Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، گردشگری سلامت را یکی از مزیت‌های مهم فارس دانست.

هادی شه‌دوست شیرازی در دیدار نماینده مجلس عمان، به بررسی راهکارهای تعامل بیشتر دو کشور در زمینه گردشگری سلامت پرداخت و گفت: حوزه سلامت یکی از مزیت‌های نسبی استان فارس در زمینه گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از میراث فرهنگی استان فارس، شه‌دوست خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، گردشگری سلامت در اولویت‌ برنامه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس قرار گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس ادامه داد: کشور عمان از هدف‌های مدنظر استان فارس در گردشگری سلامت و درمان است که باید ساختار آن با تعامل طرفین اصلاح شود.

شه‌دوست گفت: استان فارس و شهر شیراز با پیشتازی در عمل‌های پیوند، چشم، پوست، مو و زیبایی یکی از مقاصد اصلی سفر کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس است که تسهیل در روند دسترسی بیماران و ایجاد زیرساخت‌های خدماتی، اقامتی و رفاهی می تواند این حضور را دو چندان کند

این مقام مسئول افزود: بهره‌گیری از اساتید خبره علم پزشکی و متخصصین از مزایای استان فارس و شیراز به شمار می‌رود که درمان‌پذیران بدان واقف هستند ولیکن استفاده از این امکانات و منابع فاخر علمی و پزشکی نیازمند تغییر نگاه و ایجاد زیرساخت‌های لازم و تعامل متقابل با دستگاه‌های مجری است.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس خاطرنشان کرد: ایجاد مراکز درمانی مناسب و متناسب با اولویت‌های خدمات گیرندگان از اهم موضوعات است.

شه‌دوست شیرازی با بیان اینکه برخی افراد به‌صورت غیر رسمی و از مبادی غیراصولی و فنی نسبت به ارائه خدمات بعضاً نامناسب به گردشگران درمانی و سلامت اقدام می‌کنند، افزود: اقدام غیررسمی این‌گونه افراد قابل قبول نیست و افراد آموزش دیده بسیاری در این زمینه وجود دارد و باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: باید ارائه خدمات به گردشگران سلامت و درمان در چارچوب قانونی تعریف شده انجام شود تا در بروز مشکل بتوانیم برای رفع آن اقدام کنیم.

لزوم افزایش پرواز شیراز-مسقط

نماینده مجلس کشور عمان نیز با اشاره به آمادگی کشورش برای افزایش همکاری‌های دوطرفه در زمینه گردشگری سلامت، گفت: شرکت‌های ایرانی فعال در حوزه گردشگری به راحتی می‌توانند در کشور عمان سرمایه‌گذاری کنند.

شیخ محمد البلوشی گفت: مردم کشور عمان به استان فارس و شهر شیراز نگاهی ویژه‌ و اعتماد خاصی دارند و به همین علت سفرهای درمانی خود را ترجیحاً به این استان انجام می‌دهند.

نماینده مجلس کشور عمان افزایش پروازهای شیراز-مسقط و بالعکس را لازم دانست و اضافه کرد: با تأسیس شرکت در شیراز، زمینه‌های سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف بویژه گردشگری در استان فارس ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس مجلس کشور عمان گردشگري سلامت گردشگری و صنایع دستی استان فارس گردشگری سلامت میراث فرهنگی کشور عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت
  • بهار پربارش امسال با افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم