Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،علی جان صادق پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در جریان بازدید مدیرکل سازمان بازرسی قم از سامانه آب‌شیرین‌کن استان به ارائه گزارشی از نحوه فعالیت این سامانه پرداخت و گفت: در حال حاضر توان تولید ۶ هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز را داریم این در حالی است که تنها حدود یک هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب توسط شهروندان برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به کاهش محسوس برداشت آب از دستگاه‌های آبسار در شهر بیان کرد: با توجه به انتقال آب از سد کوچری به قم و شیرین شدن نسبی آب، بسیاری از شهروندان تمایل چندانی به برداشت از دستگاه‌های آبسار ندارند و از آب شبکه که هم از نظر بهداشتی و سلامت و هم از نظر طعم، مطلوبیت و استاندارد شرب را دارد استفاده می‌کنند.

جان صادق پور همچنین با اشاره مدیریت سامانه آب‌شیرین‌کن قم توسط بخش خصوصی، به تشریح برخی از مشکل‌های قراردادی با بخش خصوصی اشاره کرد و حمایت اداره کل بازرسی را برای رفع این مشکلات ضروری دانست.

مدیرکل سازمان بازرسی استان قم نیز در این بازدید، ضمن قدردانی از تلاش‌های شرکت آب و فاضلاب در تأمین آب در شهر، یادآورشد: با تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر کیفیت آب شهر بسیار بهتر از قبل شده و به نظر می‌رسد که نیاز چندانی به سامانه آب‌شیرین‌کن نباشد.

حجت‌الاسلام محمود طالبی همچنین مسائل مربوط به قرارداد سامانه آب‌شیرین‌کن مابین شرکت آب و فاضلاب و شرکت خصوصی را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: اداره کل بازرسی ضمن نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات در دستگاه‌ها، در این‌گونه قراردادها، مصلحت استان و مردم را بر منافع شرکت‌های خصوصی ارجح می‌داند و در این زمینه نظارت کافی خواهد داشت.

او در ادامه از مرکز پایش و راهبری تأسیسات آب و فاضلاب استان بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه کنترل از راه دور تأسیسات آبفای استان قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم نیز در تشریح فعالیت‌های این مرکز گفت: تمام تأسیسات شرکت آب و فاضلاب استان اعم از چاه‌ها، تصفیه‌خانه‌ها، ایستگاه‌های پمپاژ و دیگر موارد تا فاصله بیش از ۸۰ کیلومتر به صورت از راه دور، آنلاین و ۲۴ ساعته در این مرکز رصد و کنترل می‌شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب آب شرب سامانه آب شیرین کن آب و فاضلاب استان شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • اطلاعیه جدید سامانه تجارت/ تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024