Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با تشکیل کمیته ای مشترک میان دولت و مجلس برای بحث کسری بودجه دولت در نیمه نخست سال علاجی نمود تا نیمه دوم سال با نگاهی منطقی نسبت به درآمدها و هزینه ها قدم برداریم.

به گزارش ایسنا، سید احمد رسولی نژاد، در نطق خود در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک ۲۴ شهریور نودمین سالروز ثبت ملی شهر دماوند بیان کرد: شکست مفتضحانه آمریکا در افغانستان، پایان امپراطوری آمریکا را به نمایش گذاشت و رویای غربگرایان و غربگدایان را که تصور می کردند با حضور آمریکا، کشورهای منطقه پیشرفت می کنند، بر باد داد تا امروز همه فرمایش امام راحل را که فرمود "آمریکا شیطان بزرگ است" بار دیگر به یاد آورند، البته باید مراقب قتنه انگیزی های آمریکا که به دنبال آغاز جنگ جدید میان قبایل و قومیت های منطقه است و همچنان سودای تجزیه کشورهای منطقه را دارد، باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مهمترین مسئله داخلی این روزها، تکمیل انتخاب مردم با ساماندهی سریع وزارتخانه ها، استانداری ها و مدیران میانی دولت است. انتظار می رود مدیرانی مردمی، پاکدست، کاردان، پرکار، متعهد، انقلابی و جهادی انتخاب شوند.

نماینده مردم دماوند در ادامه با اشاره به بحث کسری بودجه دولت در نیمه نخست سال، بیان کرد: باید با تشکیل کمیته ای مشترک میان دولت و مجلس برای آن علاجی نمود تا نیمه دوم سال با نگاهی منطقی نسبت به درآمدها و هزینه ها قدم برداریم.

رسولی نژاد در ادامه گفت: کسری نهاده های دامی سبب سختی های فراوانی برای دامداران شده است، در حالی که اصرار دولت سابق بر ارز ۴۲۰۰ تومانی نشان داد که این سیاست نه تنها به حل مشکل و مسئله کمک نمی کند، بلکه مجموعه بزرگی از رانت ها و سودجویی ها را به وجود آورد و این کشاورز و دامدار است که بیشترین آسیب ها را از این سیاست دیده است.

وی گفت: عملکرد مثبت آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در ایجاد یک دیپلماسی فعال قابل تقدیر است و این دیپلماسی فعال که با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان سبب واردات گسترده واکسن مورد نیاز جهت حل دغدغه سلامت مردم گردید، دروغ بزرگ غربگرایان و غربگدایان که عدم پذیرفتن خواسته های تحمیلی TATF را عامل عدم امکان واردات واکسن می دانستند، برملا کرد.

نماینده مردم دماوند در ادامه ضمن درخواست تسریع در محاکمه رییس جمهور سابق و همدستانش، گفت: از هیات رییسه مجلس درخواست دارم که پیگیری فرمایند در پرداخت حق الزحمه اعضای هیات های نظارت استانی، شهرستانی، بخش ها و ناظرین سرصندوق های اخذ رای  مربوط به انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرها و روستاها تسریع شود.

رسولی نژاد ضمن دعوت از رییس جمهور جهت دیدار از شهرستان های دماوند و فیروزکوه ادامه داد: به استحضار ایشان می رسانم که امروز مهمترین درخواست اهالی محترم حوزه انتخابیه ام و بلکه میلیون ها مسافر جاده بسیار مهم و پرتردد فیروزکوه، احداث کمربندی گیلاوند به دماوند می باشد که بسیاری از همکاران در مجلس از استان های شمالی به ویژه مازندران، گلستان و خراسان شمالی نیز به بنده در این خصوص مراجعه کردند و تذکر دادند.

وی در ادامه گفت: در این خصوص علی رغم ۱۶ ماه پیگیری، ده ها جلسه و صدها مکاتبه، متاسفانه به نتیجه نرسیده و موجب نارضایتی شدید میلیون ها مسافرشده است که گاه ساعت ها در ترافیک بسیار سنگین محور فیروزکوه در گیلاوند دماوند معطل می شوند. لطفا دستور اقدام عاجل و قاطع صادر فرمایید.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی همچنین از دولت درخواست کرد: تسریع در تکمیل طرح  های فاضلاب شهرهای رودهن، آبعلی و بومهن، اختصاص ردیف ملی به طرح های فاضلاب شهرهای دماوند و فیروزکوه و تسریع در اجرای آنها، تصویب طرح های فاضلاب شهرهای آبسرد، کیلان و ارجمند و تسریع در اجرای آنها، افزایش تعداد تخت ها و تکمیل تجهیزات درمانی، کادر درمان و نیروی انسانی بیمارستان ها و مراکز درمانی دو شهرستان با عنایت به قرار گرفتن در محور دو مسیر مهم هراز و فیروزکوه، تسریع در اجرای کمربندی شهرهای رودهن و فیروزکوه، احداث پل غیر همسطح در سه راهی مهرآباد به رودهن، تعویض محورهای آبسرد به ایوانکی، فیروزکوه به سمنان، جاده بادان و تسریع در آب آشامیدنی هفت شهر و ده ها روستا دو شهرستان صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احمد رسولی نژاد کسری بودجه نماینده مردم دماوند دماوند و فیروزکوه رسولی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟

در حالی خبرها از احتمال بازگشت درخواست برداشت سه هزار میلیارد تومانی وزارت راه و شهرسازی از صندوق تامین خسارت‌های بدنی حکایت دارد که این بند پیش از این با تصمیم نمایندگان مجلس از لایحه بودجه حذف شده بود.

به گزارش خبرآنلاین، با وجود گذشت بیش از ۳۶ روز از سال جدید، تکلیف بودجه سال ۱۴۰۳ بدلیل‌عدم تصویب جداول، هنوز بصورت کامل روشن نشده است. تصویب کلیات و احکام بودجه در صحن علنی در کنار بررسی جداول در نوبتی دیگر سبب شده است ابهاماتی در این عرصه به وجود بیاید و حرف و حدیث‌هایی در خصوص غیرشفاف شدن روند بررسی بودجه درگیرد.

پیش از این نیز برخی نمایندگان از تغییرات در جداول پیشنهادی بودجه از سوی دولت گلایه داشتند. حالا اما در شرایطی که رییس مجلس تاکید دارد که بندهای حذف شده از بودجه، به دلیل مخالفت نمایندگان امکان بازگشت به بودجه در چارچوب جداول را ندارند، خبرها از بازگشت درخواست وزارت راه و شهرسازی برای برداشت سه هزار میلیارد تومان از منابع صندوق تامین زیان و دیه حوادث رانندگی به بهانه رفع نقاط حادثه‌خیر حکایت دارد.

اصل داستان چیست؟

در تاریخ بیست و هشت فروردین ماه سال ۱۴۰۳، نامه‌ای از سوی داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه خطاب به قالیباف نوشته شده است.

داوود منظور در این نامه به استناد مذاکرات صحن هیات دولت اعلام کرده است که مقرر شده بود اعتبار اختصاصی وزارت راه و شهرسازی برای رفع نقاط حادثه‌خیر به میزان ۳۰.۰۰۰. ۰۰۰ میلیون ریال) سه هزار میلیارد تومان) از محل منابع صندوق تامین خسارات بدنی موضوع ردیف درآمدی ۱۶۰۱۶۹ جدول شماره ۵ تحت عنوان درامد موضوع ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث با اعتبار ۴۶.۸۰. ۰۰۰ میلیون ریال تامین شود و این موضوع هنگام تنظیم جدول شماره (۷) لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، از قلم افتاده است.

وی در ادامه این نامه از مجلس خواسته است در تنظیم نهایی جدول مزبور اصلاحات ذیل انجام شود.

نکته اینجاست که موضوع پیش از این در سال گذشته از سوی نمایندگان در صحن علنی رد شده و تلاش برای بازگرداندن آن از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه جای سئوال و ابهام دارد.

وضعیت صندوق تامین خسارات بدنی چگونه است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد چنین اقدامی باعث آغاز اختلال شدید در عملیات صندوق و در سنوات آتی منجر به ناترازی شدید و نهایتا ورشکستگی آن محتمل خواهد بود.

صندوق از سال ۱۳۹۵ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان خسارت، شامل دیات زیان‌دیدگان تصادفات رانندگی و مابه‌التفاوت دیه زن و مرد و موارد دیگر پرداخت کرده است.

پرداخت خسارات صندوق در سال گذشته به شکل ویژه‌ای افزایش یافته است. سال ۱۴۰۲ صندوق با رشد ۷۵درصدی پرداخت خسارت نسبت به سال قبل از آن، نسبت به پرداخت بیش از ۶۹۰۰ میلیارد تومان خسارت اقدام کرد و با توجه به افزایش نرخ دیه در سال جدید، به فرض ثابت بودن شرایط تصادفات، صندوق امسال باید بیش از ده هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت کند. نرخ دیه در سال جاری ۳۳.۵درصد افزایش یافته است.

کارشناسان معتقدند برداشت منابع هنگفت از صندوق آن هم به صورت بدون بازگشت قطعا باعث تشدید ناترازی صندوق و ورشکستگی آن در آینده نزدیک خواهد شد و امکان ایفای تعهدات خصوصا پرداخت دیات تصادفات رانندگی برای صندوق غیرممکن خواهد شد.

گذشته از این باید در نظر داشت چنین اقدامی در عین مخالفت با قانون دائمی بیمه اجباری شخص ثالث مصوب اردیبهشت۱۳۹۵، مخالف صریح سیاست‌های کلی قانونگذاری ابلاغی رهبر معظم انقلاب است چرا که علاوه بر مغایرت با قوانین دائمی، موجب ناترازی در منابع و مصارف این صندوق خواهد شد.

همچنین بازگشت و اصلاح جداول در حالیکه موضوع فاقد حکم یا سابقه حکمی در بودجه است، با آیین نامه داخلی مجلس مخالفت دارد.

باید در نظر داشت منابع صندوق، منابعی بین نسلی بوده و در همه شرایط حال و قابلیت نقد برای پوشش تعهدات متفاوت دیگری از جمله ورشکستگی یا تعلیق احتمالی شرکت‌های بیمه است و چنین فشاری می‌تواند ورشکستگی این صندوق را با سرعت بیشتری در پی داشته باشد.

لازم به توضیح است صندوق تامین خسارت‌های بدنی با هدف حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی راه‌اندازی شده است.

به عبارتی این صندوق از خسارت‌های بدنی وارده در زمان فقدان یا انقضای بیمه‌نامه شخص ثالث و همچنین باطل شدن قرارداد بیمه‌نامه در زمان وقوع حادثه؛ حمایت می‌کند.

به نظر می‎رسد مجلس یازدهم آزمون سختی را در روزهای پایانی فعالیت خود در پیش دارد خصوصا که دولت با دور زدن ابلاغیه صریح رهبری در سیاست‌های کلی قانونگذاری، نمایندگان مجلس را در معرض امتحانی مهم قرار داده است.

دیگر خبرها

  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است