Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -عدم دسترسی به اینترنت و لایروبی قنوات اصلی‌ترین مشکل روستاهای استان خراسان رضوی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، راهی جاده سنتو به سمت استان خراسان جنوبی می‌شویم و بعد از گذشت 25 کیلومتر به ابتدای جاده ای که نیمه آسفالتی دارد می‌رسیم، تابلو روستای برجوک از تابع بخش کاخک گناباد را می‌بینیم، روستایی محروم که بعد از زلزله سال 1347 خالی از سکنه شد و حال بعد از گذشت چند دهه 25 خانوار در آن زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وارد روستا می‌شویم برخی خانه‌ها از گلی به آجری تغییر پیدا کرده و سازه‌های آهنی خود را نمایان کرده است، بوی گوسفند از روستا به مشام می‌رسد و زنان روستا با تحرکی که دارند نشان از فعالیت و تولید در روستای برجوک دارد.

سراغ شورا و دهیار روستا را می‌گیریم  اهالی روستا می‌گویند برخی از اعضای شورا در روستا ساکن نیستند و تعدادی اینجا هستند که برای وضعیت روستای برجوک به سراغشان می‌رویم.

حامد حسن زاده، عضو شورای اسلامی روستای برجوک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: در حال حاضر تعداد 25 خانوار در روستا زندگی می‌کنند که شغل اکثر آنها دامداری و کشاورزی است.

وی ادامه داد: اینترنت به مانند سایر روستاها مشکل اصلی ما است و همراه اول در روستا اینترنت ندارد و پیگیری‌هایی برای استفاده از خط ثابت شده که هنوز به جایی نرسیده است.

عضو شورای اسلامی برجوک به نبود امکانات رفاهی اشاره کرد و افزود: تنها امکانات رفاهی روستا یک پارک است که برای بهسازی آن 20 میلیون تومان هزینه کرده‌ایم و برای تکمیل آن 60 میلیون نیاز است  اما دهیاری اعتباری برای آن ندارد.

ساختمان دهیاری بعد از 10 سال همچنان خاک می‌خورد

امیر حاجی علی دهیار روستای برجوک نیز گفت: بلواری را با درآمدی که داشتیم زیرسازی کرده ایم اما دیگر توانایی آسفالت آن را نداریم، در سال‌های گذشته یک بلوار را آسفالت کردیم و تمام بودجه دهیاری برای چند سال صرف آن شد.

وی ادامه داد: سازه‌هایی از استان برای ساختمان دهیاری به ما داده شده که آن را برپا کردیم ولی بعد از گذشت 10 سال هزینه تکمیل آن را نداریم و در حال از بین رفتن است.

یکی از کشاورزان روستای برجوک نیزگفت: قنات روستا براساس آخرین بازدید کارشناسان 5.5 لیتر آب دارد که نسبت به سال‌های گذشته کاهش داشته و تمامی این آب برای علوفه دام‌ها استفاده می‌شود.

مصائب دامداران گنابادی/ جهاد کشاورزی به بحث شفاف سازی آمار ورود کندنبود زمین مانعی برای مهاجرت معکوس به روستای "شوراب" گناباد / تامین زیر ساخت‌ها مردم را به تولید در روستا باز می‌گرداندپیگیری تسنیم آرزوی دانش‌آموز نخبه گنابادی را محقق کرد/ رفع مشکل تحصیل "نرگس خدادادی" در دانشگاه فرهنگیان

وی افزود: در سال 1390 به ما پروانه 100 مترمربع توسعه داده اند که در سه سال گذشته 60 میلیون تومان هزینه قنات کرده ایم که آب قنات 2 لیتر اضافه شد و اگر اعتبار لایی روبی داده شود میزان دبی قنات به 9 لیتر می‌رسد و سطح کشت افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان

محمدرضا ولی الهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار در سفرهای ریاست جمهور به استان گلستان برای عمران و توسعه روستاها مصوب شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان گفت: در سفر اول ریاست جمهوری به استان گلستان مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای استان در قالب تهیه و اجرای طرح‌های هادی، اجرای بافت باارزش روستایی و ایمن سازی روستاهای در معرض خطر مصوب شد که ۲۶۹ روستای استان از آن بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه از محل مجموع این اعتبارات ۲۲۸ روستا از نعمت طرح هادی برخوردار می‌شوند، افزود: طرح بهسازی بافت ۱۲ روستا اجرایی و همچنین ایمن سازی ۲۵ روستا در دستور کار قرار گرفت.

ولی الهی با بیان اینکه تا کنون ۱۱۵ میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص و به بنیاد مسکن استان ابلاغ شده است، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از این اعتبارات در قالب پروژه‌های عمرانی در روستاهای استان هزینه شده و یا در حال کارسازی است.

کد خبر 6090056

دیگر خبرها

  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی