Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-02@22:57:22 GMT

ارسال مستندات سرخابی‌ها به بورس

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۰۱۸۹

ارسال مستندات سرخابی‌ها به بورس

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی فلاح درخصوص فرآیندی که تا به الان برای واگذاری دو شرکت فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس انجام شده است، اظهار داشت: دغدغه خصوصی‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال طی چندین سال گذشته، از مهمترین مسائل مورد نظر مدیران ارشد ورزش کشور بوده است.

وی با اشاره به موانعی که در سالیان گذشته بر سر راه دو باشگاه برای خصوصی‌سازی وجود داشته ابراز داشت: یکی از اصلی‌ترین موانع حاکم بر موضوع، بی‌نظمی جدی و مستمر، عدم ساماندهی و انتظام وضعیت مالی، مستندسازی اموال منقول، غیر منقول و ثبتی دو شرکت از حیث صورتجلسات مجامع عادی و نیز هیأت مدیره دو شرکت، عدم تشکیل مجامع سالیانه برای بررسی و تصویب صورت‌های مالی بوده که این امور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور حقوقی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: علی رغم عدم وجود هرگونه سابقه ثبتی در سامانه اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیر دولتی تهران از سنوات گذشته، مساعی مجدانه در راستای ثبت و ضبط کلیه صورتجلسات مزبور صورت پذیرفت. تغییرات اساسنامه مطابق فرمت سازمان بورس و اوراق بهادار، افزایش سرمایه، اعضای هیأت مدیره، مدیرعامل و سهامداران، ترازنامه های مالی سال‌های متمادی سنوات قبل، سهام وثیقه مدیران و صدور اوراق سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس و استقلال صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: تمهیدات و مقدمات لازم برای فرآیند خصوصی‌سازی دو شرکت فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس فراهم شده است و کارگزار دو شرکت مستندات درخواستی را به سازمان بورس و اوراق بهادار کاملاً اعلام و ارسال کرده است. ضروری است سازمان مذکور نسب به ثبت و عرضه ۱۵ درصد حسب مصوبات هیأت واگذاری اقدام کند.

فلاح گفت: برابر فراز پایانی ماده (۲) قانون اجرایی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی حتی مطابق بند (۱۰) سیصد و هفتاد و چهارمین جلسه و هیأت واگذاری مورخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۹ متضمن؛ «موضوع تعیین میزان (درصد) واگذاری سهام شرکت های و فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس» در عرصه های اولیه بازار دوم یا پایه فرابورس تصویب و ضمناً میزان (درصد) واگذاری سهام شرکتهای یاد شده نیز مناسب با ضوابط و مقررات بازار سرمایه (حداکثر ۱۵ درصد برای بازار پایه فرابورس و ۲۵ درصد درصورت پذیرش در بازار دوم فرابورس) تعیین شده» که برابر نامه شماره ۱۲۲۳۵ مورخ ۱۱/۲/۱۴۰۰ وزیر امور اقتصادی و دارایی به این وزارتخانه ابلاغ شده است.

وی درخصوص مهمترین اقدامات شاخص که در این زمینه انجام شده است بیان داشت: تغییر نام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس بعد از دو دهه و اصلاح نام در سامانه ثبت شرکتها و کلیه مکاتبات از پیروزی به پرسپولیس که این تغییر نام نیز بعد از فرایند اجرایی، تنظیم صورتجلسه مجامع و ثبت در اداره کل ثبت شرکتها نهایی و در روزنامه رسمی کشور انجام شده است.

وی افزود: اصلاح اساسنامه دو شرکت برابر نمونه فرمت سازمان بورس و اوراق بهادار و لحاظ افزایش سرمایه و ثبت نهایی آن در روزنامه رسمی کشور، تغییر نوع شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران از سهامی خاص به سهامی عام بعد از فرایند اجرایی، ثبت نهایی آن در روزنامه رسمی کشور و ثبت کلیه صورتجلسات از ۱۳۹۲ تاکنون و تشکیل مجامع سالیانه و تصویب صورت‌های مالی سالیانه حسب درخواست سازمان خصوصی‌سازی از دیگر اقداماتی بود که توسط وزارت ورزش و جوانان انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فرهنگی ورزشی استقلال شرکت فرهنگی ورزشی انجام شده خصوصی سازی دو شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • پرسپولیس ۰ - ۰ سپاهان / تقسیم امتیاز در جدال سنتی / استقلال صدرنشین ماند
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است