Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، عربستان سعودی نهادی به نام کمیته عمومی توسعه دفاعی ایجاد کرده است که به تحقیق و نوآوری در زمینه‌های فناوری و سیستم‌های دفاعی تخصص دارد.

به گزارش خبرگزاری عربستان سعودی(واس)، شورای وزیران عربستان سعودی در جلسه امروز سه شنبه خود تصمیم به تأسیس نهادی به نام «کمیته عمومی توسعه دفاعی» گرفت که دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری است و با نخست وزیر مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، کار این کمیته، تعیین اهداف فعالیت‌های تحقیق، توسعه و نوآوری در زمینه‌های فناوری و سیستم‌های دفاعی و تعیین سیاست‌ها و استراتژی‌های آن، اعلام شده است.

تصمیم عربستان برای ایجاد نهادی به منظور توسعه سامانه‌های دفاعی در سایه حملات راکتی و پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به خاک عربستان سعودی اتخاذ شده است که در پاسخ به حملات ائتلاف سعودی به یمن از مارس ۲۰۱۵ تاکنون انجام می‌شود.

هیئت دولت عربستان در نشست امروز خود از جامعه بین المللی هم خواسته است با جنبش انصار الله یمن مقابله کند. ریاض بار دیگر بدون استناد به هیچ شواهدی، ایران را به حمایت و تسلیح ارتش و کمیته‌های مردمی یمن متهم کرد و گفت انصار الله باید از منابع مالی که به آن اجازه اقدامات خصمانه فرامرزی می‌دهد محروم شود تا تلاش‌های بین المللی برای دستیابی به راه حل سیاسی فراگیر در یمن از بین نرود.

این در حالی است که ائتلاف سعودی با حملات بی امان زمینی و هوایی علیه یمن و محاصره همه جانبه این کشور مانع دستیابی  به آتش‌بس و ایجاد راه حل سیاسی برای بحران این کشور شده است.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به تازگی خبر داد که آمریکا سامانه پاتریوت  در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در حومه ریاض را با وجود حملات مداوم انصارالله از عربستان سعودی خارج کرده است.

«ترکی الفیصل»،رئیس سابق دستگاه اطلاعات عربستان هم چند روز پیش گفت که ریاض از آمریکا می‌خواهد با حفظ تجهیزات دفاعی نظیر سیستم پدافند موشکی پاتریوت در عربستان نشان دهد که به امنیت و تعهداتش در قبال عربستان پایبند است.

وی افزود: باید بار دیگر از تعهد آمریکا اطمینان حاصل کنیم. آمریکا حضور نظامی خود در عربستان را در سال ۲۰۱۹ افزایش داد و در پی حملات به تاسیسات نفتی عربستان، سیستم‌های پدافند موشکی پاتریوت را در عربستان مستقر کرد و حالا خارج کردن موشک‌های پاتریوت از عربستان نشانه قصد آمریکا برای کمک به عربستان در دفاع از خود در برابر دشمنان خارجی نیست.

ترکی الفیصل همچنین ابراز امیدواری کرد که آمریکا با استقرار همه تسلیحات لازم برای کمک به عربستان، پایبندی به تعهداتش را تضمین کند.

شاهزاده سعودی ادامه داد، عربستان کمک آمریکا را ترجیح می‌دهد، اما برای تقویت توانایی خود برای مقابله با حملات هوایی از یمن به دنبال دیگر پشتیبانی‌ها است.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: ائتلاف سعودی پدافند هوایی عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی

یک مقام ارشد نظامی انگلیس با گوشه‌چشمی به عملیات «وعده صادق» ایران که هیمنه بازدارندگی رژیم صهیونیستی را در هم شکست، اقرار کرد که سامانه دفاعی این کشور نیز در برابر حملات موشکی و پهپادی ضعیف است.

به گزارش مشرق، این مقام ارشد نظامی که خواست نامش فاش نشود به شبکه خبری اسکای گفت: "سووال این است که آیا بریتانیا می تواند از شهرهای خود در مقابل موشک‌باران دفاع کند؟ نه. آیا مردم می دانند در صورت حمله هوایی چه باید بکنند؟ نه... به زبان ساده، آیا از ما دفاع می‌شود؟ نه."

بر اساس گزارش شبکه خبری اسکای، مقام‌های دفاعی انگلیس در حال بررسی گزینه‌ها برای تقویت توانایی این مشور به‌منظور حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی ملی، مانند نیروگاه‌ها، پایگاه‌های نظامی و ساختمان‌های دولتی، در برابر حملات احتمالی موشکی روسیه هستند.

این شبکه خبری افزود: اما هر طرح معتبر «دفاع هوایی و موشکی» میلیاردها پوند هزینه در بر خواهد داشت و احتمالاً مستلزم افزایش بیشتر هزینه های دفاعی فراتر بودجه‌ای است که اخیرا توسط نخست وزیر اعلام شد.

نخست وزیر انگلیس هفته پیش به بهانه افزایش تهدیدهای بین‌المللی و ادعای تبدیل شدن جهان به مکانی خطرناک‌تر از پایان جنگ سرد، اعلام کرد که ۷۵ میلیارد پوند به بودجه دفاعی این کشور اضافه خواهد کرد.

وی ادعا کرد: «در دنیایی که از پایان جنگ سرد خطرناک‌تر است، ما نمی‌توانیم از وضع موجود راضی باشیم. در حالی که دشمنان ما صف‌آرایی می کنند، ما هم باید برای دفاع از کشور، منافع و ارزش‌هایمان بیشتر تلاش کنیم و به همین دلیل است که من امروز بزرگترین افزایش بودجه دفاع ملی را اعلام می کنم.»

ریشی سوناک افزود: «ما مخارج دفاعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش خواهیم داد. این طرح ۷۵ میلیارد پوند دیگر به بودجه دفاع کشور اضافه خواهد کرد و جایگاه ما را به عنوان بزرگترین قدرت دفاعی در اروپا تضمین می‌کند.»

در همین حال گزارش‌ها از برنامه انگلیس برای راه‌اندازی گنبد آهنین حکایت دارد. تونی رادکین رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس پیشتر در گفت‌ وگو با شبکه رادیویی ال‌بی‌سی عنوان کرد که مذاکرات درباره راه‌اندازی گنبد آهنین در این کشور به طور پویا جریان دارد. او با بیان اینکه وضعیت انگلیس به‌ عنوان عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با رژیم صهیونیستی متفاوت است، اما تصریح کرد که این کشور در آینده به گنبد آهنین نیاز خواهد داشت.

مارک فرانسوا و جیمز هیپی معاونان سابق وزارت دفاع انگلیس هم گفته‌اند که این کشور به سامانه دفاعی مشابه رژیم صهیونیستی نیاز دارد. البته کارشناسان می‌گویند که راه‌اندازی گنبد آهنین در انگلیس، به دلیل بزرگتر بودن مساحت این کشور نسبت به سرزمین‌های اشغالی، پیچیده‌تر و گران‌تر خواهد بود.

به هر روی واقعیت این است که حمله پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی مقام‌های غربی را شگفت زده و محاسبات آن ها را برهم زده است. پنی موردانت معاون پارلمانی نخست وزیر و وزیر دفاع پیشین انگلیس هفته پیش در یادداشتی برای نشریه دیلی میل نوشت که عملیات نظامی ایران، جهان را تحت تاثیر قرار داده است. وی با بیان اینکه انگلیس مانند سایر کشورهای اروپایی توان نظامی خود را تقویت نکرده است، بر لزوم افزایش بودجه دفاعی این کشور تاکید کرد.

این ادعاها و موضع‌گیری‌ها در حالی مطرح می‌شود که ارتش انگلیس بر اساس گزارش‌ها از ضعف جدی نیروی انسانی و تسلیحاتی رنج می‌برد. یافته‌های شبکه خبری اسکای نشان می‌دهد که اگر جنگ شود مهمات نیروهای مسلح انگلیس در عرض چند روز تمام می‌شود؛ این کشور توانایی دفاع از آسمان خود را در برابر حملات موشکی و پهپادی که اوکراین در حال تحمل آن است، ندارد و پنج تا ۱۰ سال طول می‌کشد تا ارتش بتواند یک لشکر جنگی متشکل از ۲۵ تا ۳۰ هزار سرباز را با پشتیبانی تانک، توپخانه و بالگرد به میدان بیاورد.

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی