Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@09:20:54 GMT

دلایل کم شدن آب رادیاتور اتومبیل چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۳۴۰۱

دلایل کم شدن آب رادیاتور اتومبیل چیست؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در تابستان بسیار پیش می آید زمانی که قصد داریم میزان آب رادیاتور خودرو را چک کنیم، متوجه شویم آب زیادی از آن کم شده که اصولا این مشکل به چند دلیل رخ می دهد.
اصلی ترین دلیل آن این است که اصولا هر 2 ماه یکبار به دلیل تبخیر آب، حدودا یک سانتیمتر سطح آب پایین می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه در تابستان به دلیل حجم گرما، شاهد این هستیم آب رادیاتور با فاصله کمی تبخیر می شود. یکی دیگر از دلایل این است که ممکن است نشتی در سیستم خنک کننده و لوله‌های آب به وجود آمده باشد. همچنین خرابی واتر پمپ نیز از دیگر عوامل این موضوع است.
سوختن واشر سرسیلندر که این مورد به دو شکل ورود آب به محفظه احتراق یا ورود آب به کانال‌های روغن انجام می‌گیرد. برای تشخیص ورود آب به روغن می‌توان روغن را بازدید کرد قطرات آب در روغن مشخص است و معمولا روغن به رنگ شیری در می‌آِید.
برای تشخیص ورود آب به محفظه احتراق می‌شود در اتومبیل‌هایی که محفظه انبسات ندارند رادیاتور را پر از آب کنید اگر حباب‌های هوا از آب بیرون می‌آمد نشاندهنده سوختن واشر سرسیلندر است و یا می‌توان از روی چکه کردن آب از اگزوز در روز‌هایی که هوا سرد نیست به سوختن واشر سرسیلندر پی برد.
به هر دلیلی که آب رادیاتور خودروی شما کم شده باشد نیاز به افزودن آب دارد، در غیر اینصورت موتور دچار آسب جدی خواهد شد. پس از آن‌که دلیل کاهش آب رادیاتور آشکار و اصلاح شد؛ می‌توانید به ترتیب زیر، آب به رادیاتور اضافه کنید.
خودرو را در جایی صاف و امن، پارک کنید. خودرو را خاموش کرده و اجازه دهید موتور به اندازه کافی خنک شود. اگر برای مدت زمان طولانی رانندگی کرده‌اید حداقل ۱ ساعت باید صبر کنید تا دمای موتور پایین آمده و پایدار شود. میزان مایع داخل منبع انبساط را چک کنید.
ضدیخ و آب مقطر را به مقدار لازم با هم مخلوط کنید. میزان هر یک از این مواد را از دفترچه راهنما چک کرده و چنانچه به آن دسترسی ندارید یا چیزی در آن قید نشده است به میزان یکسان (۵۰-۵۰) از هر کدام را با هم مخلوط کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آب رادیاتور خودرو مکانیکی آب رادیاتور ورود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید عماد شاهرخی، عصر امروز، در همایش روز مزرعه در سلسله، گفت: این شهرستان به‌عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی در لرستان مطرح است.

او با اشاره به ضرورت امنیت غذایی و جهش تولید در محصولات کشاورزی، اضافه کرد: ما باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: حدود هزار و 700 هکتار  از سه هزار و 500 هکتار کلزای این استان در شهرستان سلسله کشت می‌شود.

شاهرخی با بیان اینکه چهار میلیون دلار ارز سالانه برای واردات روغن هزینه می‌شود، بیان کرد: ما باید کشور را از واردات روغن بی‌نیاز کنیم و در این راستا یکپارچه‌سازی اراضی بسیار مهم است.

او با اعلام اینکه میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور 4.5تن است، اضافه کرد: این آمار در لرستان 5.5تن در هر هکتار است و هزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • جلوی ورود سیلاب به شهر راور گرفته شد