Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل‌ و نقل ریلی با بیان این‌که حمل‌ و نقل ریلی کشور یتیم است، گفت: برای بخش ریلی مسافری هیچ نسخه منسجمی نوشته نشده و در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، بابک احمدی با اشاره به حمل‌ و نقل ریلی مسافری، اظهار کرد: این بخش مانند فرزند یتیمی است که پدر و مادر دارد؛ نه پدر آن را می‌خواهد و نه مادر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه در خانه جایگاهی دارد و نه می‌توانیم آن را به یک یتیمخانه بفرستیم که نگهداری شود.

وی با بیان این‌که اقتصاد این بخش مریض است، افزود: از طرفی راه آهن جمهوری اسلامی ایران اقبالی به بازگشت آن به بدنه دولت ندارد و از یک طرف اقتصاد این بخش به نوعی طراحی نشده که سرمایه های بخش خصوصی را جهت توسعه جذب کند. ضمن این‌که زمینه رقابت حمل و نقل ریلی مسافری با حمل‌ و نقل جاده‌ای فراهم نشده است. در جاده سوخت ارزان‌ قیمت در اختیار ناوگان قرار می‌دهیم و تقریبا کلیه هزینه های نگهداری و بهره برداری از راه ها را و ... توسط دولت پرداخت می شود. در مقابل اجازه استفاده از مزیت کاهش مصرف سوخت در اختیار بخش ریلی مسافری قرار نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: تضعیف حمل و نقل ریلی مسافری با نظام تعرفه گذاری نادرست

کارشناس حمل‌ و نقل ریلی با یادآوری این‌که لکوموتیو در اختیار شرکت‌ های ریلی قرار می‌ گیرد و در مقابل بخشی از هزینه های نگهداری و راه بری لوکوموتیو مسافری در مقیاس اقتصاد ریلی مسافری عددی گزاف است دریافت می شود تصریح کرد: گفته می‌شود که بخش ریلی خصوصی شده و دولت در این حوزه سرمایه‌گذاری نمی‌کند. طی 10 سال اخیر هیچ سرمایه‌ گذاری جدی در حمل‌ و نقل ریلی کشور صورت نگرفته است، چه دولتی و چه خصوصی. حتی در سطح نوسازی و بهسازی ناوگان موجود سرمایه گذاری صورت نگرفته است.

احمدی با تاکید بر این‌که مسئولیت مدیریت این بخش برعهده راه‌ آهن است، گفت: امروز به نقطه‌ ای رسیده‌ایم که حمل‌ و نقل ریلی مسافری اقتصادی نیست و سرمایه‌ گذار بخش خصوصی هم در این شرایط برای سرمایه گذاری جدید ورود نمی کند. هر سرمایه‌گذار برای انتفاع مالی وارد یک کسب و کار می شود؛ حالا این سرمایه‌گذار چه دولت باشد چه بخش خصوصی. وقتی حمل‌ و نقل ریلی اقتصادی نیست چه انتظاری برای ورود سرمایه گذاران جدید داریم؟

وی با بیان این‌ که هیچ کس حاضر نیست بگوید در مسیر خصوصی سازی حمل و نقل مسافری اشتباه کرده‌ام، اضافه کرد: در مسیر اشتباه هرچه جلو برویم از هدف دور می‌شویم،‌ ما سر خودمان را گرم می‌ کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل‌ و نقل ریلی با طرح این پرسش که کدام شرکت ریلی انگیزه وارد کردن 50 واگن را به شبکه ریلی دارد، تصریح کرد: یک فردی می‌گفت اگر حمل‌ و نقل ریلی خوب نیست چرا شرکت‌ ها آن را رها نمی‌ کنند و بروند. مگر واگن، پراید است که آنرا در روزنامه آگهی کنیم و بفروشیم.

احمدی با اشاره به نارضایتی شرکت‌ های ریلی از وضعیت موجود، افزود: کمترین حمایت از این شرکت‌ ها شده با وجود این‌که در وزارت راه و شهرسازی تلاش فراوانی برای این کار انجام شده است لکن کمتر از این نتیجه به دست آمده است.  اگر تصمیم عاجلی برای این بخش اتخاذ نشود طی 6 تا 7 سال به نقطه اضمحلال کامل حمل‌ و نقل ریلی در کشور خواهیم رسید.

وی تاکید کرد: سریع‌ ترین راه این است که دولت از قیمت‌ گذاری دستوری خارج شود و صرفا برای مسافر قشر ضعیف یارانه در نظر گرفته شود.

معاون سابق راه‌ آهن با انتقاد به کج‌ سلیقگی و فرار از شفافیت برخی از مدیران، گفت: دولت باید تکلیف خودش را بخش ریلی مسافری مشخص کند؛ یا بپذیرد که یارانه بدهد و به هزینه‌ های تحمیلی به این بخش متعهد باشد یا دست از اعمال سیستم قیمت گذاری دستوری بردارد. باید یک تصمیم در این زمینه اتخاذ شود ما در بی تصمیم‌ به سر می‌ بریم. پس از واگذاری شرکت رجا در سال 88 برای بخش ریلی مسافری هیچ نسخه منسجمی اتخاذ نشده و در بلاتکلیفی به سر می‌بریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بخش ریلی تین بخش خصوصی حمل و نقل بهره برداری از راه ها اقتصاد ریلی سرمایه گذاری کسب و کار خصوصی سازی وزارت راه و شهرسازی حمل و نقل ریلی شبکه ریلی بابک احمدی شرکت های حمل و نقل ریلی راه آهن ایران حمل و نقل ریلی مسافری نقل ریلی مسافری بخش ریلی مسافری حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • 7 دلیل که باید به قبرس شمالی سفر کنید
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند