Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:41:41 GMT

آسفالت‌های چهل تیکه، بلای جان خودروهای یزد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۰۷۵۶

آسفالت‌های چهل تیکه، بلای جان خودروهای یزد

تا میخواهی چاله اول را رد کنی و دوباره به فکر همان مشکلات و حتی شاید رویاهای شیرینت برگردی به داخل چاله دوم می افتی و وقتی این یکی را هم رد می کنی حس می کنی اصلا فرمان دست خودت نیست چون حالا که چاله و چوله ها را رد کردی نوبت حرکات ناموزون خودرو بر روی آسفالت های ترک خورده است.

وقتی بر چاله و چوله و آسفالت چهل تیکه و وصله شده هم غلبه کردی، باید به جنگ سرعت گیرهای کف خیابان بروی که چون دیواری، راه را بر تو سد کرده اند، اضافه کنید به همه اینها، خیابان های تنگ و کم عرض شهر یزد و ضعف فرهنگ رانندگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و این آغاز یک قصه تلخ و کشدار است؛ اگر همه اینها را در کنار هم قرار دهی به این نتیجه می رسی که وقتی در شهری چون یزد در پشت فرمان قرار گرفتی فقط باید به فکر سر و گردن باشی که به سقف ماشین اصابت نکند و کمرت را محکم نگه داری که مهره‌هایش از هم جدا نگردد.

اصلا مگر می شود شما در شهری چون یزد پشت فرمان بنشینی و بتوانی با خیالی آسوده رانندگی کنی؟ چاله چوله‌ها (هر چند کم عمق)، ترک های کف آسفالت، وصله های مداوم و سرعت گیرها امانت را میگیرد .

در کنار اینها وجود موتورسیکلت های فراوان در خیابان های شهر یزد که برخی از آنها قانون شکنان حرفه‌ای هم هستند می تواند اعصاب هر راننده ای را به هم بریزد، موتورسیکلت های بی‌شماری که تعدادی از آنها با مانورهای دلخراش و صداهای گوشخراش، شهر را به تسخیر خود درآورده‌اند.

یزد با خیابان های سنتی و کم عرض، دیگر گنجایش این همه خودرو و موتورسیکلت را ندارد و حالا اگر قرار باشد آسفالت های آن هم ناهنجار باشد دیگر فرصتی برای مجال نیست و هر آن باید مواظب خودت و خودروت باشی.

پیش از این شهرداری، آسفالت می‌کرد و از آن طرف شرکت های مختلف مانند آب و گاز و مخابرات، اقدام به کندن همین آسفالت های تازه می کردند که هنوز هم آثار این کند و کوها در بسیاری از خیابان های شهر یزد قابل مشاهده است.

حالا آسفالت همین خیابان ها به مرور زمان، ترک هم خورده، چاله هایی هر چند کم عمق هم در کنار آن سبز شده و از آن سو شهرداری فقط اقدام به پر کردن سطحی این ترک ها و بعضا چاله چوله ها کرده است.

این اقدام شهرداری نمی تواند پاسخگوی مشکلات آسفالت شهر باشد، یزد به طرحی نو نیاز دارد ، چون خیابان های آن، آنچنان تکه تکه شده و مانند جگر زلیخا قاش قاش گردیده که نیاز مبرم به اقدامات زیربنایی و آسفالت نو دارد.

قطعا یکی از مشکلات شهرداری ها مشکلات بودجه‌ای است و قطعی‌تر آنکه آسفالت همه این خیابانها نیاز به بودجه ای کلان دارد و شاید همین مانع بزرگی در رسیدگی به خیابانهای سطح شهر باشد اما باید برای این معضل شهری در یزد چاره ای اندیشید.

خیابان های یزد به گونه ای است که تردد در آنها بازار جلوبندی سازها را آباد کرده و وجود این آسفالت های ناهمگون و پاره پاره برای خودروهای مردم، خرج آفرین شده و متاسفانه آنهایی بیشتر ضرر می کنند که خودروهای ساده و ارزان قیمت سوار می شوند وگرنه آنهایی که خودرو خوب دارند کمتر تسلیم چاله چوله های خیابان می شوند.

نکته قابل تامل اینکه خرابی آسفالت‌ها نه فقط در نقاط مرکزی شهر بلکه در خیابان های فرعی و کوچه پس کوچه های گمنام شهر هم به معضلی برای خودروها، عابران و رهگذران تبدیل شده است.

متاسفانه مناطق کم برخوردار شهرها هم همیشه یا دیده نشده اند و یا کمتر مورد توجه واقع شده‌اند؛ اگر سری به خیابان ها و کوچه های مناطقی چون آزاد شهر، امامشهر، حسن آباد، اکبر آباد، اکرمیه، خیرآباد و محلات قدیمی شهر یزد بزنید مشاهد آسفالت های قدیمی و تکه و پاره، برخی واقعیت ها را نمایان خواهد ساخت.

و اکنون مردم و رانندگان یزدی از وضعیت آسفالت خیابان های یزد گله دارند و اقدام فوری مسوولان را طلب می کنند؛ جا دارد شهرداری و شورای شهر یزد که به تازگی سکان شهر یزد را در دست گرفته اند به این مقوله ورود کرده و ساماندهی آسفالت خیابان ها را در دستور کار خود قرار دهند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد شهرداری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد شهرداری یزد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد شهرداری یزد خیابان ها آسفالت ها چوله ها شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد

به گزارش همشهری آنلاین صادق خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را برعهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه‌ او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودروهای قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودروهای بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندارهای طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودروهای خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش ‌خواهد برد.

آمارها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل‌ و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

کد خبر 849206 برچسب‌ها خبر ویژه لندن

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • آغاز ۲.۵ میلیون مترمربع آسفالت معابر شهر کرمان+تصویر
  • خیابان فلسطین اراک ساماندهی می‌شود
  • آسفالت خیابان صنایع اهواز
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد