Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@19:56:50 GMT

برگزاری شور عاطفه ها در بیش از ۹۰۰ مدرسه استان ایلام

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۲۷۸۴

برگزاری شور عاطفه ها در بیش از ۹۰۰ مدرسه استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، قنبر موسی نژاد عصر چهارشنبه در نشست هماهنگی شور عاطفه‌ها در ایلام اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته با آموزش و پرورش استان ایلام تمهیدات برگزاری شور عاطفه‌ها در بیش از ۹۰۰ مدرسه این استان و حضور دانش آموزان و والدین آنها در این برنامه فرهنگی فراهم شده است.

وی بیان کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید بیش از ۸ هزار دانش آموز و هزار و ۲۵۰ دانشجوی مددجو در این استان نیازمند کمک‌های تحصیلی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه امسال نیز بخاطر ادامه شرایط کرونا، آغاز سال تحصیلی احتمالاً بصورت مجازی خواهد بود، افزود: یکی از ضروری‌ترین نیازهای قشر دانش آموز و دانشجو برای ادامه تحصیل خود، تبلت و لوازم هوشمند است که امیدواریم قشر نیکوکار این استان در این زمینه و در تأمین این لوازم، کمیته امداد و آموزش و پرورش را همراهی کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با عنوان اینکه فضای مجازی و خصوصاً برنامه‌ی شاد ظرفیت بسیار خوبی برای ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان و والدین آنها است افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری شور عاطفه‌ها علاوه بر کمک به نیازمندان، ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین قشر دانش آموز است.

موسی نژاد در ادامه با بیان اینکه شور عاطفه‌ها امسال از ۲۰ شهریور تا ۱۱ مهر با شعار «باهم مشق محبت بنویسیم» برگزار می‌شود گفت: با توجه به شرایط کرونایی مردم نیکوکار استان می‌توانند از طریق غیرحضوری همچون استفاده از اپلیکیشن شاد، استفاده از کد آنی پرداخت: #۰۸۴*۱*۸۸۷۷* و همچنین شماره کارت: ۰۳۵۴ ۵۰۰۳ ۹۹۷۹ ۶۰۳۷ کمک‌های خود را در اختیار نیازمندان استان قرار دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این نشست گفت: شور عاطفه‌ها از آیین‌هایی است که هر ساله حس نوع دوستی و شور و حال کمک به هم نوعان را در بین دانش آموزان و خانواده‌های آنها ایجاد می‌کند.

امیر مهردادی با بیان اینکه مدارس و واحدهای آموزش و پرورش از بهترین ظرفیت‌ها برای کمک به نیازمندان و هم نوعان هستند گفت: تلاش همکاران ما این است که از این ظرفیت مهم در راستای رفع نیازمندی‌های دانش آموزان به خوبی بهره گیری شود.

ویتصریح کرد: در بین کادر آموزشی آموزش و پرورش و نیز قشر معلم‌ها، خوشبختانه فرهنگ کمک به دانش آموزان نیازمند توسط این همکاران جهادی سابقه دور و درازی دارد و در این زمینه از سال گذشته تاکنون و با توجه به شرایط کرونا با مشارکت این جامعه نیکوکار بخش مهمی از نیازهای تحصیلی دانش آموزان خصوصاً در زمینه تبلت و گوشی‌های هوشمند تأمین شده است.

مهردادی اضافه کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته با کمیته امداد، در شور عاطفه‌ها همه کمک‌هایی که از طریق دانش آموزان هر مدرسه جمع آوری می‌شود در بین دانش آموزان همان مدارس توزیع می‌شود.

کد خبر 5305975

منبع: مهر

کلیدواژه: شور عاطفه ها ایلام استانداری ایلام ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه اردبیل اربعین حسینی زلزله شیوع کرونا واکسیناسیون ایلام خراسان رضوی آموزش و پرورش شور عاطفه ها استان ایلام دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آن‌ها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. این‌ها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

دیگر خبرها

  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان