Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر قدیمی دنیای تصویر و نمایش اعتقاد دارد که جای بسیاری از انسان‌های شاخص و مفاخر ما خالی است و مسئولان سینما و تلویزیون باید به این موضوع توجه کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رضا فیاضی پس از مدت‌ها سکونت و فعالیت در جزیره کیش به تهران بازگشته و این روزها حضور پررنگی در عرصه بازیگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در جزیره کیش یک کتاب فروشی راه‌اندازی کرده و برای کودکان این جزیره کلاس‌های آموزش نمایش عروسکی برگزار می‌کند؛ اما به واسطه شروع به ویروس کرونا فعلاً فعالیت‌هایش را متوقف کرده است.

فیاضی در سریال «روزگار قریب» نقش دکتر فتوحی را بازی می‌کند. بازیگر «روزگار قریب» این اثر نمایشی را از جمله بهترین کارهای کیانوش عیاری بر می‌شمرد و تأکید می‌کند بازی و نقش خودش در این سریال را هم بسیار دوست دارد. او که همشهری و دوست دوران جوانی عیاری است، تأکید می‌‌کند همیشه دوست داشته با این کارگردان کاربلد و صاحب سبک همکاری داشته باشد.

فیاضی تصریح می‌‌کند ساخت سریال‌‌هایی مانند «روزگار قریب» علاوه بر سرگرم ساختن مخاطب می‌‌تواند در شناخت مردم و به خصوص نسل جوان با مفاخر معاصر کشور تأثیرگذار باشد. این بازیگر اشاره کرد که نسل امروز باید شناخت کافی از مفاخر ادبی، هنری و حتی سیاسی داشته باشد.

او همچنین خاطرنشان کرد که نگاه عیاری در بیان وقایع تاریخی در سریال «روزگار قریب» عادلانه و قریب به واقعیت بوده است.  امیرکبیر، آرایشگاه زیبا، قصه‌‌های تا به ‌تا، نوعی دیگر، دنیای شیرین، پهلوانان نمی‌میرند، همشاگردی‌ها، خانه ما، تبریز در مه، کلاه پهلوی، کیمیا، معمای شاه و ایراندخت از جمله سریال‌هایی است که فیاضی در آنها به ایفای نقش پرداخته.

تلویزیون این شب‌ها سریال «روزگار قریب» را روی آنتن دارد. به همین بهانه، گفت‌و‌گویی داشته‌ایم با رضا فیاضی بازیگر نقش دکتر فتوحی در این اثر نمایشی جذاب و ماندگار. مهدی هاشمی، ناصر هاشمی، شهاب کسرایی، مهران رجبی، آفرین عبیسی، رضا کیانیان، مریم کاویانی، حسین پناهی، افشین سنگ ‌چاپ، رضا بابک، فرحناز منافی ‌ظاهر، رضا بنفشه خواه و هوشنگ توکلی از جمله دیگر بازیگران سریال «روزگار قریب» به شمار می‌روند.

* آقای فیاضی این روزها چه می‌کنید و مشغول چه کاری هستید؟

سخت مشغول کارم برای چند شبکه. در حال حاضر در گرگانم و مشغول تصویربرداری سریال «سایه‌های رعنا» به کارگردانی داریوش جهانگیری. قبل از آن هم سریال «جزر و مد» را در اهواز بازی کردم که آقای علی عبدالعلی‌زاده کارگردانش است. یک کار هم برای شبکه امید بازی کردم به نام «خوش برگ» به کارگردانی رامین معقولی. یک کار برای شبکه نمایش خانگی هم دارم به نام «داد‌زن» که کارگردانش سیامک خواجه‌وند است. علاوه بر این سریال‌‌ها، قرار است در یک نمایش موزیکال بسیار بزرگ که توسط خانم گلاب آدینه به روی صحنه می‌رود حضور داشته باشم. قرار است این تئاتر با فروکش کردن موج کرونا روی صحنه برود.

* قبل از این پرکاری اخیرتان، برای چند سالی کم کار شده بودید. دلیلش چه بود؟

من چهار پنج سالی را در جزیره کیش زندگی کردم و یک کتاب فروشی در آنجا دارم که همچنان هم دایر است. همچنین کلاس‌‌های آموزش نمایش عروسکی را برای بچه‌های جزیره برگزار می‌کردم؛ اما شیوع ویروس کرونا و راکد شدن فعالیت‌‌ها در کیش باعث شد که به تهران برگردم.

* نظرتان درباره سریال «روزگار قریب» که در حال بازپخش از شبکه آی فیلم است چیست؟

«روزگار قریب» کار خوب و سریال موفقی بود. به نظرم یکی از کارهای موفق و عیاری به شمار می‌رود. نقش و بازی خودم در این سریال را هم خیلی دوست دارم.

* قبل از بازی در سریال، چقدر از دکتر محمد قریب شناخت قبلی داشتید؟

 می‌دانستم که پزشک کودکان بوده و نقش مؤثری را در علاج و درمان بیماران و آموزش پزشکان جوان داشته است. پزشکی بوده است مورد احترام جامعه.

* شما نقش دکتر فتوحی به عنوان یکی از دوستان دکتر قریب را در سریال بازی می‌کنید. این شخصیت واقعی است یا ساخته و پرداخته آقای عیاری به عنوان نویسنده؟

قطعاً ساخته و پرداخته ذهن عیاری است. هرچند افرادی مانند دکتر فتوحی در جامعه ما حضور دارند و اتفاقاً تعدادشان هم زیاد است. با احترام به همه پزشکان زحمتکش و متعهد اما کسانی را می‌بینیم که از پست و شغل خود سوءاستفاده می‌کنند.

*کاراکتر و نقش دکتر فتوحی برای خودتان چقدر جذابیت داشت؟

اگرچه نقش بلندی نبود اما در قصه تأثیر داشت. از سوی دیگر کار کردن با آقای عیاری لطف خاصی دارد و همیشه دوست دارم با او کار کنم. با آقای عیاری همشهری هستیم و با هم بزرگ شده‌ایم. هر دو به عنوان شاگردان دکتر طباطبایی در اهواز فعالیت می‌‌کردیم، زمانی که ایشان سینمای جوان یا آزاد را در این شهر راه‌اندازی کردند.

* به عنوان یک هنرمند مجرب که سال ها سابقه در عرصه بازیگری، نویسندگی و کارگردانی دارید پرداخت به مفاخر علمی کشور را در سریال‌‌های تلویزیونی چقدر لازم می‌دانید؟

 اصولاً جای بسیاری از انسان‌های شاخص و مفاخر ما در تلویزیون و سینما خالی است، حالا چه معاصر باشند و چه در قرن‌های گذشته زندگی می‌کرده‌اند. لازمه هر جامعه‌ای، شناخت و اطلاع از داشته‌‌های خود است. مسئولان سینما و تلویزیون باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

متأسفانه گاهی به انسان‌هایی پرداخته شده است که شخصیت‌های ملی و تاریخی ما محسوب نمی‌شوند. ما در کتاب‌هایی مانند شاهنامه فردوسی و گلستان سعدی روایت‌های جذاب و شخصیت‌های نابی را داریم که متأسفانه به آنها پرداخته نشده است. همین دکتر قریب را ببینید؛ فوت ایشان مصادف بود با درگذشت یکی از خوانندگان کوچه و بازاری. مراسم تشییع جنازه ایشان خیلی خلوت بود، در حالی که برای آن خواننده کوچه و خیابان‌ها مملو از جمعیت شده است. این نگاه نسبت به مفاخر علمی و ادبی در جامعه باید عوض شود.

* به نظرتان ساخت سریال‌هایی مانند «روزگار قریب» علاوه بر سرگرم کردن مخاطب، چقدر می‌تواند در شناخت مردم و به خصوص نسل جوان از مفاخر معاصر کشور تأثیر داشته باشد؟

 صددرصد بی ‌فایده نیست و تأثیرگذار خواهد بود. انسان‌های بزرگ در عرصه‌های مختلف برای این مملکت زحمت کشیده‌اند و وقتی نسل به نسل دگرگون می‌شویم باید از آنها شناخت داشته باشیم. نسل امروز باید از کوروش کبیر، افشین، آریو برزن، حسن صباح و غیره شناخت داشته باشد. متأسفانه پرداخت درستی نسبت به آنها صورت نگرفته و جای این بزرگان در آثار نمایشی ما خالی است.

* فکر  می‌کنید نگاهی که کیانوش عیاری در سریال«روزگار قریب» به تاریخ، شخصیت‌ها و اتفاقات داشته منصفانه است؟

با شناختی که از آقای عیاری دارم می‌توانم بگویم بله، منصفانه بوده است. ایمان دارم که ایشان به عنوان یک فیلمساز اهل تخریب شخصیت و لاف زدن نیست و جانب انصاف را رعایت کرده است.

* قرار بود یک کار کودک انجام دهید. به سرانجام رسید؟

 قبل از کرونا قرار بود که این کار انجام شود اما به علت کمبود مالی و شیوع کرونا مجبور شدم رها کنم. البته در عرصه ادبیات کودک خیلی کار کرده‌ام، به خصوص وقتی در کیش بودم. پنج رمان برای کودکان نوشتم. مجموعه داستان و شعرم را چاپ کردم و البته تعدادی نمایشنامه مکتوب را. می‌‌توانم بگویم تا به امروز بیشتر از 20 جلد کتاب برای کودکان نوشته‌ام.

* سریال‌های قدیمی تلویزیون را تماشا می‌کنید؟

 واقعیت این است که خیلی اهل دیدن تلویزیون نیستم و ترجیح می‌دهم وقتی در خانه‌ام کتاب بخوانم اما آی‌‌فیلم از جمله شبکه‌هایی است که تماشا می‌کنم.

شهرک غزالی آخرین لوکیشنِ "جشن سربرون"/ سریال، 1400 پخش می‌شود؟ + عکستوضیحات بهرنگ توفیقی درباره اتفاقات تلخ "افرا" و کار سخت مهدی سلطانی در این سریال/ مادر مائده مرا یاد مادر خودم می‌اندازدفیلمی از کارگاه کهنه‌کاری سریال "سلمان فارسی"نظرات مردمی درباره سریال‌های تلویزیونی/ چرا این‌قدر تلخ؟

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب سینما رسانه ملی سریال کتاب سینما رسانه ملی سریال روزگار قریب آقای عیاری سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون

به گزارش همشهری آنلاین، دو خبر بار دیگر «پایتخت» را به صدرِ اخبار آورد. ابتدا خبری بود که مثلِ همیشه از درونِ گمانه‌زنی‌ها بیرون آمد؛ «پایتخت۷» وارد مرحله پیش‌تولید شده و بازیگران از مردادماه مقابل دوربین خواهند رفت. اول آنکه سارا و نیکا به عنوان دختران نقی معمولی در این سریال حضور نخواهند داشت و ثانیاً سریال برای نوروز ۱۴۰۴ آماده خواهد شد. این نکات هم در رایزنی‌های رسانه‌ای آمده است.

اگرچه پیشتر گروه عوامل پایتخت برای پیدا کردن دو دختر دوقلو برای بازی در این سریال، فراخوان اعلام کرده بودند. شاید گمانه حضور نداشتن دختران نقی معمولی (سارا و نیکا) با این فراخوان جدّی‌تر شده باشد. البته خبر شروعِ پیش‌تولید سریال و تولید در مردادماه را نه مدیران تلویزیون و نه عوامل «پایتخت» تأیید نکرده‌اند. اما در عین حال پیگیری، مذاکره و رسیدن به یک طرح و فیلمنامه درست نکته‌ای بوده که مدیران سیما و سیمافیلم به آن اشاره داشته‌اند.

خبر دیگری که برای «پایتخت» در شبکه‌های اجتماعی، حواشی‌ای ایجاد کرد؛ حذف این سریال از کنداکتور شبکه آی‌فیلم است. خبری مبنی بر شروع پخش «پژمان» رسانه‌ای شد که بعد از «پایتخت۵» این سریال روی آنتن خواهد رفت. پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد تلویزیون به دنبال پخش فصل ششم «پایتخت» نیست؛ همان فصلی که آغازِ حواشیِ گروه پایتخت با تلویزیون بود و چند قسمت پایانی هم به سختی و با پیگیری‌های مداوم ساخته و روی آنتن رفت. اما به هر ترتیب تلویزیون تصمیمی برای پخش این فصل ندارد و بعد از پایان فصل پنجم، سریال «پژمان» را از شبکه آی‌فیلم پخش خواهد کرد.

فصل ششم سریال پایتخت به جز پخش اولیه خود در نوروز ۱۳۹۹ هیچگاه به شکل کامل بازپخش نداشت و تنها تکرار آن همان خلاصه شش قسمتی بود که شبکه یک در شب نوروز سال ۱۴۰۰ روانه آنتن کرد. باید دید سرانجام ساخت فصل جدید «پایتخت» به دور از این گمانه‌زنی‌های گهگاه به کجا خواهد رسید؟ آیا بنابر پیگیری‌های متعدد اهالی رسانه و پاسخ همیشگی مدیران تلویزیون به پیگیری برای ساخت سریال در ۱۴۰۳، این سریال امسال به تولید خواهد رسید؟ به نوروز ۱۴۰۴ می‌رسد و یا در زمانی دیگر تولید و پخش خواهد شد؟

 پایتخت را هر شب ساعت ۲۱ ببینید

پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد کد خبر 847396 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»