Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار حسنی مقدم امروز سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها گفت: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی کشت و توسعه دانه‌های روغنی از جمله کلزا است تا حرکت به سمت کاهش واردات روغن تسریع شود.

وی با بیان اینکه دانه کلزا بیش از ۴۰ درصد روغن دارد اظهار داشت: ۸۴ درصد روغن مصرفی کشور از خارج تأمین می‌شود بنابراین از کشاورزان تقاضا داریم نسبت به کشت دانه روغنی کلزا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: امسال با قیمت گذاری وزارت جهاد کشاورزی، خرید تضمینی هر کیلوگرم کلزا حداقل ۱۵ هزار تومان است بنابراین این محصول نسبت به سایر کشت‌های آبدوست از توجیه اقتصادی بالایی برخوردار است و همزمان موجب خودکفایی کشور در تولید روغن خواهد شد.

حسنی مقدم با اشاره به اینکه کلزا نیاز آبی کمتری نسبت به محصولات آبدوست دارد ادامه داد: چنانچه کلزا در تناوب با کشت غلات و سایر محصولات قرار بگیرد باعث کاهش آفات، علف‌های هرز و بیماری می‌شود به نحوی که کشت گندم پس از کلزا ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش عملکرد دارد.

وی گفت: تعهد امسال برای لرستان کشت پنج هزار هکتار کلزا است که بذر، کود و نهاده‌های مورد نیاز به اندازه کافی تأمین شده است، کشاورزان برای دریافت آن به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه کنند، مدیران جهاد کشاورزی و مسئولان مراکز دهستان‌ها موظف هستند در اجرای تعهدات از تمام ظرفیت‌ها بهره بگیرند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان داشت: امسال حدود دو هزار و ۲۲۷ تن کلزا از سطح دو هزار و ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی لرستان برداشت شد.

کد خبر 5305054

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان برداشت کلزا ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه زلزله اربعین حسینی اردبیل بیرجند ایلام کشاورزی لرستان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان