Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@08:20:26 GMT

فعالیت ۱۵ مرکز واکسیناسیون شبانه روزی در تهران

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۸۸۷۲

فعالیت ۱۵ مرکز واکسیناسیون شبانه روزی در تهران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما؛ آقای علیرضا زالی، با اشاره به انجام واکسیناسیون بر اساس گروه‌های سنی در تهران گفت: شهروندان تهرانی باید پس از ثبت نام در سامانه نوبت دهی واکسیناسیون و دریافت پیامک برای تزریق واکسن به مراکز مراجعه کنند.

وی افزود: مراجعه افراد با توجه به پیامک‌های اعلام شده باعث نظم و ترتیب در برنامه واکسیناسیون می‌شود، اما مراجعه افراد بدون دریافت نوبت به مراکز باعث ایجاد ازدحام و اختلال در اجرای کار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای زالی گفت: علاوه بر گروه‌های سنی واکسیناسیون ۱۰ گروه از مشاغل پرخطر مثل رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و رانندگان تاکسی، کارکنان اداری، دانشجویان، کارکنان بانکی، اساتید دانشگاه‌ها، معلمان، پسماند شهرداری، کارکنان بهشت زهرا و…، واکسن دریافت می‌کنند.

وی یادآور شد: بر اساس شیوه نامه جهانی و با توجه به بروز مرگ و میر بالا در سالمندان بالای ۶۵ سال واکسیناسیون از این سنین شروع شده است و به تدریج واکسیناسیون گروه‌های سنی جوان‌تر نیز انجام می‌شود.

آقای زالی از فعالیت ۱۵ مرکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون در تهران خبر داد و گفت: هفته آینده تعداد قابل توجهی از مراکز به صورت شبانه روزی به مدار واکسیناسیون خواهند پیوست و هم اکنون ۹۰ درصد مراکز دو شیفته هستند که هر روز به صورت سرزده از آن‌ها بازدید می‌کنیم.

وی افزود: تزریق واکسن در تهران از ۲۴۵ هزار دُز در روز گذشت که یک رکورد است و هدف گذاری را رسیدن به تزریق ۳۲۰ هزار واکسن روزانه در تهران عنوان کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون در تهران بیش از ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دُز واکسن تزریق شده که از این آمار ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هر دو دُز را دریافت کردند. خوشبختانه اکثر مشاغل پرخطر هر دو دُز واکسن را دریافت کردند.

آقای دکتر زالی با اشاره به تأثیر واکسن در کاهش مرگ و میر‌ها گفت: بر طبق مطالعات انجام شده در تهران در خیز پنجم بالاترین میزان موارد شدید بیماری، بستری در بخش ویژه و مرگ و میر مربوط به افراد بالای ۷۰ سال بود. این در حالی است که هنوز تعدادی از این گروه سنی به دلایل مختلف برای تزریق واکسن مراجعه نکردند.

وی ضمن ابراز تأسف از اینکه ۱۲ درصد سالمندان بالای ۷۰ سال تهرانی هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکرده‌اند، گفت: بر اساس تحقیق مذکور در خیز پنجم بیماری، سالمندانی که واکسن نزدند ۱۱ برابر بیشتر از سالمندانی که واکسینه شده‌اند در معرض مرگ و میر بوده‌اند.

آقای زالی با بیان اینکه هدف واکسیناسیون کاهش شدت بیماری و میزان مرگ و میر است، گفت: واکسن زدن به این معنا نیست که دیگر مبتلا به کرونا نمی‌شویم بلکه افراد واکسینه شده در صورت ابتلاء علائم خفیف‌تری را تجربه کرده و واکسن باعث کاهش مرگ ناشی از کرونا می‌شود.

پربیننده ترین میوه ای جادویی برای خلاصی از بی خوابی تریاک تاثیری در درمان کرونا دارد؟ سه علت قطعی که افراد را مبتلا به کرونا کرده است بیماری مخوفی که مصرف برنج آن را تشدید می کند آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۲۲)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تهران، بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • تهران بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی