Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیستمین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی جمعیت هلال‌احمر حاوی ۵ میلیون دُز واکسن، امروز پنجشنبه (بیست و پنجم شهریورماه) در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

به گزارش ایسنا، کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر از ورود سومین محموله سنگین واکسن کرونا تهیه شده توسط این جمعیت خبر داد و گفت: با ورود یک محموله ۵ میلیون دُزی دیگر به ایران، به طور کلی این جمعیت از اردیبهشت ماه تاکنون ۳۵ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن به کشور وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی با اعلام اینکه ۵ میلیون تا محقق شدن وعده ۲۰ میلیونی واردات واکسن توسط هلال احمر در شهریورماه مانده، بیان کرد: از ۲۰ میلیون دُز واکسنی که قرار بود در شهریور ماه توسط هلال‌احمر وارد کشور شود تاکنون ۱۵ میلیون دُز از آن تحویل وزارت بهداشت شده و تنها ۵ میلیون دُز دیگر باقی مانده تا وعده ۲۰ میلیونی که برای واردات واکسن کرونا داده بودیم محقق شود.


رئیس جمعیت هلال احمر با ابراز امیدواری از واردات ۵ میلیون دُز دیگر واکسن کرونا تا یک هفته دیگر، تصریح کرد: پس از اینکه فرآیند وارد کردن ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا توسط هلال احمر در شهریور ماه به پایان برسد، در فواصل زمانی معین ۷۰ میلیون دُز دیگر واکسن طی دو ماه آینده وارد کشور خواهیم کرد.


وی با اشاره به کمک های خوب وزارت امورخارجه و بانک مرکزی و همچنین تاکید رئیس جمهور برای واردات واکسن افزود: از این ۷۰ میلیون دُز واکسن وارداتی ۱۰ میلیون مخصوص سنین ۱۲ تا ۱۸ سال است تا دانش آموزان نیز در مقابل کرونا ایمن شوند.


این مقام مسئول با اعلام اینکه تمام اطلاعات برای واردات واکسن‏‌های مناسب برای گروه سنی زیر ۱۸ سال آماده و تحویل سازمان غذا و دارو شده است، تصریح کرد: در صورت تایید این سازمان و صدور مجوز، با واردات یکی از این دو واکسن سوبرانا۲ یا سینوفارم در مهرماه، واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۸ سال آغاز می‌شود.


همتی با تاکید بر اینکه تمامی واکسن های وارداتی و واکسن هایی که در داخل کشور تولید می شوند، در ابتدا مورد تایید وزارت بهداشت قرار می گیرند، گفت: هلال احمر علاوه بر واردات واکسن، برای واکسیناسیون هم برنامه ریزی خوبی داشته و در حال افزایش مرکزهای تزریق واکسن است.


وی افزود: به مراکز استان ها ابلاغ شده است تا به واسطه درخواست وزیر بهداشت از جمعیت هلال احمر، آماده راه اندازی مراکز تزریق واکسن خود باشند و باید یک هماهنگی از سوی دانشگاه های علوم پزشکی صورت گیرد تا در هر نقطه از کشور که نیاز بود، مراکز واکسیناسیون راه اندازی شود. مراکز تزریق واکسن هلال احمر مجهز است و فضای بسیار مناسبی دارند و نیاز به صرف هزینه برای راه اندازی آن ها نیست.


رئیس جمعیت هلال احمر در پایان با بیان اینکه اثربخشی واکسن های وارداتی هلال احمر در مقیاس زیاد به اثبات رسیده، اظهار کرد: واکسن هایی را که ما وارد کشور کردیم از نوع سینوفارم بوده؛ این واکسن ها تایید بهداشت جهانی و وزارت بهداشت را داشته و اثربخشی آن ها در مقیاس زیاد نیز به اثبات رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون هلال احمر میلیون د ز واکسن جمعیت هلال احمر وزارت بهداشت واردات واکسن هلال احمر واکسن کرونا ۵ میلیون د ز ۲۰ میلیون واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد

حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حضور آیت الله عبدالحسین معزی با اشاره به اقدامات این استان گفت: استان اردبیل دارای ۱۰ شهرستان جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

به گفته او در این استان ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری ۲ پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمد‌های استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد دارو خانه‌های استان ۱۱/۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های استان اردبیل یکی از داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌رود.

او همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و گفت: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

قویدل همچنین از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و ادامه داد: در سال گذشته همچنین در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) رسید / تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی پیدا شد