Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:41:40 GMT

انتخاب ایران به عنوان نایب رئیس کمیسیون جنوب آسیا

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۵۱۱۷

انتخاب ایران به عنوان نایب رئیس کمیسیون جنوب آسیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ولی تیموری معاون گردشگری در تشریح دستاوردهای حضور مجازی در پنجاه و هشتمین نشست کمیسیون جنوب آسیا و نیز کمیسیون مشترک مناطق شرق‌آسیا، اقیانوسیه و جنوب‌آسیا که به صورت وبیناری برگزار شد؛ گفت: با توجه به در پیش بودن بیست و چهارمین مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) که در آذرماه سال جاری به صورت دوسالانه در کشور مراکش برگزار خواهد شد؛ برپایی و حضور در نشست‌های مقدماتی مهم‌ترین و تخصصی‌ترین نهاد بین‌المللی صنعت گردشگری در دستور کار کشورهای عضو قرار گرفته است؛ که برپایی نشست‌های منطقه‌ای شرق و جنوب آسیا از جمله این موارد به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیموری با بیان اینکه طبق روال جاری در نشست‌های منطقه‌ای، موضوعات، تصمیمات و پیشنهادات موردنظر جمع‌بندی و تصویب شده و برای تصویب نهایی به مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری ارسال می‌شوند؛ افزود: نشست‌های منطقه‌ای به صورت مجزا و مشترک در دو گروه منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه و نیز منطقه جنوب آسیا برگزار شد و مطابق با دستور کار مورد نظر شامل تعیین آرایش کشورها در ساختارهای داخلی کمیسیون، تعیین نمایندگی کمیسیون در ساختارهای بالادستی سازمان جهانی گردشگری و مسائلی از این دست، دستاورد مهم تمدید عضویت جمهوری اسلامی ایران در شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری برای دو سال آینده و نیز انتخاب کشورمان به عنوان نایب رئیس کمیسیون جنوب آسیا به ثمر نشست.

معاون گردشگری درباره اهمیت دستاوردهای حاصل اظهار کرد: شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری با ۳۴ کشور عضو، بالاترین بخش و رکن تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری ذیل مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری به شمار می‌آید و همه تصمیم‌گیری‌های مربوط به کمیته‌ها و کمیسیون‌های فنی و منطقه‌ای باید در این شورا به تأیید رسیده و سپس در اختیار مجمع عمومی قرار گیرد. از این رو تمدید عضویت جمهوری اسلامی ایران در شورای اجرایی مذکور طی سالهای ۲۰۲۲ الی ۲۰۲۵ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است به ویژه آنکه تا کنون طی اقدامی بی‌سابقه موفق شده‌ایم برای اولین بار در طول ۴ سال گذشته سه دوره متوالی امتیاز عضویت مذکور را از آن جمهوری اسلامی ایران کنیم.

معاون گردشگری تعامل تخصصی و همکاری مستمر با سازمان جهانی گردشگری، فعالیت‌های هدفمند در کارگروه‌ها و کمیته‌های این نهاد بین‌المللی و نیز تعامل مطلوب با سایر اعضا را از جمله اقداماتی زمینه‌ای خواند که در تحقق دستاوردهای مذکور نقش‌آفرینی کرده است.

تیموری همچنین در تشریح ساختار کمیسیون مشترک مناطق شرق و جنوب آسیا به عنوان بخش دوم وبینار برگزار شده؛ گفت: در اجلاس مشترک موضوعاتی نظیر مطرح شدن برنامه کاری برای دو سال آینده، ارائه گزارشی از اقدامات کمیته‌ها وکارگروه‌های تخصصی سازمان جهانی گردشگری و نیز ارائه گزارشی از اقدامات مهم برخی کشورهای عضو در زمینه گردشگری به ویژه با رویکرد شرایط موجود بحران کرونا در گردشگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گفته معاون گردشگری در بخش اجلاس مشترک گزارشی از آخرین وضعیت گردشگری کشور در ابعاد داخلی، ورودی و خروجی در قالب یک سخنرانی ارائه شد و در کنار آن گزارش جامعی از مقررات و قوانین موجود و نیز نحوه مواجهه با بحران کووید - ۱۹ در ۱۸ ماه گذشته، ارائه شد.

تیموری خاطرنشان کرد: در نشست مشترک مناطق علاوه بر موارد ذکر شده گزارش کاملی از اقدامات مهمی که در وزارت گردشگری در طول سالیان اخیر همزمان با مدیریت بحران کرونا انجام گرفته است؛ ارائه شد و به طور شاخص به نتایجی از جمله تدوین و تصویب سند راهبردی توسعه گردشگری کشور، طراحی و تصویب برند گردشگری کشور، تدوین و اجرای نظام جامع آموزش گردشگری کشور، تدوین و استقرار هشت جدول از ۱۰ جدول حساب‌های اقماری گردشگری اشاره شد.

معاون گردشگری تاکید کرد: با توجه به اینکه وزارت گردشگری ایران در کارگروه‌های تخصصی سازمان جهانی گردشگری از جمله کمیته کد بین‌المللی حمایت از گردشگران، ارائه‌کنندگان خدمات و جوامع محلی و نیز کمیته بررسی فرآیند عضویت اعضای وابسته سازمان جهانی عضو است؛ از این رو اقدامات انجام گرفته در این زمینه نیز مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تیموری همچنین تصویب عضویت وزارت گردشگری در کمیته آموزش سازمان جهانی گردشگری را نیز یکی دیگر از دستاوردهای نشست بین‌المللی برگزار شده خواند و گفت: با تأیید نهایی عضویت وزارت گردشگری در کمیته آموزش سازمان جهانی گردشگری پس از پایان نشست مجمع عمومی مربوطه در مراکش، فعالیت‌های وزارت گردشگری در کمیته آموزش به عنوان عضو اصلی آغاز می‌شود. با توجه به اینکه از هر منطقه تنها یک کشور می‌تواند عضو کمیته موردنظر شود؛ این مسئولیت و امتیاز در منطقه جنوب آسیا به جمهوری اسلامی ایران سپرده شده است.

وی در تشریح اهمیت کمیته آموزش سازمان جهانی گردشگری یادآور شد: کمیته مذکور وظیفه برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری درباره موضوعات آموزش‌های تخصصی صنعت گردشگری را به عهده دارد و با پیشنهاد به مجمع عمومی، برنامه‌های آموزشی مربوطه را به صورت مجازی و حضوری پیش می‌برد. از این رو قطعاً وزارت گردشگری به واسطه این عضویت می‌تواند از مزیت‌های این امکان از جمله میزبانی و اجرای برخی فعالیت‌های تخصصی آموزشی مرتبط استفاده کند و با برقراری ارتباط مستقیم با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی تخصصی دنیا در حوزه گردشگری سبب ارتقای دانش به‌روز صنعت گردشگری کشور شود.

همچنین در این نشست زوراب پولولیکاشویلی دبیر کل سازمان جهانی گردشگری نیز طی سخنانی به ارائه گزارش در مورد تدابیر این سازمان برای مقابله با اثرات منفی بحران کووید - ۱۹ در صنعت گردشگری پرداخت.

او در گزارش مذکور موضوعاتی از جمله فراگیر شدن آموزش به عنوان ابزاری برای افزایش آگاهی ملت‌ها و جلب مشارکت آگاهانه و همین‌طور ارائه کمک‌های فنی از سوی سازمان جهانی گردشگری به کشورهای عضو در راستای به‌روزرسانی روش‌ها و اهداف در حوزه گردشگری و نیز لزوم همکاری میان کشورهای عضو در خصوص گنجاندن گردشگری در سرفصل‌های توسعه را مطرح کرد.

کد خبر 5305332 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهانی گردشگری ولی تیموری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرداری تهران اربعین 1400 شورای شهر تهران قوه قضاییه اربعین حسینی ویروس کرونا سازمان تامین اجتماعی وزارت آموزش و پرورش پیش بینی وضعیت هوا سازمان زندان ها ستاد مرکزی اربعین کیفیت هوای تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آغاز سال تحصیلی سازمان جهانی گردشگری جمهوری اسلامی ایران وزارت گردشگری معاون گردشگری صنعت گردشگری گردشگری کشور کشورهای عضو کمیته آموزش مجمع عمومی بین المللی برگزار شد جنوب آسیا منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بخش الموت شرقی اظهار کرد: برخی ظرفیت‌ها نه استانی، بلکه کشوری و جهانی است که الموت و ظرفیت‌های آن نیز جزو همین ظرفیت‌های مهم است اما متأسفانه بسیاری از این پتانسیل‌ها مغفول مانده است.

وی ضمن اشاره به دلایل سد شدن مشکلات پیش پای پیشرفت پروژه‌ها تصریح کرد: ریشه حل بسیاری از مشکلات در حوزه پروژه‌های منطقه‌ای، انسجام و وحدت مسئولان برای رضایت مردم است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن اشاره مجدد به اهمیت خدمت رسانی به مردم یادآور شد: نوکری برای مردم بالاترین عبادات، جایگاه و مقام است و این مقام برای یک مسئول ماندنی است چراکه آنچه را مردم بپسندند و از آن رضایت داشته باشند، برای مسئولان عزت آفرین است.

آبنوش کشاورزی و باغداری الموت را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: باید هدف همه فعالیت و کارها، مردم باشد و حالا که شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاها هستیم، نباید در این فرآیند مانع ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هرچه الموت رونق پیدا کند، به نفع همه ایران است و در بیان جایگاه الموت همین بس که الموت جزو مهم‌ترین مقاصد گردشگری جهانی است و یکی از پیام‌های رونق یافتن گردشگری، ثبات، امنیت و آرامش در کشور است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک خواستار بهره مندی از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری در الموت با هدف خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد و این جلسه شورای اداری را مقدمه آغاز فعالیت‌های بزرگ برای الموت دانست.

رسیدگی به قلعه شمس کلایه، رونق پروژه‌های گردشگری، جلوگیری از دستبرد میراث گرانبهای فرهنگی کشور، احداث موزه گازرخان، ثبت جهانی الموت، ارائه چهره واقعی از قلعه الموت و تاریخ منطقه و نقش آن در جهان اسلام و فرهنگ مقاومت، موضوعات مرتبط با حوزه قضائی و نیازهای بخش، رسیدگی به راه‌های روستایی و بخصوص محورهای خاکی ازجمله موارد مطرح شده در این شورا بود.

کد خبر 6100409

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند