Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ماجراهای ریاست‌جمهوری چهار ساله «دونالد ترامپ» بر آمریکا حتی با وجود گذشت هفت ماه از کنار رفتن وی، هنوز هم ادامه دارد و ابعاد بیشتری را از وضعیت آشوبناک کاخ سفید در دوره او آشکار می‌کند.

روزنامه «واشنگتن پست» در گزارشی به نقل قول از کتابی با نام «خطر» (Peril) به قلم دو روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی یعنی «باب وودوارد» و «رابرت کاستا» که قرار است هفته آینده منتشر شود، پرداخته و نوشت «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده در پی نگرانی از احتمال وقوع جنگ با چین در پی تنش‌زایی‌های ترامپ، دو بار با همتای چینی خود مخفیانه تماس گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کتاب که بر اساس گفته‌های مستند حدود ۲۰۰ منبع مطلع دولتی و غیردولتی نوشته‌شده، آمده است، میلی که از رفتارهای عصبی ترامپ در هفته‌های پایانی حضورش در کاخ سفید و مشخص‌شدن شکست وی در انتخابات ریاست‌جمهوری نگران بود، یک بار در تاریخ سی‌ام اکتبر ۲۰۲۰ و بار دیگر در تاریخ هشتم ژانویه با «لی زوچِنگ» رئیس ستاد مشترک کمیته مرکزی نیروهای مسلح چین تماس گرفت.

به نوشته واشنگتن‌پست، میلی در این تماس به ژنرال لی اطمینان خاطر داده بود که آمریکا باثبات است و قرار نیست که حمله‌ای نظامی را انجام دهد و اگر قرار بر چنین امری شد، او حتما زودتر به پکن اطلاع خواهد داد.

بر اساس این گزارش، یکی از دلایلی که این مقام نظامی آمریکایی را به انجام تماس دوم با پکن ترغیب کرد، گفت‌وگویی بود که با «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور داشت. پلوسی در آن تماس از میلی خواسته بود چه تضمین‌هایی وجود دارد که از شروع حمله اتمی توسط یک «رئس‌جمهور بی‌ثبات» جلوگیری کرد.

طبق اطلاعاتی که در کتاب مذکور آمده، پلسی به میلی گفته بود: «باو دیوانه است. شما هم می‌دانید او دیوانه است». میلی هم به او پاسخ داده بود: «در این مورد با شما موافق هستم».

ترامپ نیز با صدور بیانیه‌ای در واکنش به این گزارش، آن را «جعلی» خوانده و با ادعای اینکه هرگز قصدی برای حمله به چین نداشته، گفت اگر این گزارش صحت داشته باشد، میلی را باید به جرم خیانت محاکمه کرد.

دفتر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هنوز به سوالات درباره این گزارش و انجام گرفتن چنین تماس‌هایی پاسخ نداده است.

پیش از این نیز گزارشی درباره بخش دیگری از کتاب خطر نشان داده بود که رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا از مقام‌های ارشد نظامی خواسته به دستور احتمالی دونالد ترامپ برای آغاز حمله هسته‌ای توجه نکنند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا مارک میلی رئیس ستاد مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، شبکه تلویزیوتی سی‌ان‌ان به نقل از آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که به‌تازگی از سفر به چین بازگشته است، مدعی شد که شواهدی دال بر تلاش چین به منظور مداخله در انتخابات آمریکا وجود دارد.

کایلی اَتوود، مجری شبکه سی‌ان‌ان درباره قولی که شی جین‌پینگ، رییس جمهور چین نوامبر پارسال در اجلاس سانفرانسیسکو به جو بایدن، رییس جمهور آمریکا مبنی بر عدم مداخله در رویه‌های دموکراتیک این کشور داد، سوال پرسید و مدعی شد که گزارش‌های اخیر از این حکایت دارد که پکن به وعده‌اش وفادار نمانده است!

بلینکن از ارائه جزئیات خودداری و تاکید کرد که هرگونه مداخله در انتخابات «غیرقابل قبول» و او در جریان دیدار اخیر با مقامات ارشد چین، این موضوع را روشن کرده است.

وی در واکنش به فشار مجری درباره این مساله مدعی شد: به طور کلی، شواهدی مبنی بر تلاش برای نفوذ و احتمالا مداخله مشاهده کرده‌ایم و می‌خواهیم مطمئن شویم که این مداخلات هر چه سریع‌تر قطع شود.

استنباط اتوود از اظهارات بلینکن این بود که چین به هشدارهای آمریکا «توجه نمی‌کند.» در گزارش ارزیابی تهدید که دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا در ماه فوریه منتشر کرد، ادعا شده بود که پکن قصد دارد تا درباره رهبری آمریکا بذر تردید را بکارد، دموکراسی را تضعیف کند و نفوذ خود را از طریق عملیات‌های اطلاعاتی و مداخله انتخاباتی، گسترش دهد.

بایدن اوایل هفته جاری لایحه‌ای را امضا کرد و به مالک «تیک‌تاک»(شبکه اجتماعی پرمخاطب چینی) ۹ ماه فرصت داد تا یا سهام خود را واگذار کند یا فعالیتش در آمریکا ممنوع خواهد شد. حامیان این لایحه مدعی هستند که مالک تیک‌تاک، ملزم به ارائه اطلاعات به دولت چین است. براساس نظرسنجی‌ها، تیک‌تاک منبع خبری اصلی نسل جوان و واجدشرایط رای در آمریکاست.

کد خبر 6089886

دیگر خبرها

  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • پایان زندگی مخفیانه بوکسور قاتل در پاسداران
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • سلیمانی عملیات‌هایی داشته که هیچ ژنرال آمریکایی نداشته!
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی