Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: تا کنون ۱۸ مرکز واکسیناسیون توسط بسیج جامعه پزشکی استان مازندران راه‌اندازی شده است و نیازی به فعالیت شبانه روزی وجود ندارد.

خرسندی سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی از آذر ماه سال ۱۳۹۹ برنامه‌ریزی شد و برای اجرای آن در استان مازندران جلسات فنی و پشتیبانی مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی دانشگاه فوق برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در نتیجه جلسات فوق، استان به یک هزار و ۴۴۸ گروه تقسیم بندی شد و در مجموع برای ۲۲۸ حوزه گروه خواهران و برادران ۳ هزار و ۵۰۸ پایگاه و ۲ هزار و دویست و هفت روستا برنامه ریزی شد.

خرسندی اضافه کرد: مبنای کار در طرح شهید سلیمانی بحث پایش، قرنطینه و بحثهای مدیریتی و نظارتی بود و در بحث پایش ۷ و هفتصد و هفتاد و چهار تیم رصد، ۴۳۳ تیم مراقبتی (پزشک و پرستار محور) ، ۳ هزار و ۱۴۰ تیم حمایتی و هزار و ۲۳۱ تیم نظارتی تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر از بسیجیان خواهر و برادر در اجرای طرح شهید سلیمانی در مازندران پای کار آمدند و در نهایت در قالب تیم‌های مختلف بیش از ۲۴ هزار بسیجی ساماندهی شدند.

 

استفاده بسیج جامعه پزشکی مازندران از سامانه پارسا!

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران افزود: یک اقدام متفاوت مسئولان بسیج جامعه پزشکی استان مازندران در مقایسه با سایر استان‌ها استفاده از ظرفیت نرم افزار پارسا بود.

خرسندی یادآور شد: نرم افزار پارسا به برکت زحمات مسئولان دانشگاه علوم پزشکی فعال شد و لینک آن در اختیار پایگاههای بسیج قرار گرفت و رصد و پایش اقدامات انجام شده طرح شهید سلیمانی در سامانه فوق ثبت شد و در ادامه با دانشگاه علوم پزشکی در موضوع واکسیناسیون همکار شدیم.

وی اضافه کرد: تا کنون ۱۸ مرکز واکسیناسیون در استان مازندران توسط بسیجیان راه‌اندازی شده است و در هفته دفاع مقدس سایر شهرها از مرکز واکسیناسیون عمومی برخوردار می‌شوند و در نهایت تعداد مراکز واکسیناسیون در این استان به ۲۲ مرکز می‌رسد.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: با توجه به شرایط فعلی استان مازندران این استان در حال حاضر به مراکز واکسیناسیون شبانه روزی نیازی ندارد و از مجموع ۶۱ پایگاه، بسیج جامعه پزشکی تا کنون در راه اندازی ۲۶ مرکز واکسیناسیون با دانشگاه علوم پزشکی استان مشارکت کرده است.

خرسندی گفت: در حال حاضر مشکلی در راه اندازی مراکز واکسیناسیون در استان مازندران نداریم و به شرط تامین واکسن کرونای مورد نیاز، می‌توانیم تعداد مراکز واکسیناسیون را در استان افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: در پروسه تزریق واکسن به مسافران استان مازندران مشکلی نداریم و با توجه به گروههای سنی اعلام شده و ثبت نام افراد، واکسن کرونا به افراد در این استان تزریق خواهد شد.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: بعد از انجام واکسیناسیون عمومی برای مردم، ما تیم‌های سیار را راهی نقاطی می‌کنیم که افراد به هر دلیل مثل سن و سال بالا، معلولیت و ... شرایط مراجعه و تزریق واکسن برای افراد مهیا نبوده است.

 

قطع زنجیره انتقال کرونا، هدف اصلی طرح شهید سلیمانی!

خرسندی گفت: در موج فعلی پیک استان مازندران تا فوت روزانه ۴۹ بیمار کرونایی هم رسید و در حال حاضر با زحمات کادر درمان و بسیجیان و مراعات مردم، فوتی بیماران به ۷ مورد در طول روز رسیده و روند انتقال بیماری تا حدودی کنترل شده است.

وی اضافه کرد: کادر درمان خسته است و خیلی رک و شفاف بگویم که اگر مردم بخواهند به سفرهای خود ادامه بدهند خستگی فوق مضاعف می‌شود و خواهش می‌کنم مردم با همیت و همبستگی ملی از انجام سفر به مازندران خودداری کرده و کمک کنند از شرایط سخت کرونا با کمترین تلفات عبور کنیم.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: هدف از اجرای طرح شهید سلیمانی قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا بود و باید همه مردم کمک کنند تا این هدف به طور کلی محقق شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج جامعه پزشکی کرونا طرح شهید سلیمانی سپاه بسیج دانشگاه علوم پزشکی مراکز واکسیناسیون مرکز واکسیناسیون طرح شهید سلیمانی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد رضایی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «سلام ساوالان» ضمن تبریک روز روانشناس اظهار کرد: شعار روز روانشناس سال‌جاری «امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشناسی، مشاوره و مشارکت مردم» است و سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر و ادارات کل بهزیستی استان‌ها و ادارات بهزیستی شهرستان‌ها نیز به تبع این اداره، مسئولیت‌های ویژه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی دارند و ما نیز سعی داریم تا با تلاش همکاران در این زمینه، بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی افزود: یکی از خدمات ویژه بهزیستی، مشاوره رایگان، امن و محرمانه خط تلفنی ۱۴۸۰ است که همه مردم می‌توانند از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب از این خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های خانواده، تحصیلی، تربیت فرزند، اختلالات روانی، ازدواج، شغلی و کودک و نوجوان استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در سطح استان بیش از ۷۰ مرکز روانشناسی و مشاوره، خدمات متفاوتی را به مردم ارائه می‌کنند و همگی سعی دارند تا آلام مرتبط با روح و روان انسان‌ها را کاهش دهند.

رضایی افزود: ما نیز سعی داریم تا آموزش‌هایی را مطابق با علم روز روانشناسی به روانشناسان و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، ارائه دهیم تا ضمن پیشرفت این حوزه، خدمات بهتر و تخصصی به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: از طرف بهزیستی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه به جهت استفاده از خدمات روانشناسی، یاری برگ ارائه می‌کنیم که به روانشناسان مربوطه تحویل داده می‌شود و هزینه جلسات مشاوره افراد تحت پوشش را بهزیستی متقبل می‌شویم.

رضایی گفت: همچنین در این زمینه دغدغه مهمی که در دولت سیزدهم پیگیر آن هستیم، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات مشاوره و روانشناسی است تا عموم مردم بتوانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 748819

دیگر خبرها

  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان