Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد خواجه‌ئیان ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: با افزایش سرعت واکسیناسیون در استان بوشهر، روز گذشته حدود ۱۵ هزار دز واکسن در استان تزریق شد.

وی با اشاره به اینکه ۳۷۹ هزار و ۴۴۴ نفر تاکنون حداقل یک دوز واکسن کرونا تزریق کرده‌اند خاطرنشان کرد: ۲۳۰ هزار و ۳۸۳ نفر از این افراد دز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه ۵۰ درصد جمعیت هدف استان بوشهر حداقل یک دز واکسن دریافت کرده‌اند اضافه کرد: ۳۰ درصد جمعیت هدف استان هر دو دز واکسن دریافت کرده‌اند.

افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون

وی از افزایش تعداد مراکز تجمیعی واکسیناسیون در شهرستان‌های بوشهر و دشتستان خبر داد و افزود: تلاش شده تا برای افزایش سرعت واکسیناسیون در شهرستان‌های گناوه، کنگان و دشتی نیز تعداد مراکز افزایش یابد.

خواجه ئیان با بیان اینکه در استان بوشهر به اندازه کافی واکسن داریم ادامه داد: ظرفیت مراکز تزریق واکسن را بالاتر برده‌ایم و شاهد افزایش تزریق روزانه واکسن هستیم.

وی از انجام واکسیناسیون در گروه‌های سنی و مشاغل پرخطر را در شهرهای استان بوشهر خبر داد و گفت: بیش از ۸۰ درصد افراد بالای ۵۰ سال در استان بوشهر حداقل یک نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

اعزام اکیپ‌های سیار به روستاها

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام واکسیناسیون گروه سنی ۳۲ تا ۳۵ سال در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۳ درصد از این افراد این گروه سنی واکسن دریافت کرده‌اند.

وی به اعزام اکیپ‌های سیار برای واکسیناسیون در مناطق روستایی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: جمعیت ساکن در مناطق روستایی و کم برخوردار با سرعت بالایی واکسینه خواهند شد.

خواجه‌ئیان ابراز امیدواری کرد که تا یک ماه آینده نیمی از حمعیت بالای ۱۸ سال استان بوشهر هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

کد خبر 5305598

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ویروس کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان اردبیل اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا زلزله واکسیناسیون بیرجند واکسن دریافت کرده اند استان بوشهر دز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟