Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نشست شورای مدیران شرکت بیمه "ما" با حضور مدیرعامل و اعضای هیات عامل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، جلسه شورای مدیران ستادی با حفظ پروتکل های بهداشتی در سالن اجتماعات بیمه "ما" برگزار شد.
در این نشست که با حضور مدیرعامل، اعضاء هیات عامل و مدیران ستادی برگزار شد، نخست مدیرعامل بیمه "ما" ضمن آرزوی سلامتی و قبولی عزاداری ها در ایام محرم و تشکر از تلاش همه همکاران در شش ماهه نخست سال 1400، تحلیلی از عملکرد شرکت در 6 ماهه گذشته با توجه به بیماری کویید 19 و محدودیت های موجود ارائه کرد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تغییر روش های کسب و کارها موفق به تحقق بیش از 130 درصدی برنامه های پیش بینی شده شرکت شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهاری فر در ادامه خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات شورای مدیران به صورت برنامه ریزی شده و طبق زمانبندی های اعلام شده قادر به شناسایی نقاط قوت و ضعف در شرکت خواهیم بود و با بهبود نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، خط مشی شرکت را تعیین و بیش از گذشته به اهداف تبیین شده ذست پیدا خواهیم کرد.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره بیمه "ما" نوآوری و خلاقیت را وجه تمایز در دنیای امروز دانست و خاطرنشان کرد: برای انجام کارهای نوآورانه، بیش از گذشته نیاز به سرعت عمل و هماهنگی داریم تا با افزایش خلاقیت و ابتکار عمل، روش های نوین بیمه گری را جایگزین روش های سنتی کرده و مهم ترین دغدغه شرکت که ایجاد آرامش در جامعه بیمه گزاران است را به بهترین نحو به انجام برسانیم.
بهاری فر با اشاره به تولید 1076 میلیارد تومان حق بیمه در شش ماه گذشته و 97 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: با وجود حمایت، دلسوزی و روحیه همکاری میان اعضای محترم هیات مدیره، هیات عامل، مدیران ستادی، مدیران اجرایی، شبکه فروش و نمایندگان و تعامل بسیار مطلوب با سهامداران، رسیدن به این آمار و ارقام دور از انتظار نیست اما لازم است فکرهای نو بیاندیشیم و با رعایت اخلاق حرفه ای بیش از گذشته شرکت را در مسیر موفقیت هدایت کنیم.
در ادامه شیری معاون فنی، صادقی معاون شبکه فروش و توسعه بازار و وثوق معاون مالی و سرمایه گزاری گزارشی مختصر از عملکرد و اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت های تابعه ارائه کردند.
سپس سلیمیان مدیر تحقیق و توسعه و داده کاوی از معاونت برنامه ریزی و فناوری ضمن بیان جزییات عملکرد این حوزه در چند ماه گذشته خلاصه ای از آخرین وضعیت برنامه استراتژیک شرکت را مطرح کرد.
در پایان حجت بهاری فر ، پس از استماع گزارش مدیران ستادی طی سخنانی ضمن ارائه رهنمودهای لازم در راستای خدمت مضاعف به مشتریان، بر لزوم ادامه روند رو به رشد شرکت بیمه "ما" در صنعت بیمه تأکید کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیران ستادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • هیچ حادثه منجر به فوت در سطح استان گزارش نشده است
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران