Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:20:12 GMT

منطقه فسیلی مراغه یک از غنی‌ترین سنگواره‌های دنیا است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۹۸۲۹

منطقه فسیلی مراغه یک از غنی‌ترین سنگواره‌های دنیا است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: منطقه فسیلی مراغه یکی از غنی ترین مناطق فسیل مهره دار دنیا بوده و می توان از آن به عنوان بهشت فسیلی ایران و دنیا نام برد.

 حسن عباس نژاد در حاشیه بازدید از منطقه فسیلی مراغه، گفت: این منطقه نخستین اثر ملی ، طبیعی و فسیلی ایران بوده  و از شهرت جهانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: منطقه فسیلی مراغه یکی از پنچ منطقه مهم فسیل مهره دار در سطح دنیا است و توسعه اکوتوریسم، طبیعت گردی و آشنایی مردم با تنوع زیستی دیرینه و تاریخ  طبیعی ملی ایران زمین، از جمله سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست بوده که در این زمینه برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است .


مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گفت: با حداکثر توان مالی و نیروی انسانی از توسعه این منطقه حمایت کرده و در این راستا نیازمند همراهی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی هستیم.

وی ادامه داد: در سال جاری از محل اعتبارات ملی بودجه برای تکمیل پروژه مرکز تحقیقات فسیل شناسی کشور در مراغه تخصیص یافته ولی با توجه به اهمیت و وسعت پروژه نیازمند تخصیص بودجه استانی نیز هستیم.


وی افزود: این پروژه می‌تواند محرک بسیار مهمی در مسائل توریستی، علمی، اجتماعی و اقتصادی برای شهرستان و استان باشد.


عباس نژاد گفت: به منظور توسعه ارتباطات بین المللی و جذب گردشگران داخلی و خارجی جهت بازدید از این منطقه برنامه هایی مانند استفاده از توان رسانه ها، طراحی وب سایت، برگزاری همایشهای ملی و بین المللی داریم.


وی افزود: همایش ملی دیرینه شناسی و تنوع زیستی با همکاری انجمن دیرینه شناسی ایران ، دفتر موزه تاریخ طبیعی ملی و اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی و دانشگاه مراغه در شهر مراغه برگزار می شود.


وی خاطر نشان کرد: این مرکز می‌تواند به عنوان مرکز علمی پشتوانه خوبی برای کارهای مطالعاتی در سطح دنیا شده و جایگاهی برای جلب کسانی که علاقه مند به طبیعت گردی و توجه به اکوتوریسم هستند، باشد.


وی با اشاره به بازدید دانشجویان و دانش آموزان از این اثر طبیعی و ملی عنوان کرد:  این بازدید ها نقطه عطفی در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی است .

مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی اظهار کرد: در زمان حاضر از مهمترین شاخص های توسعه یافتگی کشورها در دنیا ، داشتن محیط زیست سالم و همسان گزینی با این محیط بوده که می توان با حفظ و توجه  به محیط زیست به توسعه سیمای طبیعی اقتصادی منطقه کمک کند.


به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی،
در این بازدید وی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت:جهت شناساندن و معرفی و جذب گردشگر به منطقه فسیلی مراغه نیازمند نگاه ملی در سطح تصمیم سازان و تصمیم گیران هستیم. 

 
 منطقه فسیلی مراغه جزو مناطق پنجگانه فسیل مهره دار جهان محسوب شده و در محدوده ای با وسعت بیش از 50 کیلومتر با روند شرقی و غربی پخش شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست آذربایجان شرقی منطقه فسیلی مراغه حفاظت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست