Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب‌دا، دکتر عبدالله ریحانی یساولی اظهار کرد: با عنایت به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم راه‌اندازی بیمارستان‌های امداد و نجات در مبادی ورودی شهر مشهد به‌منظور خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، ساخت بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی ولایت با زیربنای ۲۳ هزار مترمربع در ۵ طبقه در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول راه‌اندازی بیمارستان ولایت با اشاره به اینکه مشابه این اقدام در سال‌های گذشته در بخش شمالی مشهد و راه‌اندازی بیمارستان سوانح طالقانی  بوده است، ابراز کرد: در بیمارستان در دست احداث ولایت مرکز درمانی بخش‌های اورژانس، بستری، اتاق عمل و آی سی یو ساخته‌شده که کمک شایانی به حوزه درمان استان و مشهد خواهد کرد.

وی بابیان اینکه عملیات عمرانی بیمارستان ولایت رو به پایان است و تنها برخی از موارد جزئی آن باقی‌مانده است، یادآور شد: مرحله اسکلت بیمارستان ولایت در اوایل سال ۱۳۹۰ و در سال ۱۳۹۲ با ۱۰ درصد پیشرفت متوقف‌شده و هیچ اقدام دیگری صورت نپذیرفته بود تا اینکه در سال ۱۳۹۸ با تلاش‌های و پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت‌های عمرانی ساخت این مرکز درمانی از سر گرفته شد و با دریافت بودجه موردنیاز از مسئولان کشوری این پروژه در این مدت به سرانجام رسید.

دکتر ریحانی تصریح کرد: تجهیز بیمارستان ولایت با توجه به محدودیت‌های مالی با سختی‌هایی مواجه است و مسئولان دانشگاه روی کمک خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت حساب ویژه‌ای بازکرده‌اند تا بتوانیم در این شرایط بحرانی کرونایی ۲۲۰ تخت درمانی به مجموع تخت‌های بیمارستانی مشهد بیفزاییم.

وی با ذکر این نکته که به لحاظ دریافت مجوزها حمایت‌ و پشتیبانی‌های خوبی از سوی مسئولان وزارت بهداشت صورت پذیرفته است، تأکید کرد: با هماهنگی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیریت‌های زیرمجموعه‌های آن مقرر گردیده که تعدادی نیرو جهت فعالیت در بیمارستان ولایت جذب شوند که کارهای آن در دست اقدام است و نحوه فعالیت این نیروها به‌صورت قرارداد کار معین  شرکتی خواهد بود.

مسئول راه‌اندازی بیمارستان ولایت ادامه داد: هم‌اکنون کارهای مختلفی در بیمارستان ولایت در حال انجام است که ازجمله آن می‌توان به نصب دیگ‌های تأسیساتی، دستگاه‌های هوا‌ساز و برخی از تجهیزات اتاق عمل و همچنین تأمین و جانمایی تخت‌ها اشاره کرد. ضمن اینکه   پیگیر تأمین دستگاه‌های اکسیژن ساز و تانک‌های اکسیژن هم هستیم.

وی بابیان اینکه پروژه ساخت بیمارستان ولایت به‌صورت ۱۰۰ درصد توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد، خاطرنشان کرد: بیمارستان ولایت پذیرش تمامی بیماران سوانح را دارد و خدمات این مرکز درمانی تنها ویژه یک گروه سنی خاص نخواهد بود.

دکتر ریحانی با تأکید بر اینکه تمام تلاشمان این است که این پروژه در  مهرماه سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد و آماده خدمت‌رسانی به مردم باشد، گفت: با توجه به اینکه ممکن است در فصل پاییز با موج ششم احتمالی مواجه شویم این آمادگی راداریم تا با همکاری خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت بخش‌ آی سی یو بیمارستان ولایت را مجهز به ونیتلاتور و دستگاه‌های تخصصی موردنیاز این بخش نماییم تا آماده پذیرش بیماران کرونایی هم باشد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان امداد و نجات جنوب مشهد افزایش تخت های بیمارستانی مشهد موج ششم کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی بیمارستان بیمارستان ولایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر

به گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات؛ بابک محمودی گفت: از تاریخ ۴ تا ۹ اردیبهشت ماه، ساعت ۰۶:۳۰ صبح امروز ۹ اردیبهشت ماه، ۱۳ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، یزد، البرز و هرمزگان تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این مدت نیرو‌های این جمعیت طی ۹۱ مورد عملیات امداد و نجات به ۴ هزار و ۸۱۳ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۱۲۴ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۹۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. همچنین ۲ هزار و ۶۶ کیلوگرم نایلون، ۵۴۰ کیلوگرم برنج،۶۸۴ تخته پتو، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۴۰ بسته غذایی، ۱۹۴ قرص نان و ۵۵ دستگاه چادر در بین متأثرین توزیع گردید.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به تداوم خدمات امدادی نیرو‌های این جمعیت گفت: ۱۹۷تیم عملیاتی متشکل ۷۷۹ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌