وجود مشکلات جدی در مدیریت پسماند ولی شهرداران و نماینده دهیاران اهتمام جدی برای حضور در این جلسه‌ها ندارند و این مسأله موجب شده که مصوبه‌های این جلسات به درستی اجرا نشود و ضمانت اجرایی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در مناطق روستایی این شهرستان جمع‌آوری زباله‌ها با مشکلات جدی مواجه است و مورد تأیید محیط زیست نیست و تجمیع و دفن زباله‌های روستاها هم به صورت اصولی انجام نمی‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: در قانون موارد بازدارنده برای برخورد با اشخاصی که در مدیریت پسماند اهتمام جدی ندارند پیش‌بینی شده و تاکنون بیشتر تلاش شده است با برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند موضوع‌ها مطرح و پیگیری شود.
ابراهیمی افزود: در جلسه‌های کارگروه مدیریت پسماند سال گذشته به صورت مکرر بابت کوتاهی در مدیریت و دفع پسماند به مسوولان ذیربط اخطار داده شده و از ابتدای امسال در گشت‌های زیست محیطی این مسأله بررسی می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر شهرداران و دهیاران به این مسأله عنایت کافی نداشته باشند و مصوبه‌ها را اجرا نکنند برای حفظ بهداشت و سلامت عمومی مردم و جامعه از طریق مراجع قضایی با خاطیان برخورد می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد در خصوص مشکلات جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: بر اساس قانون مراکز درمانی و مطب‌های پزشکی موظف هستند که زباله‌های خود را به مرکز امحای زباله‌های پزشکی انتقال داده و بعد از بی‌خطرسازی آن‌ها را به شهرداری‌ها تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: انباشت زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی در سطل زباله سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده این مسأله با خاطیان برخورد می‌شود و باید بعد از بی‌خطرسازی برای دفن آن‌ها در زباله گاه‌ها تحویل شهرداری‌ها داده شود.
وی با بیان این که مصوبه‌های کمیته پسماند زباله‌های بیمارستانی تاکنون اجرا نشده است از پزشکان خواست به عنوان متولیان بهداشت و سلامت جامعه در بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی مطب‌های خود اهتمام بورزند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: این اداره با همکاری شهرداری شهر کاخک از توابع این شهرستان و همراهی صنایع، گروه‌های مردمی دوستدار محیط زیست در هفته زمین پاک امسال به صورت نمادین و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست و پاسداری از زمین، رودخانه این شهر را پاکسازی کردند.
ابراهیمی، پاکسازی عرصه‌های منابع طبیعی روستای زیرجان، قله بنفش و پارک جنگلی قوژد گناباد با همکاری دوستداران محیط زیست را از سایر برنامه‌های هفته زمین پاک برشمرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • تجلیل از برترین های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • ناگفته‌هایی از مزایده زباله در ایران / پول‌سازی ۱۰ میلیارد دلاری آشغال‌ها در سال