Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@14:29:31 GMT

حراج کردن کلکسیون ۶۰۰ میلیون دلاری

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۵۰۸۸

حراج کردن کلکسیون ۶۰۰ میلیون دلاری

مجموعه‌ای شامل آثار «اندی وارهول»، «پابلو پیکاسو»، «مارک روتکو» و دیگر هنرمندان بنام تاریخ، با ارزش تخمینی ۶۰۰ میلیون دلار، پاییز امسال در نیویورک چکش می‌خورد.

به گزارش ایرنا، کلکسیون هنری هری مکلو میلیاردر آمریکایی و همسرش، لیندا، پاییز امسال در رویدادی که بسیاری هنردوستان انتظارش را می‌کشیدند، طی دو مرحله در ساتبیز نیویورک به مزایده گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کلکسیون شامل ۶۵ اثر هنری است که از جمله مهمترین آنها می‌توان به شاهکارهای سای تومبلی، مارک روتکو، پابلو پیکاسو، اندی وارهول و آلبرتو جاکومتی اشاره کرد.

مرحله اول حراج ۱۵ نوامبر امسال (۲۴ آبان ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد و مرحله دوم مه سال ۲۰۲۲ (اردیبهشت- خرداد ۱۴۰۱).

ارزش تخمینی این کلکسیون ۶۰۰ میلیون دلار برآورد شده است؛ براساس ارزیابی‌های صورت گرفته، تابلوی ۹ مرلین (Nine Marilyns) وارهول از مرلین مونرو و تابلوی بی‌نام (Untitled) تومبلی از گل‌هایی قرمز روی زمینه سفید یک بوم بیلبور شکل هر کدام بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون دلار و نقاشی چشم انداز دریا (Seestück) از گرهارد ریشتر آلمانی بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون دلار فروخته خواهند شد.

از دیگر هنرمندانی که آثارشان در این دو حراج چکش می‌خورد، می‌توان به بریس ماردن، اگنس مارتین، جف کونز و زیگمار پولکه اشاره کرد.

همچنین پیش‌بینی شده تابلوی شماره هفت (No. ۷) روتکو و مجسمه برنزی بینی (Le Nez) اثر جاکومتی از این کلکسیون به دو مورد از گرانترین آثار به فروش رفته در بازار حراج‌ امسال تبدیل شوند؛ ارزش تخمینی مجسمه جاکومتی و نقاشی روتکو هر کدام حدود ۷۰ میلیون دلار برآورد شده است.

چارلز استوارت مدیر حراجی ساتبیز در یک کنفرانس خبری ضمن اطلاع‌رسانی درباره این حراج بزرگ گفت: این کلکسیون طی چند دهه و با نگاهی بی‌نظیر جمع‌آوری شده است و مزایده آن به عنوان یکی از لحظات به یادماندنی در بازار هنر تاریخ ساز خواهد شد.

حراج کلکسیون مکلو رکورددار بالاترین ارزش تخمینی برای یک کلکسیون در تاریخ حراج‌های هنری است و با کلکسیون راکفلر که در سال ۲۰۱۸ در حراجی کریستیز به قیمت تخمینی ۵۰۰ میلیون دلار به مزایده گذاشته شد اما ۸۳۲ میلیون دلار گردش مالی داشت، رقابت خواهد کرد.

ماجرای حراج شدن این کلکسیون از آن جا شروع شد که هری و لیندا تصمیم به جدا شدن گرفتند و قاضی دادگاه نیویورک در سال ۲۰۱۸ حکم داد این ۶۵ اثر هنری را به حراج گذاشته و درآمد حاصل از آن را با هم تقسیم کنند. وقتی روند طلاق این زوج که ۵ دهه باهم زندگی کرده بودند به مشکل خورد و به درازا کشید، یک دلال هنری به نام مایکل فیندلی به عنوان متصدی این آثار انتخاب شد تا بر روند حراجی نظارت کند، اما این مزایده به دلیل شیوع ویروس کرونا تا امروز به تعویق افتاد.

هری و لیندا در دهه ۵۰ میلادی شروع به جمع‌آوری این کلکسیون کردند. ساتبیز موفق شد با کنار زدن رقیب دیرینش، کریستیز، روی این کلکسیون دست بگذارد. آثار این کلکسیون قبل از آن که در نیویورک به حراج گذاشته شوند، در تایپه، هنگ کنگ، پاریس و لندن به نمایش درخواهند آمد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: حراج هنری آثار هنری ارزش تخمینی میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان