Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید پهلوانی روزپنجنشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم طرح آموزش‌های ترویجی و کسب‌وکار روستایی را با همکاری مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی و به کمک مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی و مراکز مهارت آموزی به نام طرح آموزش‌های مهارتی شهید سلیمانی در مناطق روستایی و محروم استان آغاز اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این آموزش‌ها که از مهرماه سال‌جاری آغاز می‌شود شامل رشته‌های کشاورزی از جمله گیاهان دارویی، پرورش زنبور عسل، گلخانه و مشاغل خانگی و کسب‌وکارهای روستایی بوده و کاملا رایگان برای روستائیان و ساکنین مناطق محرم استان برگزار خواهد شد.

پهلوانی توسعه اشتغال روستایی، کاهش مهاجرت از روستاها، بکارگیری جوانان روستایی در واحدهای کشاورزی از جمله گلخانه، دامداری و صنایع تبدیلی را از جمله اهداف طرح شهید سلیمانی برشمرد و گفت: گروه‌های هدف با همکاری مراکز جهاد کشاورزی و مراکز خدمات غیردولتی استان شناسایی شده و پس از ارائه آموزش، گواهینامه آموزشی به کارآموزان ارائه خواهد شد. 

وی با اشاره به این که بخش‌های کهک و دستجرد به عنوان مناطق هدف اجرای این طرح انتخاب شده‌اند، ادامه داد: با اجرای از طرح‌های مورد نظر، زمینه شکل‌گیری فرصت‌های متعدد شغلی در بخش‌کشاورزی قم به وجود خواهد آمد و تعداد قابل توجهی از افراد جویای کار در این حوزه، خواهند توانست در زمینه‌های مرتبط با مهارت خود فعالیت کنند.

وی با تاکید بر این که در مناطق روستایی قم یک شبکه منسجم و فعال را در قالب مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی در اختیارداریم، بیان داشت: مناطق روستایی کانون حضور کشاورزان استان است و در همین رابطه از ظرفیت کارشناسان حاضر در مراکز کشاورزی غیردولتی برای انتقال هرچه بیشتر جدیدترین یافته‌های علمی این حوزه به بهره‌بردارن استفاده خواهیم کرد. 

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی بیش از ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است. میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک میلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

برچسب‌ها قم کشاورزی اشتغال زایی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم کشاورزی اشتغال زایی قم کشاورزی اشتغال زایی توسعه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه بجستان روز یکشنبه در گردهمایی گرامیداشت نهم اردیبهشت روز شوراها در بجستان نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب را یادآور شد و گفت: همه برنامه ریزی های مسوولان و دست اندرکاران ذیربط در این زمینه باید در مرحله نخست با نگاه به توانمندی ها و پتانسیلهای مناطق روستایی باشد.

حجت الاسلام دهقانی افزود: مناطق روستایی از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه های مختلف تولیدی و کشاورزی متکی بر مشارکت مردمی برخوردارند و با حمایت از این بخش می توان بستر جهش تولید را فراهم و پتانسیلهای بالقوه تولیدی روستاها را با برنامه ریزی صحیح به فعلیت تبدیل کرد.

امام جمعه بجستان گفت: شوراهای اسلامی روستاها نقش بسیار مهمی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این مناطق دارند و باید با تعامل با سایر دستگاههای اجرایی و مسوولان ذیربط برای عمران این مناطق و جهش تولید برنامه ریزی جامع داشته باشند.

حجت الاسلام دهقانی افزود: شوراهای اسلامی وابسته به هیچ جناح و حزبی نیستند، بلکه از توده مردم هستند و باید با همکاری سایر ادارات و سازمانها به مردم مناطق شهری و روستایی خدمت کنند.

فرماندار بجستان هم در این جلسه گفت: شوراهای اسلامی شهری و روستایی این شهرستان در ارایه خدمات به مردم پیشگام هستند و اتحاد و انسجام بین شوراها موجب خدمات اثر بخش و هدفمند به مردم و سرعت بخشی در رفع مشکلات جامعه می شود.

حسن حیدری ادامه داد: مشکلی در شهرستان نبوده که در بین اعضای شورا مطرح شود و آنان در ارایه خدمت به مردم جلوتر از سایر مسوولان شهرستان بجستان نباشند و این از نقاط قوت شوراهای اسلامی بجستان است.

نهم اردیبهشت به عنوان روز ملی شوراهای اسلامی نامگذاری شده است.

مرکز شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

 
 

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد