Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: تا اول مهر زمان زیادی باقی نمانده است و شمارش معکوس برای شروع سال تحصیلی آغاز شده است. 

سال تحصیلی گذشته دو هفته زودتر در 15 شهریور آغاز شد اما این زودتر بودن به رغم آنکه حضوری شروع شد اما در طول سال تحصیلی مجازی ادامه یافت. البته آموزش و پرورش تلاش کرد که از بهمن ماه، امکان برپایی کلاس‌های درس را به صورت حضوری حداقل برای مناطق زرد و آبی و در مدارس دارای جمعیت کم فراهم کند اما در عمل چون حضور دانش‌آموزان اختیاری بود، عملا مدارس به صورت مجازی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا نزدیک آقای سال تحصیلی در میزگردی در حاشیه اجلاسیه سوم کنگره سیزدهم اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با فاطمه صمدی دانش‌آموز پایه دوازدهم رشته انسانی از مشهد، فائزه رضازاده دانش‌آموز پایه یازدهم رشته علوم انسانی از مازندران، مریم خدامی دانش‌آموز پایه دوازدهم رشته تجربی، نرگس مهدوی‌فر پایه یازدهم رشته علوم تجربی از خراسان رضوی، پری شهبازی پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک از استان اردبیل و زهرا پالیزی پایه یازدهم رشته علوم انسانی از استان کرمان درباره میزان تأثیر آموزش‌های مجازی به گفت‌وگو نشستیم.

* حضور در مدرسه بهتر از خانه ماندن است

صمدی: برای ما که دانش‌آموز پایه دوازدهم هستیم، مجازی بودن یک خوبی‌هایی دارد و از جمله خوبی‌ها این است که زمان طی کردن برای رفت و آمد به مدرسه کم می‌شود و فرصت بیشتر برای درس خواندن فراهم می‌شود.

مشکلی که در آموزش مجازی وجود دارد، این است که زیرساخت‌های آموزش مجازی به طور کامل در کشور فراهم نیست و آنچه ایجاد شده، بعد از کرونا به وجود آمد. زمان آموزش در آموزش مجازی تغییر کرده است و برخی معلمان محتوای تولیدی ندارند و برخی نیز در ساعت مختلف مثلا 11 شب تکلیف می دادند. 

امسال که کنکور دارم و در حال خواندن درس‌های سال گذشته هستم، تازه متوجه شدم که موضوعات درس های چی به چی هست. نه اینکه درس نمی خواندم بلکه خیالم راحت بود که مدرسه نمی روم و اصلا سال تحصیلی راحت تر گذشت. 

معتقدم که حضور در مدرسه بهتر از خانه ماندن است؛ درست است که در این شرایط کرونا سختی دارد اما بهتر از آموزش مجازی هست.

رضازاده: معتقدم درک دانش آموزان نسبت به معلمی و درک معلمان نسبت به دانش آموزان در فضای مجازی کم شده است. قطعا تدریس مجازی با حضوری توفیر دارد.

در آموزش مجازی، دانش‌آموزان فقط برای نمره گرفتن در کلاس‌ها حضور می یافتند و آموزش‌ها کیفیت بالایی نداشت؛ اگر دانش‌آموز می‌خواست که بهتر درس‌ها را یاد بگیرد باید از کلاس‌های بیرون خارج از مدرسه استفاده می کرد و هزینه هنگفتی را می داد. 

برخی معلمان برای آموزش دروس، voice(صدا) می فرستادند. مگر می‌شود با فرستادن صدا، درس داد و دانش‌آموزان هم درس را یاد بگیرند؟!

در آغاز سال تحصیلی، معلمان پیش آزمون می‌گیرند و می بینند که دانش آموزان چقدر ضعیف هستند.

خدامی: بازگشایی مدارس کاملا وابسته به شرایط کروناست و برای ما مطلوب این است که مدارس باز شود چرا که آموزش مجازی در تمام مدارس با کیفیت ارائه نشد و برخی دانش آموزان از آموزش خوب معلمان برخوردار نشدند. 

امتحانات دانش آموزان پایه دوازدهم حضوری بود و این در حالی بود که آموزش ها مجازی بود و این ظلم به دانش آموزان است. در برخی مناطق دسترسی دانش آموزان به اینترنت محدود بود و این موضوع در کیفیت آموزش تأثیر داشت. 

* هر فردی پول داشت، پیشرفت می‌کند

مهدوی‌فر: شاهد بودیم تعدادی از مدارس غیردولتی، معلمان بنام شهرستان را جذب می کردند و حتی آموزش حضوری داشتند و این باعث شد که کیفیت مدارس غیردولتی افزایش یابد. 

این موضوع باعث شده است که حتی برخی دانش آموزان از مدارس نمونه دولتی به مدارس غیردولتی بروند و به عبارت دیگر هر فردی پول داشت، پیشرفت می کند. 

آموزش مجازی باعث شده است که روحیه دانش آموزان ضعیف شود و تعاملات به حداقل خود رسیده است و به مرور باعث می‌شود که دانش آموزان افسرده شوند.

از طرف دیگر نظارت بر آموزش مجازی و تدریس معلمان نیست که این موضوع باید اصلاح شود.

* کیفیت آموزش مجازی افزایش یابد

شهبازی: بنده در مدارس تیزهوشان درس خواندم و مشکلی از نظر آموزش نداریم حتی کلیپ های آموزشی هم بسیار خوب است اما آموزش مجازی کسل کننده است چون خلافیت کم است. معتقدم باید کیفیت آموزش مجازی افزایش یابد.

پالیزی: اینکه بین آموزش مجازی و حضوری کدام بهتر است که مشخص است. به نظرم اگر می خواهیم تعامل بین دانش آموزان باشد، آموزش با کیفیت باشد و بچه ها حال خوبی داشته باشند، راه حل آموزش حضوری است البته سلامت دانش آموزان مهم است.

در سال تحصیلی گذشته، دو هفته زودتر، یعنی در نیمه شهریور مدارس شروع به کار کردند اما آن دو هفته کتاب درسی نداشتیم و اصلا آموزش بی فایده بود.

نکته دیگر این است که معلم سر کلاس حضوری می گوید به کتاب نگاه نکنید و چیزی در کتاب ننویسید و درس مرا گوش دهید اما در آموزش مجازی PDF می فرستد و بخش های آن را رنگی می کند. این دو موضوع با هم در تضاد است. 

اگر گلایه کنیم که معلمی روشش را تغییر دهد، هیچکس توجهی نمی کند و این موضوع باید اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تعلیم و تربیت دانش آموزان سال تحصیلی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان مدرسه پایه یازدهم رشته دانش آموز پایه آموزش مجازی پایه دوازدهم دانش آموزان سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کردستان صبح پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم که در مدرسه استثنایی پسرانه پارسا در سنندج برگزار شد، در جمع دانش آموزان، معلمان و اولیای دانش آموزان این مدرسه با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری به بیان اهمیت نقش و جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه پرداخت و اظهار کرد: معلمان مدارس استثنایی ایثارگرانی بلند مرتبه هستند.

عبدالله رشیدی پور، با بیان اینکه تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند، تصریح کرد: نقش معلم در جامعه مانند نقش انبیاست.

رشیدی پور در ادامه با تأکید بر اینکه کار معلمان در مدارس استثنایی فراتر از معلمی است، خاطر نشان کرد: کار در مدارس استثنایی نیاز به صبر، تجربه، حوصله و توانمندی مضاعفی دارد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداری استان افزود: دانش آموزان آینده سازان انقلاب اسلامی ایران هستند.

رشیدی پور با بیان اینکه معلمان مدارس استثنایی معلمانی خاص برای کودکانی خاص هستند، تصریح کرد: دانش‌آموزان استثنایی با تمام محدودیت‌ها، دانش‌آموزانی مشتاق یادگیری هستند و می‌توانند مانند دیگر دانش‌آموزان، آینده روشنی داشته و نقش مؤثری در جامعه داشته باشند.

این مقام مسئول افزود: با رایزنی با سایر دستگاه‌های اجرایی در استان تلاش داریم تا به شیوه‌های مناسب قسمتی از مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را کاهش دهیم.

وی با توجه به ضرورت دشمن شناسی، اذعان داشت: ایران اسلامی پیشرفت‌های بسیار ارزشمندی را به پاس خون پاک شهیدان کسب کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران پرچمدار جهان اسلام و الگوی برای مستضعفین وجهان اسلام شده است.

وی افزود: هر چه از انقلاب جلوتر آمدیم عزت انقلاب و مردم بیشتر شد و در طرف مقابل قدرت آمریکا و حامیانش افول کرده است و استکبار ورژیم جعلی صهیونیستی شکست را متحمل شده‌اند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از معلمان مدرسه پارسا با اهدا لوح تقدیر و شاخه گل به مناسبت روز معلم تجلیل به عمل آمد و از سوی سپاه بیت المقدس نیز ۱۴۶ بسته معیشتی ۱۰ میلیون ریالی همزمان با گرامیداشت روز معلم به دانش‌آموزان و کارکنان مدرسه استثنایی پارسا در سنندج اهدا شد.

کد خبر 6094932

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان