Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان بر این باورند ایمنی حاصل از ابتلای طبیعی به ویروس کرونا در کودکان بیش از دریافت یک دوز واکسن است.

به گزارش برنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان معتقدند که ابتلا به ویروس کرونا در کودکان به طور طبیعی ایمنی بیشتری نسبت به تزریق واکسن در آن‌ها ایجاد می‌کند.

یک دانشمند امروز در بحبوحه اختلاف بر سر تصمیم انگلیس برای تزریق واکسن به نوجوانان ۱۲ ساله گفت: ممکن است کودکان به جای دریافت یک دوز واکسن، از ابتلا به کووید به طور طبیعی مصونیت بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور دیوید لیورمور، میکروبیولوژیست در دانشگاه آنگلیای شرقی، ادعا کرد تزریق واکسن به جوانانی که با خطر ناچیزی از بیماری جدی کووید روبه‌رو هستند، بسیار بی معنی است.

او گفت آن‌ها احتمالا در برابر ابتلا به این ویروس محافظت بیشتری خواهند داشت، به همان شیوه‌ای که در برابر سایر بیماری‌های فصلی ایمنی ایجاد می‌کنند. واکسن‌های کووید با آموزش سیستم ایمنی بدن برای تشخیص ویروس و قدرت مبارزه با آن در آینده کار می‌کنند.

اما برخی مطالعات نشان داده‌اند ایمنی ناشی از واکسن طی شش ماه کاهش می‌یابد، در حالی که برخی داده‌ها نشان می‌دهد افرادی که از این ویروس بهبود یافته‌اند حداقل برای یک سال ایمن هستند. 

یک مطالعه دیگر مدعی شد افرادی که واکسن دریافت می‌کنند ۱۳ برابر بیشتر از افرادی که از عفونت قبلی بهبود یافته‌اند به کووید مبتلا می‌شوند.

پروفسور کریس ویتی و دیگر افسران ارشد پزشکی در انگلیس روز گذشته اعلام کردند به نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله باید یک دوز واکسن کرونا داده شود، این امر پس از آن مطرح می‌شود که JCVI امروز توصیه کرد که افراد بالای ۵۰ سال باید دوز سوم واکسن کووید را شش ماه پس از تزریق دوم دریافت کنند.

دانشمندان در مورد اینکه آیا کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله باید از واکسن کووید استفاده کنند، اختلاف نظر دارند، برخی از اعضای SAGE قبلا از این حرکت حمایت کردند و معتقد بودند که این امر می‌تواند به جلوگیری از افزایش عفونت‌ها در اواخر زمستان کمک کند.

اما دیگران استدلال کرده‌اند که تلقیح گروه سنی از نظر اخلاقی درست نیست وقتی میلیون‌ها نفر در کشور‌های فقیرتر هنوز منتظر واکسیناسیون هستند.

پروفسور لیورمور در مورد تصمیم برای تزریق واکسن به افراد بالای ۱۲ سال گفت: من فکر می‌کنم آنچه انجام شده است واقعا بی معنی است. استفاده نا درست از واکسن است. کودکان در معرض خطر بسیار پایین عفونت شدید هستند و ما واقعا بهتر است ایمنی بیشتری در برابر این ویروس [از طریق عفونت] ایجاد کنیم، همانطور که در مورد تعداد زیادی از ویروس‌های دیگر در گردش عمل می‌کنیم.

وی افزود: واکسیناسیون کودکان برای محافظت از کودکان در برابر عفونت شدید توجیه شده است، اما می‌توان مدارس را باز نگه داشت. این بر اساس یک فرض غلط است. مدارس اینجا اصلا نباید تعطیل می‌شد.

در همین حال، مطالعه‌ای که در ماه آوریل در آمریکا منتشر شد نشان داد که اکثریت قریب به اتفاق افرادی که به این ویروس آلوده بودند، تا یک سال بعد به آن مبتلا نشدند. از ۹۰۰۰ بیمار بهبود یافته از ویروس پس از بستری شدن در بیمارستان، تنها ۶۳ نفر (۰.۷ درصد) در طی یک سال پس از آن مثبت تشخیص دادند.

پروفسور لیورمور گفته بود: واضح است که محافظت ناشی از واکسن طی چهار تا شش ماه به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. از سوی دیگر، عفونت مجدد در میان افرادی که در موج اول، بیش از یک سال پیش آلوده شده‌اند، نادر است.

داده‌های بهداشت عمومی انگلیس نشان می‌دهد دوزهای واکسن  ممکن است در برابر نوع دلتا کمتر موثر باشند، اما هنوز خطر بستری شدن و مرگ را به شدت کاهش می‌دهند.

آخرین آمار آن‌ها نشان داد که واکسن‌ها در توقف عفونت با سویه جهش یافته پس از دوز دوم ۷۹ درصد و در بستری شدن ۹۶ درصد  موثر بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس کودکان انگلیس سیستم ایمنی بدن زمستان واکسیناسیون مرگ واکسن کرونا تزریق واکسن یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند